9 Tyylikäs ja mukava Salwar Kameez Leggingsit Tyylit elämässä

Salwar kameez-leggingsit ovat laajalti hyväksyttyjä nyt-a-päivinä. Leggings-tyyppiset salwarit ovat helposti ja miellyttäviä käyttää. Se on rungon muotoilu ja tiukka jalkojen suhteen. Jopa valmis leggingsit ovat saatavilla kiva kangas. Saat mitä väriä haluat leggingsissä. Se on saatavana pelkkänä ja kuvioina. Voit jopa luoda omia muotosi sopivaksi kurta kanssa leggingsit ja saada sopivat dupatta. Se on ainutlaatuinen painatus. Jopa kurtat ovat saatavilla ommeltuina. Joten sinun ei tarvitse odottaa räätälöitä ompelemalla salwar-pukua. Pidä kaikki valmiina ja kuluvat välittömästi.

Uusimmat ja muodikkaat mallit Salwar Kameez Leggingsit naisille Trendissa:

Meidän on tarkasteltava top 9 salwar kameez leggingsit.

1. Salwar Kameez Velvet Leggingsit:

salwar kameez leggings

Tämä salwar legging on samettikangas, joka on hieman paksu ja kiiltävä. Tämä punainen väritön samettinen jalkineet on miellyttävä viileässä ilmapiirissä. Jos kameezilla on punainen väri, voit sovittaa tämän samettisen leggingin kanssa tuon kameezin kanssa ja olla trendikäs ulkonäkö..

2. Puuvilla Salwar Kameez Leggingsit:

Puuvilla Salwar Kameez Leggings

Tämä salwar kameez ja legging on hämmästyttävä muotoilu vaaleanpunainen pohjalla ja valkoinen väri kukka tulostaa. Tämä legging näyttää upealta sen painettu kameez ja tavallinen kaksivärinen dupatta. Tämä legging on pehmeää kangasta, joka ei anna sinulle ärsytystä.

3. Salwar Kameez Painettu Leggingsit:

SalwarKameez Printed Leggings

Tämä legging salwar on painettu muodossa violetti ja punainen väri. Voit sopia tavalliseen kurtaan sen kanssa. Tämä legging on suorassa leikkauksessa ilman rypytystä alareunassa. Legging on moderni taide, kuten tulostaa, joka on ainutlaatuinen ja salwar puku näyttää erilaisilta kuin muut.

4. Nilkan pituus Salwar Kameez Leggingsit:

Nilkka Length SalwarKameez Leggings

Tämä salwar kameez legging on nilkka pituus koko, mikä tarkoittaa, että se on kunnes nilkan ja ei luo terälehtiä lopussa. Koska se on mustalla värillä, voit mennä minkään kurtaan kanssa. Nilkan pituuslenkit ovat erittäin kysyttyjä ja ovat tehneet naisille hullu sen takana.

Katso lisää: Salwar Kameez hameella

5. Takaisin Cutout Salwar Kameez Leggingsit:

Takaisin Cutout SalwarKameez Leggings

Leggingin muotoilu on täysin uusi, ja siinä on takakansi. Mustalla haavalla on criss cross -kuvio. Pyydä polven pituutta, jotta tämä taaksepäin leikattu kuvio näkyy. Tämä legging on korkealla vyötäröllä ja siinä on suuri tiukka napakymppi.

6. Salwar Kameez Stirrup Leggingsit:

SalwarKameez Stirrup Leggings

Tämä salwar legging on kuin sukat. Se on hieman ohut materiaali ja siinä on ripustussuunnittelu. Se kattaa myös jalat. Vain jalkasi kärki on auki. Se on edullinen kaikkina vuodenaikoina, koska se suojaa jalkojasi lämmöltä ja kylmältä. Tässä jalassa on suorat vuorirakenne.

Katso lisää: Salwar Kameez -kaulamallit

7. Salwar Kameez Shiny Leggingsit:

SalwarKameez Shiny Leggings

Se on niin kiiltävää salwar ja legging. Se on korkea vyötärö ja koko jalkatus loistaa sen kangasta. Tämä antaa hyvän sovituksen ja muodon jalkoihin. Ohut jalat näyttävät kuumilta kiiltäviltä haaroilta. Nilkka sisältää vähän vyötäröä ja loistaa legging on silmää tarttuva.

8. Salwar Kameez -kirjonta Leggingsit:

SalwarKameez Embroidery Leggings

Tämä on upea salwar legging ja kirjonta työtä toisella puolella. Tällä vihreällä nyöritelmällä on monivärinen siksak-muoto. Erilaisia ​​muita malleja on saatavana myös brodeerattuihin jalkojen muotoihin, jotka antavat sinut näyttämään kauniilta.

Katso lisää: Salwar Top

9. Salwar Kameez Cotton Leggingsit:

SalwarKameez Cotton Leggings

Tämä on yksinkertainen ja tavallinen legging salwar in pista vihreä väri. Se on useimmissa vaativissa puuvillakankaissa, joten se on miellyttävä ilman epäilyksiä. Jotkut naiset haluavat käyttää vain puuvillaa. Koska lenkkeily ei sisällä muotoilua, sitä voidaan käyttää minkä tahansa suunnittelun kurun kanssa.

Salwar kameez -jalkailu on kuin välttämättömyys jokapäiväiseen tarpeeseen. Sileä jalka voi täyttää tarkoituksen saada sovittaa yhteen 2 tai enemmän kurta. Naiset eivät pidä naarmuuntuneita värejä, jotka he voivat helposti sopia monien kurtasien kanssa. Se säästää rahaa. Legging on jotain, jota voit käyttää päivittäin. Jopa useita värisävyjä on saatavilla merkkituotteissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 6 =