9 Täydelliset alushousut naisille Stylesatlife

Sisäinen kuluminen on tärkeä rooli, jotta kuvastasi näyttäisi täydellinen ilme ja sen herkkyys. Erilaisia ​​värejä ja malleja on saatavana yhden valinnan mukaan.

musta panties

Kaikista väreistä musta on erittäin aistillinen väri, joka houkuttelee kaikki, onko se vaatteita vai sisempi kuluminen. Mustat pikkuhousut pitävät tärkeänä asiana naisten vaatekaapissa riippumatta siitä, mitä materiaali on.

Naisten mustat alushousut:

Seuraavassa on muutamia tarttuvia mallistoja musta pantys saatavilla markkinoilla valita.

1. Bikini Panty mallit:

Bikinit Panty Designs - Copy

Bikinit ovat yleensä kuluneet seksikkään ulkonäön rannoille ja myös uinnin aikana. Mustat pitsihousut on kapea V-muotoinen puuvillakangas, joka on kiinnitetty nauhoilla kiinnitettäväksi vyötäröön. Se paljastaa sinulle reidet ja lähistöllä olevat käyrät näyttämään seksikkäät jalat.

2. Sifonki Musta Panty:

Sifonki Black Panty

Sifonki on aina saanut tarttuvia kuvioita, onko se vaatteet vai vaatteiden alla. Kuuma musta pantysin muotoilu antaa nettovaikutuksen selälle ja sivulle, kun edessä on kukka kuvio, jotta se olisi hauskempi. Se on uusi morsiamet ja mallien valinta.

Katso lisää:  Silkkihousut naisille.

3. Matala vyötärö musta pääntie:

Matala Waist Black Panty

Yksinkertainen naisten musta pikkuhousut, joissa on alhainen vyötärö, valitaan laajalti teini-ikäisten ja nuorten keskuudessa. Matala vyötäröhousut ovat vyötäröllä hyvän otteen ja antavat ihastuttavan vatsaan. Puuvillahousu myös altistaa reidet.

4. Girly Black Panty:

Girly Black Panty

Rakastan pukeutua söpöihin teini-alushameisiin! Tässä on pieni musta pikkuhousun kokoelma, jossa panssarille annetaan pikkukuvioita, nettopuolet ja pieni keula. Sivut ja yläsuojaus on myös peitetty puuvillamateriaalilla suojaamaan ihottumaa.

5. Täysipituus musta Pantys:

Koko Length Black Panty

Haluatko miellyttävän tummy-housun! Musta puuvilla-pikkuhousun muotoilu, jossa tummy top line on paras sopiva. Housu on valmistettu puuvillasta, joka pitää sinut puhtaana ja kuivana, kun taas pään paksu linja on valmistettu kukkaisella mallilla netissä naiselliseen kosketukseen.

Katso lisää: Punainen pikkuhousut naisille.

6. Satin Hipster Panty:

Satiini Hipster Panty

Satin on materiaali, joka antaa katsojalle loistavan ja tarttuvan ulkoasun. Vastaavasti mustat satiini-pikkuhousut antavat sinulle rohkean ulkonäön, kun ne on varustettu satin rintaliivillä. Hipster-housu on myös nettisivujen ansiosta seksikkäämpi. Ne peittävät lonkat ja näyttävät viihtyisiltä.

7. Floral Sheer Panty:

Kukka Sheer Panty

Pelkät mustat pikkuhousut ovat tulossa melko suosittuja teini-ikäisten ja morsiusneiden keskuudessa. Kömpelö mustavalkoinen pikkuhousun muotoilu, jossa silmukat ovat silmukoituja, on ensisijainen valinta nyt päivinä. Panty altistaa ihon katsojalle intohimoisen vetovoiman. Se on kevyt ja mukava.

8. String Musta Panty:

jono Black Panty

Uusi bikinit, joita käytetään laajasti bikininä, valmistetaan ohut mustalla materiaalilla ja niissä on mustat nauhat ja useita jousimalleja viehättävään ulkoasuun. Suunnittelu nähdään rampille altaan puolella muotinäytöksille ja myös rannoille juhlimaan kesää.

Katso lisää: Valkoinen pikkuhousut naisille.

9. Nauhat Panty:

strips Panty

Mikään ei ole seksikkäämpi kuin kuuma musta pikkuhousut, jotka on valmistettu sifonimateriaaleilla. Housut on valmistettu kahdella vyötäröllä olevilla nauhoilla, joista toinen on vyötäröllä ja yksi vatsaan. Alaosa on myös tehty nauhalla, joka on liitetty kahteen kiiltävään jouseen.

Naisten mustat pikkuhousut, jotka on valmistettu puuvillasta, satiinista, polyesteriä tai muuta materiaalia, on ainutlaatuinen paikka naisen vaatekaapissa. Ne eivät ainoastaan ​​anna rohkeita ulkoasua, vaan ovat myös suuria aistillisuuden merkkejä. Mustat pikkuhousut ovat omat charmiaan uusia morsiamia osana vetovoimaa. Nykyisin satiini ja sifonki musta pikkuhousut ovat suosittuja laajasti teini-ikäiset yksinkertaiset musta puuvilla pikkuhousut vanhan ikäiset naiset.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Leave A Comment

25 + = 31