9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Lakmessa on laaja valikoima kasvosarjoja, joita voidaan käyttää päivittäisessä rutiinistasi. Jos et saa aikaa viettää kylpylöissä ja salissa, tässä on helppo tapa saada salonki tuore näkö. Käytä näitä Lakmien kasvopaketteja ja saat silkkisen säteilevän ihon. Iho saa hydratoitua ja näyttää hyvältä. Kokeile yhtä näistä riippuen ihosi tyypistä.

Famous Lakme kasvopaketit Intiassa:

Tässä on muutamia Lakme-kasvopaketteja, jotka ovat alhaisempia kuin yhdeksän Lakme-kasvopakettia,

1. Lakme Absolute Perfect Radiance Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Tämä Lakme täydellinen Radiance Facial -pakkaus sisältää Lakme Absolute Perfect Radiance -hieronnan, joka auttaa sinua saamaan pehmeän, sileän ja säteilevän ihon kotona. Olet varma, että ero on parin käyttökerran jälkeen. Kuten nimestä käy ilmi, iho näyttää oikeudenmukaiselta ja säteilevältä ikään kuin valaistuu. Tämä johtuu mikrokiteistä ja vitamiineista, jotka keventävät ihon sävyä. Pakkaus on kosteutta ja iho muuttuu täysin silkkiseksi. Siinä on myös SPF 20 PA ++, joka suojaa meiltä vahvoja auringonsäteitä. Hehkutuspinnan pesu tehokkaasti pese epäpuhtauksien likaa ja pilaantumista. Se on paras Lakme kasvohoito kuivalle iholle. Koska tämä pakkaus on tunnettu sen absoluuttisesta säteilystä, sitä voitaisiin käyttää tilaisuuksiin ja juhliin. Voidaan pitää Lakme kullan kasvohoitona.

Käyttää: Ota hieronta kerma ja levitä sitä kasvot pyöreät liikkeet, hieronta, kunnes kaikki sisältö imeytyy.

Laita riittävästi Lakme-kermaa kämmenesi päälle ja hieronta varovasti kasvoille ja kaulalle kevyillä vedoilla 10-15 minuuttia lisäämällä tarvittaessa lisää geeliä. Levitä kerma eri kasvohoitoihin.

Hinta Se maksaa Rs.850.

2. Lakme Beauty Mantra Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Lakme Beauty Mantra tuo yhteen valikoiman yksinoikeita Lakme-tuotteita, jotka on valittu nykypäivän Intian naiselle. Hemmottele ihosi viimeisimpiin Lakme-ihonhoitotuotteisiin. Sisältää kosteuttavaa voidetta, geeliä ja kasvopyyhkeitä. Se nuorentaa ihosi mainoksen tekee sinusta tuntuu tuoreelta. Poistaa öljyn muodostavan huokoset ja pitää ihon puhtaana ja joustavana. Siirappi koostuu mansikkauutteista. Nämä uutteet auttavat pitämään ihon tuoreina ja nuorekkaina. Sitä voidaan pitää Lakme-hedelmäpakkauksena.

Käyttää: Pyyhi kuorinta koko kasvoillesi ja kaulalle. Hieronta sormeilla noin 2-3 minuuttia. Varmista, että vain hiero kevyesti ja pese sitten tavallisella vedellä.

Levitä ohut kerros maskiin, tasaisesti koko kasvoille ja kaulalle ja jätä 30 minuuttia. Pese runsaalla vedellä perusteellisesti.

Hinta: Se maksaa Rs.2634.

3. Lakme Bridal Facial Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Tämä Lakme-bridal paketti on paras sarja kaikille kauniille morsiuksille. Voit saada täydellisen ulkoasun näillä lakme-kauneustuotteilla. Voit saada välittömän säteilyn lakmeista. Sisältää Lakme-hoidon kerma, joka parantaa ihon sävyä. Antaa kiiltävän ulkoasun kasvoillesi. Tarvitsee myös ihon väriaineita iholle sopivaksi. Sitä pidetään Lakme Diamond kasvohoitona.

Käyttää: Ihonhoito-kerma voidaan levittää tasaisesti kasvojen yli. Anna sen imeä sisältöä ja pyyhi se puuvillasta.

Hinta: Se maksaa Rs.2700.

4. Lakme Face Care Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Lakme Face Care Kit jättää tasaisen ihon sävyn käytön jälkeen. Pakkaus vähentää tehokkaasti - tummia pilkkuja, akneja, puutteita, rasvaisuutta, parkitusta ja monia muita vikoja. Se myös suojaa meiltä auringon haitallisilta säteilyltä, koska sillä on SPF 20. Pakkaus syväpuhdistaa ja poistaa kaiken lian ja huokosen huokosista. Säännöllisen käytön jälkeen ihon säteily voidaan selvästi nähdä. Se on paras Lakme valkaiseva kasvopaketti. Sekä miehiä että naisia ​​voisi käyttää. Se on Lakme-kasvopaketti miehille.

Käyttää: Väriaine kermaa voidaan levittää tasaisesti pinnalle. Hierotaan varovasti pyöreillä liikkeillä ja puhdista se vedellä tai pyyhi se.

Ota pieni määrä kasvonsuojainta ja yritä saada vaahtoa. Levitä se kasvoille ja pese puhtaalla vedellä.

Hinta:Se maksaa Rs.240.

