9 Suositellut Selsunin siniset shampoot hilsepähkinää varten Tyylit elämässä

Jos korkealaatuiset brändituotteet ovat hieman taskun tasku, joka ei välttämättä tarkoita sitä, että sinun on luovuttava etsimästä vastustamatonta. Hiusten ongelmat ovat nykyään haalistuneet ja hauras hiukset ja putoavat, muut eniten valittaneet kohteesta huolehtia on jatkuva saapuminen hilse, joka pitää kutinaa ja flakiness kuin ensisijainen aseita.

Selsun Blue Shampoos

Kuitenkin aina kun ei ole mahdollista valita laajoja hiustenhoitohoitoja ja aikaa vieviä rutiineja. Siksi meillä on mennyt Selsunin sininen shampoo meidän puolellamme, joka on vain yli shampoo -tuote, joka sai nimensä sen tunnetuin ainesosien jälkeen, jotka tekevät tämän shampoo kaupallisen osuman. Läsnäolo 1% seleeni-sulfidista on tärkein syy siihen, miksi tätä kutsutaan Selsuniksi.

Erilaiset Selsun Blue Shampoot:

Koska sinulla on asiantunteva hilseilevä shampoo, nyt kun sinulla on käsitys tästä mahtavasta tuotteesta, tutustu muutamiin shampoosi, jotka kannattaa valita tässä valikoimassa..

1. Selsun Blue Sensitive päänahka kosteuttava shampoo:

Selsun blue sensitive scalp moisturizing shampoo

Herkkä päänahan shampoo on lempeä lievä shampoo, joka käyttää sinkkipyrithionea, vain 1% siitä, puhdistamaan päätä hilseen jäännöksiä, koska vitamiini B5, E ja aloe Vera ominaisuudet rauhoittavat ärsytettyä herkkää päänahkaa. Shampoo käyttää myös Mentol-laktaattia lievittää päänahkaa pienellä jäähdytysilmauksella.

2. Selsun Blue Balanced Shampoo:

Selsun blue balanced shampoo

Selsun Blue: n tasapainoinen shampoo sopii kaikille hiuksille ja päänahkojaineille, joissa shampoo pyrkii lähinnä säätelemään hiuspohjansa ph-tasapainoa niin, että se voi ylläpitää terveitä olosuhteita pääsi punnitsematta hiuksiaan tai irrottamalla sen kokonaan kosteudelta ja luonnolliselta öljyt.

3. Selsunin sininen hoitohoito mentolihollalla:

Selsun blue medicated with menthol dandruff shampoo

Tämä Selsunin sininen shampoo on lääketieteellinen puoli sille, missä se toimii kohti sopivaa lääketieteellistä vaivaa hilseestä ja karkeista hiuksista, jotka vaurioituvat ja hallittavat. Mentolihyönti jäähtyy ja rauhoittaa päänahkaa, kun hilseilytys lopettaa toissijaiset ongelmat, kuten hilseilemisen ja kutinaisuuden.

4. Selsun Blue syväpuhdistava Micro Bead Scrub shampoo:

Selsun Blue Deep Cleansing Micro Bead Scrub Shampoo

Selsun Bluein syväpuhdistus shampoo käyttää mikrohelmiä ylimääräiseen syväpuhdistukseen, joka mahdollistaa helmet räjähtäväksi, kun hierotaan pääsi herkkääksesi hiuksillesi aktiivisia hilsettä suojaavia vaivoja. Säännöllisellä käytöllä olisi pääsi ja päänahkaisi riisuttu hilseestä ja jäännöksistä.

5. Selsun Blue Naturals Dry päänahan shampoo:

Selsun blue naturals dry scalp shampoo

Tämä shampoo on erikoistunut kuivalle karkealle päänahalle, joka käyttää ylimääräistä kosteusvoidetta, joka kosteuttaa ja hydrata päänahan, kun taas B5- ja E-vitamiini rauhoittaa ja ravitsee päänahkaa. Tämä shampoo myös infusoi kasvitieteellisiä uutteita, jotka ravitsevat päänahkaa ja samalla estävät muita hilseitä aiheuttaen ehtoja toistuvilta.

Katso lisää: Paras Tresemme shampoo kuiville hiuksille

6. Selsun Blue Itchy Dry päänahan shampoo:

Selsun blue itchy dry scalp shampoo

Selsunin sininen kuiva päänahan shampoo käyttää B5- ja E-vitamiinia, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle hilseelle, joka luo kompleksin, joka palauttaa päänahan hukkaan kosteutta ja terveyttä jättäen jäljelle pienen sitrushedelmän tuoksun. E-vitamiini kosteuttaa ja pehmentää hiusten koostumusta.

7. Selsun Blue hilseily kosteuttava shampoo aloalla:

Selsun blue dandruff moisturizing shampoo with aloe

Aloe Vera on ihme, jonka ansiosta hiukset voivat säilyttää terveellisen tilansa, kun hilseidenpoisto shampoo liimauttaa hampaasi ja toissijaiset ongelmat. Tämä on myös olennaisesti kosteuttava shampoo, joka varmistaa, että hiukset hoidetaan kunnolla, ravitaan ja täydennetään pesun jälkeen.

Katso lisää:  Paras Shikakai-shampoo

8. Selsun Blue Medicated hilse 2 in 1 Shampoo:

Selsun blue medicated dandruff 2 in 1 shampoo

Tämä on 2 in 1 shampoo, joka käyttää yhtä säiliötä shampoona puhdistaaksesi lian ja epäpuhtaudet samalla kun infusoi hoitoaineita shampoossa, jotka ravitsevat ja hydratoivat hiuksiasi ja päänahkaa pehmeälle samettiselle päälle.

9. Selsun Blue Ultimate päivähoito shampoo:

Selsun blue ultimate daily care shampoo

Selsun Blue: n lempeä puhdistus-shampoo, hieno päivittäinen hoito on lievä hiuksillasi, jolle ei ole sivuvaikutuksia, jonka avulla voit liimahtaa joka päivä likaa, hilseitä ja pilaantumispartikkeleita hiuksillasi hiukset kuivumatta liikaa.

Katso lisää: Selsum Shampoo

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 3 =