9 Upeat kampaukset Maang Tikkaille Tyylit elämässä

Yksi parhaista lisävarusteista hiuksiin on nykyään maang tikka tai maatha patti trending. Morsian, hänen ystävänsä tai muut naiset käyttävät Maang-tikka-hiuskoruja perinteisissä tilaisuuksissa. Olipa kyseessä yksinkertainen tyyli, jhumar, yksijuosteinen tai kaksoisjuosteinen, kun se on lisätty upeilla kampauksilla, ne antavat erittäin tyylikkään ja graceful-ilmeen.

maang tikka hairstyles

Tarjolla on erilaisia ​​maang-tikka-lajikkeita, joita voidaan käyttää eri kampauksessa. Se on ainutlaatuinen koruosasto ja paras osa on, että on olemassa monia tikka-kampauksia.

Erilaiset kampaukset Maang Tikka:

Tässä on 9 maang-tikka-kampauksen ulkoasua, joka näyttää sinusta upealta.

1. Maang Tikka avoimilla hiuksilla löysät kiharat:

maang-Tikka-löysä-curl-hairtstyle-1

Jos sinulla on mukavat pitkät ja aallotetut hiukset, paras vaihtoehto olisi avoimet hiukset. Keskiosassa maatha patti, hiusten jakautuminen tehdään keskellä. Kun tällaiset löysät aaltoilevat kiharat yhdistetään matha pattiin, se luo todella pehmeän, yksinkertaisen ja silti houkuttelevan ulkoasun.

2. Haaroitetut kampaukset Maang Tikka:

maang-Tikka punottu-kampaus-2

Punokset luovat kauneimman ja perinteisen ilmeen. Maang tikkasille voi mennä yksinkertaisia ​​punoksia sekä kalanlenkkejä kampauksille. Ne luovat mukavan ja pehmeän ulkoasun, ja ne ovat erityisen suositeltavia sydämen muotoisille kasvoille, koska ne auttavat lisäämään leukaluuasi.

3. Maang Tikka pullolla Hiukset:

maang-Tikka-pulla-kampaus-3

Vaikka pullaa voidaan valmistaa kaikentyyppisellä maang-tikka-mallilla, ne näyttävät mahtavilta sivuketjujen kanssa. Pullat voidaan tehdä eri tyyleillä. Yksijuosteinen, kaksisäikeinen ja monisäikeinen maang näyttäisi hyvältä tästä kampauksesta.

4. Maang Tikka suorilla kädillä:

maang-Tikka-with-suora-karvat-4

Jos sinulla on yksinkertaisia ​​riippuvaisia ​​tikkoja, silloin suorat hiukset ovat varmasti parhaat vaihtoehdot. Hairstyle sopii myös neliön muotoisiin ja pyöreisiin muotoihin, koska se auttaa peittämään kasvon ja luo ohuempi ulkonäkö.

Katso lisää: Maang Tikka Kundan

5. Maang Tikka ja sivusuuntaus:

maang-Tikka-with-puoli-irtoavan-5

Sivusuunnassa tikka-ketju on piilotettu tyylikkäiden hiusten alla, joten riippuva riippuu hiusviivan alapuolella. Se on yksinkertainen tapa suunnitella maang tikka.

6. Maang Tikka, jossa keskitysosuus:

maang-Tikka-with-keskus-irtoavan-6

Se näyttää upealta, kun maang tikka kiinnitetään keskitetysti hiottuihin hiuksiin. Tämä hiustyyli tekee maang-tikka näkyvämmäksi ja näkyvämmäksi kasvoille ja korostaa otsassa. Tämä tyyli avaa kasvot, mikä luo kirkkaamman ulkoasun ja asettaa kasvot valokeilaan.

Katso lisää: Pyöreä Tikka Korut

7. Puff Hairstyle Tikka:

maang-Tikka-puffin kampaus-7

Puff kampaus on parasta puolikuun ja riippuvaisen tyypin maang tikka. Puff Hairstyle tikka tekee kasvot puhdas ja isompi. Se kiinnittää suoraan huomiota maang tikkaan. Yksi pienillä kasvoilla pitäisi kokeilla puff kampausta.

8. Palaa Pehmustettu Semi up Do Hairstyle kanssa Tikka:

maang-Tikka-back-kammattu-semi-up-do-8

Jos kukaan ei halua hiuksia, jotka häiritsevät kasvot, mutta haluavat avoimia häikäiseviä hiuksia, selkäkärsytyt semi-up ovat parhaita vaihtoehtoja. Hiukset ovat kampaamattomia ja puoliksi sidottuja. Tämä voidaan tehdä sekä suorilla että kihartetuilla hiuksilla. Se näyttää hyvältä kaikentyyppisiltä kasvomalleilta.

Katso lisää: Kaulakoru asetettu Maang Tikka

9. Sophisti Cated Up Do kanssa punokset ja Twists:

maang-tikka-with-punokset-ja-käänteitä-9

Paksut hiukset sopivat monimutkaisiin päivityksiin, jotka yhdistyvät eri elementteihin. Kruunu ranskalainen punos ja matala käämitys kierteistä ovat erinomainen idea trendikkäälle ulkoasulle. Twist tarjoaa ainutlaatuisen tekstuurin, joka voi näyttää vain vähän sotkuiselta, kun taas muut kampauksen elementit pysyvät moitteettomina.

Intialainen morsiuspuku on yleisesti varustettu tikkasilla naisen otsaan. Maang tikkoja käytetään myös henkiseen tarkoitukseen. Tällaisella tärkeällä uskonnollisella muotikomponentilla tikka on sijoitettava parhaan kampauksen kanssa, joka lisää glamouria ulkoasuun.

Leave A Comment

37 − 28 =