9 Trendikäs äitiyspäiät päivittäiseen kulutukseen

Raskaana on arvokas siunaus planeetalla; Kuitenkin muoti vaikuttaa yhä mielessään tässä vaiheessa. He haluavat hymyilevät vauvan kimpussaan yllään suunnittelija ja söpö äitiys kuluminen. Voit houkutella vauvasi kimpuksi ja tuntea tyylikkäästi myös äitiyspohjalla. Yksinkertaisempi lähestymistapa elävöittämiseen on selvittää eräiden rakastetuimpien tyylikkäiden naisesi raskauden ulkonäköä.

äitiys tops

Nykyaikaiset äitiysvaatteet raskaana oleville naisille Intiassa:

Tässä on luettelo 9 rento ja muodollinen topit naisten raskauden aikana.

1. Äitiys Delicate tunika pitsi yksityiskohtaisesti:

Äitiys Delicate Tunic with Lace Detailing

Tämä kaunis tunika on yksi vaatekappaleesta vaatekappaleesi raskauden aikana. Tämä äitiys tunikauhasta koostuu kolmesta / neljäs hihasta, jotka on koristeltu kauniilla nauhan yksityiskohdilla. Differentiate placket lisää kiillottaa tätä tunikaa. Etuosa avaa hoitotyön tarpeet kuljetuksen jälkeen. Käytä tummia äitiysvaaleja tai Levis-vaatteita.

2. Pitkä Sininen Äitiys Tunika Top:

Sininen Maternity Tunic

Käytä tätä plus kokoa tunika missä tahansa päivänä, olkoon se päivä tai yö. Tämä tunika on kaareva edessä ja pyöreä kaula, jossa on pitkät hihat ja polven pituus. Etuosa avataan vetoketjuilla sivussa huolelliseen hoitotyöhön postinkuljetustarpeisiin. Käytä valkoisia tai tummia äitiys sukkaamme.

Katso lisää: Muodolliset äitiysvaatteet

3. Yhdeksän äitiys tunika Fuschessa Väri:

Yhdeksän Maternity Tunic in Fushia Color

Tunne loistava tässä vaaleanpunainen sävy tunika. Leikkuukoristeiden ansiosta tämä söpö äitiyspinta voi viedä sinut päiväkodeista yöhön vaivattomasti. Voit tyyliä housujen ja heiluttavien napojen kanssa.

4. yhdeksän täysikokoista äitiys tunika harmaa:

Yhdeksän Maternity Tunic in Gray

Tämä hämärä varjostus puuvilla tunika tekee sinusta näyttävän jazzy. Siinä on kaksi kaistaa, jotka voidaan kiinnittää muodostamaan nippu. Siinä on itsetulostussuunnitelma, joka rakentaa tämän tunikan kauneuden. Voit yhdistää tämän pitkän äitiyspinnan tummalla tai vaaleanpunaisella jalalla.

5. Äitiys Casual painettu tunika pitsiä yksityiskohtaisella sinisellä:

Äitiys Casual Printed Tunic with Lace Detail in Blue

Tämä tunika on valmistettu puuvillakuidusta ja kasvitieteellisestä painokuvasta, joka näyttää söpöltä. Se on korostettu pitsi-ikeellä ja on reiden pituus, pitkillä hihoilla. Etusuoja tarjoaa hoitotyötä raskauden jälkeen.

Katso lisää: Suunnittelija Äitiysvaatteet

6. Äitiys Wrap Nursing Pullover Dim:

Äitiys Nursing Pullover in Dim

Kukaan ei voi koskaan kuvitella, että postulaatiot ovat hoitotyöntekijöitä! Käytä tätä esimerkillistä himmeä villapaita työhön tai kevyesti yöksi, että se aloittaisi lapsesi koputtavan parhaimmistoonsa. Voit koordinoida sitä äitiyshousuilla tai sukkahousuilla. Sitä voidaan jopa verrata leggingsteihin.

7. Äitiys Mukava jalkineet hoitotyön pusero mustaan:

Äitiys Comfortable Jersey Nursing Blouse in Black

Tämä pää on neulottu jersey-pää, pyöreä pääntie. Siinä on lyhyet hihat. Etusuojaus huomaamattomaan hoitotyöhön raskauden jälkeen. Tämä musta äitiysosa on keskellä reiden pituutta ja se voidaan yhdistää siniseen denim tai käyttää jooga housut tai accessorize kanssa hopea ballerinas.

8. Stripes Äitiys-Teen vaaleanpunainen:

raidat maternity tee in pink

Tämä raidallinen äitiys tee sopii parhaiten silloin, kun vauvasi nipistää kasvaa päivittäin. Voit sopia tähän vaaleanpunainen tee yhteen suosikkiparistasi tai leggingillesi täydelliseen ilmeeseen. Lisäksi jokainen pregger kallistuu tähän ylhäältä, koska se on vaaleanpunaista varjostusta, joka on naisen vertaansa vailla rakkaimman varjostuksen.

Katso lisää: Äitiysvaatetussuunnittelija

9. Yhdeksän äitiysvaatteita harmaalla painatuksella:

Yhdeksän Maternity Dress in Gray Print -9

Järjestäytynyt vatsan ja kaula-aukon kiinnitys tekevät muodon täydentävästä ääriviivoista. Tämä äitiyspuku on valmistettu tekstuurista, joka kuljetetaan georgette-tekstuurina itsetäytteisessä pohjalla huomaamatonta teoreettista tulosta hämärässä. Tämä tunika on vasikan pituus, jossa on täysin vuorattu mekko.

Ostokset voivat olla jossakin muussa maailmassa, jos ostat tätä elämänvaihetta. Muutama, se on jatkuva juttu eturintamassa heidän ajatuksiaan raskaana, mutta toisten puolesta, katsoa maukasta muumio-osa on perus.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

76 + = 78