5. Lakme Face Beauty Care Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Tämä pakkaus koostuu fairness kerma, ihon väriaine, joka sopii iholle ja kasvojen pesu, joka poistaa ihon huokoset ja poistaa ylimääräisen öljypitoisuuden. Tämä on kaunis lahja naiselle. Tämä on paras Lakme kasvohoito rasvaiselle iholle. Voit saada oikeudenmukaisuuden kasvoillesi tämän yhdistelmäpaketin avulla. Tämän pakkauksen hyvä on, että siinä on valkaisevia voiteita. Sitä pidetään Lakme-helmi kasvohoitona.

Käyttää: Kasvokuorinta voidaan varovasti hierotella kasvojen ja kaulan ympärillä. Puhdista se vedellä.

Käytä puhdistusainea hieromalla kevyesti kasvot 10 minuuttia ja pese vedellä.

Ota pieni määrä kermaa ja levitä pyöreisiin liikkeisiin. Hierotaan se 5 minuuttia ja anna sen imeä sisältöä.

Hinta: Se maksaa Rs.959.

6. Lakme ravitseva glow kasvohoito:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Tässä on viileä kasvohoito, jolla on mansikoiden ominaisuudet. Pakkaus on täydellinen poistaa viat ja sileä iho. Mansikoilla on paras ominaisuuksien yhdistelmä, jotta ihosi olisi joustava. Käytä pensaikkoa, kasvojen pesua ja maskia parantaaksesi ihoa.

Käyttää: Pese kasvosi kasvojen pinnalla ja hiero pyöreisiin liikkeisiin.

Ota pieni määrä kuuraa ja hiero pyöreisiin liikkeisiin hieromalla kasvot ja poista kaikki viat.

Lisää lopuksi naamariin. Pidä se kuivana ja pese se pois vedellä.

Hinta: Rs. 120 /-

7. Lakme Fresh Fairness vitabeads Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Tämä ihana kasvopaketti, jonka voit nauttia Lakmesta, on täydellinen kaikille kasvotyypeille. Pakkauksessa on tasapuolisuusominaisuus, jolla voit saada hehkuvaa ihoa ihon kirkastusmenetelmällä. Kasvohoito ja kasvojen pesu ovat kaksi olennaista, jotka sinun on annettava iholle, että kirkas ulkonäkö. Kun käytät kasvonsuojaa, huomaat näkyvän ihon keventämisen.

Käyttää: Puhdista ensin iho kasvosi kanssa ja pyyhi kuivaksi. Ota sitten pieni määrä kasvojen pesua ja hiero pyöreisiin liikkeisiin kaikkien kuolleiden ihosolujen poistamiseksi. Kun olet valmis, voit käyttää kasvonsuojainta. Anna sen kuivua ja pestä sitten vedellä.

Hinta: Rs.120-

8. Lakme Clean Pores Facial Kit:

9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Tässä on toinen mukava kasvopaketti, jonka löydät Lakmesta. Tämä auttaa puhdistamaan kasvojen huokosiin, jotka ovat täynnä roskia. Kasvohöyryt voivat olla suuria ja niillä voi olla kaikki hiki ja lika kiireisestä päivästä. Joten on mukavaa, että kaikki lika ja tahra poistetaan ihon pinnasta.

Käyttää: Puhdista kasvot kasvojen pinnalla ja poista kaikki lika, joka on syvällä ihollesi. Seuraavaksi voit käyttää kasvojen pesua ja puhdistaa kaikki kuolleet solut ja kaikki sen virheet. Myöhemmin käytä ihon peitettä, jotta ihosi on joustava.

Hinta: Rs 120 /

9. Lakme Fruit Based Facial Kit: 9 suosittua ja parasta Lakme-kasvopakettia Tyylit elämässä

Lakmeen upea kasvopaketti on täynnä hedelmien hyvyyttä. Pakkauksessa on kaikki kasvojen perusteet. Käytä mansikan kasvopesua puhdistamaan ihosi likaa ja saastumista. Käytä sitten hedelmän murskaa kasvopyyhkeitä puhtaan ja sileän ihon saamiseksi. Se toimii kuin exfoliator. Kasvosuoja on täynnä kaikkien hedelmien hyvää, kuten mansikka, aprikoosi ja kiivi.

Käyttää: Puhdista kasvot pestä ja pese vedellä. Käytä pieni määrä hankausta ja hiero kasvot pyöreisiin liikkeisiin. Kasvohiekkaa voidaan levittää pienellä määrällä ja jätetään sitten kuivumaan. Pese se vedellä.

Hinta: Rs.150 /-

Lakme-kasvosarjat ovat markkinoiden parhaimpia. Ne ovat tunnettuja kauneudenhoitotuotteista ja salongeista. Heillä on ihonhoitoja ja pensaita eri ihotyypeille. Morsiamen hoitosarja on kaunein pakki. Niissä on laaja valikoima tuotteita, jotka ovat kaikenikäisille parhaita tuotteita. Jos haluat antaa erityishoitoa iholle, silloin lakme on hyvä valinta, löydät lisää tuotteita markkinoilla, mutta jos etsit jotain muuta, mutta budjetillasi sinun on mentävä varmasti lakme-tuotteita ihonhoitoon. Tämä lakme -tuote on erityinen laatu normaalille iholle kuivalle iholle liian, bridals tarvitse saada tämän kasvojen sarjan häät. Ne tytöt, jotka haluavat suunnitella lahjan rakkaalle ystävällelleen Lakme-tuotteille, ovat aina paras vaihtoehto.

Leave A Comment

+ 18 = 21