9 suosittua suunnittelija rannerenkaita miehille ja naisille

Rannekorut ovat yhteinen koruosasto, jota jokainen ikäryhmä ihastuttaa sukupuolesta riippumatta. Sitä pidetään nyt muoti- ja tyylisuunnitteluna korujen sijasta. Nuoret, naiset ja tytöt rakastavat suunnittelija rannerenkaita, koska he voivat luoda rapporttinsa ystäviensä, perheenjäsenten ja ennen kaikkea tuntemaan olonsa hyvänä tekijänä.

suosittu-designer-ranneketta-for-miesten ja-naiset

Suunnittelijan rannerenkaat ovat ainutlaatuisia ja näyttävät erilaisilta kuin normaalit, joita saat helposti markkinoille. Nyt esitämme sinulle joitain design-rannerenkaita.

Top Designer rannekkeet miehille ja naisille:

1. Suunnittelija Gold Rannekorut:

designer-ranneketta-mallit-kulta-designer-ranneketta

Kulta pidetään lupaavana metallina, ja voit käyttää niitä milloin tahansa myös lisäämällä siihen lisää charmia. Koska kulta on erittäin suosittu kaikissa maissa, koska se yhdistyy helposti jokaisen ihon sävyyn, mikä lisää kullalla veistettyjen suunnitteleiden rannerenkaiden kysyntää. Naisten ja miesten kultainen suunnittelija rannerenkaita, koska se on kevyt painotettu pala koru ja ennen kaikkea on kuohuviini, viehättävä look.

2. Hieno suunnittelija timantti rannerengas tytöille:

arvokas timantti-designer-ranneketta

Timantti on kiveä ja kuvataan parhaaksi ystäväksi ikuisesti. Jos timantteja on veistetty ja suunniteltu suunnittelija rannerengas sitten mitä muuta voisi jättää olla armollinen pala niin. Voit jopa lisätä joitain värikiviä, jotta se olisi merkittävä kappale ja anna sen puhaltaa joka ranteessa.

3. Ainutlaatuinen kukka ja jalokivikoristeiset rannerenkaat:

designer-ranneketta-mallit-ainutlaatuinen-kukka-ja-jalokivi-helmi-rannekkeet

Koska kukkia on aina ihastunut ja niitä voi käyttää joka kerta. Samalla tavoin tämä pitää mielessä suunnittelijat on suunnitellut ainutlaatuisen rannekkeen kukka muodossa sekä arvokas jalokivillä on ylimääräinen hohdokas ilme. Voit käyttää eri värejä jalokivestä riippuen makusi ja sovittaa sen asu. Tämäntyyppiset rannekkeet voidaan yhdistää sekä länsimaisiin että etnisiin asuihin.

4. Perinteiset Peacock Gold Designer rannekkeet:

designer-ranneketta-malleja perinteisistä-Peacock-style-designer-ranneketta

Peacock-rannekkeet ovat hyvin yleisiä ja niitä on kysytty vasta ikäisiltä. Tämä suunnittelija rannekoru voidaan suunnitella eri tavoin ja tyylejä vastaamaan rituaaleja ja tilaisuus päivä. Rannekkeen ulkoasun parantamiseksi voit lisätä kauniita kiviä. Tämäntyyppisiä ranneketta käyttävät yleensä nuoret tytöt, koska sanottu riikinkukko on kaunis lintu, joten kuka ei halua muistuttaa kuin riikinkukko.

Katso lisää: Söpöt nilkkarannekkeet

5. Suunnittelija rannerenkaita vaihdettavalla kivillä:

designer-ranneketta-mallit-designer-rannekkeet-with-vaihdettavat-kivet

Täältä tulee jotain hyvin ainutlaatuista ihmisille, jotka ovat hyvin muotitietoisia ja haluavat aina sopia heidän vaatekappaleensa kanssa samaa väriä ranneketta. Suunnittelija on keksinyt kauniin rannekkeen vaihtuvilla kivillä. Tässä yhdellä rannekkeella voi olla useita värikiviä ja voit vaihtaa ne mekon mukaan. Tämäntyyppiset rannekkeet ovat kaikenlaisia ​​mekkoja, joita käytät. Mutta sinun on oltava erityisen varovainen, kun vaihdat kiviä, koska ne ovat erittäin herkkiä ja niitä on käsiteltävä varoen.

6. Suunnittelija Rannekorut Silver Metal:

designer-ranneketta-mallit-designer-ranneketta-in-hopea-metalli

Hopea rannerenkaat näyttävät aina tyylikkäiltä ja luovat suuren vaikutuksen, kun metalli loistaa ja kipää jopa auringossa ja yöllä. Hopea rannerenkaita voi käyttää sekä miehiä että naisia, koska se on saatavana sekä valkoisina että hapettuneina myös. Jos haluat, voit myös ripustaa pieniä pienoisjulisteita, kuten nalleja, tähtiä tai sydämen muotoa rannekkeen ympärillä ja luoda omia muotoilua ja muotia..

Katso lisää: Ketjun rannerengas

7. Miesten Designer Silver Chain Rannekoru:

designer-ranneketta-malleja ketjun-style-design-rannekkeen-for-Men

Miehet ovat erityisen kiinnostuneita pukeutumisestaan ​​ja lisävarusteistaan, koska he haluavat aina pukeutua eri tavoin. He haluavat, että heidän persoonallisuutensa, tyyliään sopivan lisävarusteensa pitäisi olla myös muotia. Joten mikä voi olla ainutlaatuisempi kuin suunnittelija ketjun rannekoru, joka voidaan myös tehdä eri metallien kuten kulta, kupari ja platina myös valitsemasi mukaan.

8. Suunnittelija rannekoru, jossa riippuva kello:

designer-ranneketta-mallit-designer-ranneke-jossa roikkuvat-moon-kivet

Tässä on ainutlaatuinen musta- ja valkoisen kuunkiviin kuuluva rannekoru. Rannekoru on muodoltaan pyöreä ja voit ripustaa valtavan kuun kiviä, jonka muotoilu rakastat. Yleensä nuoret tytöt ja naiset voivat jazzilla tämän funky-tyylisen rannekkeen kanssa ja katsoa kuumana ja jännittävänä.

Katso lisää: Suosittu Bangle Rannekorut

9. Suunnittelija rannerengas timantteja ja helmiä:

designer-ranneketta-mallit-designer-ranneke-with-timantteja-ja-helmi

Täydellinen sekoitus timantti ja helmi, joka antaa tyylikkään ja ainutlaatuisen ulkoasun käyttäjän käsiin. Mikään ei voi torjua tätä tappavaa yhdistelmää, kun timantin luonnollinen loiste paranee, kun helmillä on nastat. Lisäksi helmillä on oma loisto ja antaa sinulle tyylikkään ilmeen.

Nyt jokainen henkilö saa muotitietoisuutta ja haluaa päivittää tyylillä ja jatkuvalla tavalla. Suunnittelijan rannerenkailla on kaunis ja viehättävä ulkonäkö ja houkuttelee ihmistä siihen. Suunnittelijan rannerenkaita on saatavana kaikentyyppisessä metallissa ja voit saada sen makusi ja persoonallisuutesi mukaan.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 74 = 84