9 Trendikäs nahkakengät miehille ja naisille Intiassa Tyylit elämässä

Nahkainen farkku on yksi suosituimmista naisten ja miesten farkuista. Farkut ovat kustannustehokkaita ja tyylikkäitä. Hanki nahkakengät eri tyyleillä ja se muuttaa elämääsi.

Erilaiset nahkajalkineet miehille ja naisille:

Let's checkout top 9 nahkakengät kuvat, jotka auttavat valitsemaan paras kun aio ostaa.

1. Faux nahkaiset farkut:

faux Leather Jeans

Tässä upeat, tiiviit, sopivat faux naisten farkut, jotka näyttävät laiha ja tyylikäs. Farkkujen vetoketjuhihna tekee siitä erittäin vaikuttavan. Päätä tämä musta verkkopussi tai takki ja varmasti kumartat puolueen. Hanki tämä trendisuunnittelija jean ja katso rocking.

2. nilkan pituus nahkaiset farkut:

Nilkka Length Leather Jeans

Katso nämä nilkanpituiset nahkakengät naisille, jotka ovat nilkan pituutta. Viimeisin trendi on saada nilkkapituiset housut tai farkut. Tämä on paras tapa edetä. Valitse tyylikäs ylhäältä mennä sen kanssa ja asettaa pallon pyörimään.

3. Nahkajalkineet:

Jäljitelmä Leather Pants

Voit jopa saada itsellesi upean jäljitelmän mustan farkun, joka tekee hienosta pari kaikenlaisesta alkuun. Tämä jäljitelmäpaita ei näytä kauhealta, mutta se on tehty täydellisesti ja näyttää aivan kuin todellinen kauppa. Jean on hyvin dramaattinen ja sopii hyvin kehoon.

4. Hip Hop Nahkahousut:

lonkka Hop Leather Pants

Tässä on toinen faux mens nahka farkut, jotka tekevät sinusta näyttävät rohkeilta ja rohkeilta. Nahkahousut on valmistettu PU-materiaalista, ja tämä sopii erinomaisesti moottoripyöräilijöille ja joukkueille. Tutustu tyylisi, joita heillä on tässä ominaisuudessa, mutta yleisimpi on suora jean.

5. Skinny nahka farkut:

luiseva Leather Jean

Ottaa pari skinny farkut ovat paras ostaa voit tehdä. Kylmällä säällä urheilu näistä laiha farkuista tekee sinusta puheen kaupungin. Etsi sellaisia, joilla on joitain yksityiskohdat, kuten vetoketju tai painikkeet.

6. Karitsan nahan farkut:

Karitsannahka Leather Jean

Valitse vain parasta ja tässä tapauksessa on karitsan farkut. Tämä ihana parin mustan nahkaisen farkkukengän naamiot tekevät sinusta halun kuolla sen yli. Farkku voidaan yhdistää vintage-, klassikko- tai jopa 70-luvun tyyliin. Karitsannahka tarttuu kehoon ja antaa kaikki käyrät oikeaan huomiota.

Katso lisää: Naisten nahkatakit

7. Siniset farkut:

Sininen Leather Jean

Yritetään selvittää, miten juhlistaa suosikkihahmolla? Saada vain pari sinilevyä nahasta ja asetat yön. Tämä tyylikäs ja trendikäs nahkakenkäinen farkku tekevät sinusta tanssimisen kaikelle rocking-musiikille. Väri sininen nähdään myös loistavana yhdistelmänä monille huipulle.

8. Suora nahka Farkut miesten:

Suoraan Leather Jean

Mikä tekee naisista kuohumaan miehen yli? Parin jean on paras panos. Tämä on jotain, kun kulutetaan tyylikkäästi, kun kaikki naiset joutuvat sinuun. Hanki äänenvaimennin lisäämään draamaa ja sinulla on tilaa täynnä naisia, jotka haluavat saada numerosi.

Katso lisää: Naisten farkut 2017

9. Plus-kokoiset farkut naisille:

Plus Size Leather Jean

Älä välitä, jos olet plus-kokoinen. Lisäksi on olemassa useita farkkuja plus-kokoluokassa. Nämä upeat viininpunainen plus naisten farkut ovat upeimpia. Väri näyttää hyvin rikas ja kuninkaallinen. Hanki pari tänään ja työnnä tyyliltään.

Valitse laiha, yksityiskohtainen, suora, jne. Saadaksesi oikean parin sinulle. Jokainen rungon koko näyttää hyvältä nahkakäsineitä miehiltä ja naisilta. Nämä ovat hyviä, ja voit käyttää niitä teisiin tai vaatekappaleisiin. Hanki joitakin tällaisia ​​farkkuja kiinni tai kollegoillesi.

Katso lisää: Paras farkut miehille Intia

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

51 − 49 =