9 terveellistä ja energiajuomaa raskauden aikana | progressivenewsdaily.info

9 terveellistä ja energiajuomaa raskauden aikana

Energiajuomat ovat aina olleet tabu, kun on kyse raskaudesta, koska maailmassa on lukemattomia yrityksiä, jotka käsittelevät energiajuomia, jotka ovat runsaasti kemikaaleja ja muita ainesosia, jotka eivät ole tarpeeksi kehoa tai vauvaa. On olemassa muutamia luonnollisia energiajuomia, vaikka se on saatavilla markkinoilla. Yhdessä hyviä terveysjuomia, jotka voit helposti tehdä kotona antamaan vauvalle kaikki ravintoaineet, jotka se tarvitsee pysyä sopivana ja terveinä koko raskauden ajan.

Energiajuomia ei aina tarvitse ostaa myymälästä, vaikka monet niistä voidaan tehdä kotona käyttämällä yksinkertaisia ​​ainesosia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on yksi ainoa täysin todellinen keino, jolla voit jatkuvasti tarjota jatkuvasti ravintoaineita vauvoille helposti helpottamaan riittävää kasvua yhdeksän kuukauden aikana tai niin. Alla on paras yhdeksän energia- ja terveysjuomia, jotka voit nauttia kotona ilman mitään haittavaikutuksia, jotka koskevat vauvaa ja itsesi.

Luettelo 9 energiajuomasta, jotka otetaan raskauden aikana:

1. Sitruunamehu:

energia drinks while pregnant 1

Sitruunamehu on erittäin sopiva energiajuoma, joka voidaan tehdä helposti kotona raakamelonien avulla. Se on loistava tapa nuorentaa itseäsi raskauden aikana ilman, että se päätyy kofeiiniksi ja sokeriksi rikkaiksi energiajuomiksi. Sitruunamehulla on runsaasti C-vitamiinia, joka on erittäin hyvä energianpuhdistus.

2. Banaani ja mansikka Smoothie:

energia drinks during pregnancy

Sen sijaan, että luotettaisiin kemiallisesti rikkaisiin energiajuomiin, kokeile ja juo terveellisiä ja runsaita smoothieja ja mehuja, jotka ovat runsaasti kaloreita, jotka mahdollistavat vauvan asianmukaisen kehityksen. Sanotaan, että vauva tarvitsee yli 230 kaloria päivittäin, joten ylimääräinen kalorimäärä on kulutettava.

3. Terveellinen äiti:

energia drinks while pregnant 3

Terve äiti on kofeiiniproteiinipitoista energiajuomaa, joka toimii hyvin teidän raskauden aikana, kattaa kaksi tärkeää tekijää: kofeiinin puuttuminen, joka voi olla haitallista lapsellesi ja proteiineille, mikä on erittäin tärkeää pitää sinut ja vauva on terve ja vahva, joten se on yksi parhaista energiajuomista raskauden aikana.

Katso lisää: juotavaa viiniä raskaana

4. 5 tunnin energia:

energia drinks while pregnant 4

Onko brändi, jota käytetään melko laajalti energisena juomana, ja uskomattomasti se on yksi ainoa laajalti käytetty terveysjuoma, joka voidaan todella turvallisesti käyttää raskauden aikana tekemään juomista energiajuomaa raskaana paljon turvallisempaa tilannetta.

5. Granaattiomake:

energia drinks while pregnant 5

Se on yksi parhaista kotitekoisista terveysjuomista, joita sinun pitäisi nauttia raskauden aikana, jos haluat auttaa vauvan kehityksessä. Se on rikas ravintoaineiden ja kivennäisaineiden lähde, joten se on hyvä kotitekoinen terveysruoka kaikille odotettavissa oleville äideille, mikä tekee siitä yhden parhaista raskauden terveysviineistä.

6. Monster Energy Drink:

energia drinks while pregnant 6

Monster on erinomainen energiajuoma myydään kaikkialla maailmassa, ja se on saatavana myös raskaana oleville äideille, jos sitä käytetään pieninä määrinä.

Katso lisää: turvallisia akne-tuotteita raskauden aikana

7. Mango ja omenamehu:

energia drinks while pregnant 7

Mango ja omenamehu on myös hyvä kotitekoinen terveysjuoma, joka lisää makua kuormalasiin, jolloin voit taistella väsymyksestä ja antaa myös riittävät ravintoaineet, jotka ovat välttämättömiä vauvan asianmukaiselle kehitykselle.

8. Chia Fresca:

energia drinks while pregnant 8

Jos etsit terveellistä vaihtoehtoa kofeiinille tai muulle energiajuomalle, kokeile tätä suurta terveysjuomaa, joka kaksinkertaistuu riittävänä energiajuomana. Joskus herää kysymys, voitko juoda energiajuomia raskaana ja tämä on erittäin kelvollinen vastaus.

9. Tee:

energia drinks while pregnant 9

Tee on ehkä yksi nuorentavista nestemäisistä kulutuksista, joita sinulla on koskaan, ja paras osa on se, että se on hyvin terveellistä vauvalle.

Katso lisää: alkoholia raskauden aikana

Markkinoilla on muutamia suuria energiajuomia, ja kotona on runsaasti terveellisiä juomia, joilla voit hallita väsymystä raskauden aikana ja auttaa lapsesi kasvaa sopivimmalla tavalla.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map