9 Söpö Ponytail kampaukset lyhyitä hiuksia varten Tyylit elämässä

poninhäntä hairstyles for short hair

Ponytails eivät ole pelkästään koulun tai kuntosalin harjoituksia. Ne ovat helpoin hairstyle saavuttaa, koska kaikki mitä tarvitsee on kuminauha. Huolimatta siitä, että se on kätevä vaihtoehto, ponytails ovat monipuolisia eivätkä varmasti ole yksityiskohtia pitkälle hiuksille. Seuraavassa tarkastellaan yhdeksän parasta ponnahdusliinalla haalareita lyhyille hiuksille.

Paras Ponytail kampaukset lyhyet hiukset:

1. Messy Bouffant Ponytail:

Poninhäntä Hairstyles for Short Hair

Ponnahdusnauha ei välttämättä aina ole alkukantainen ja sopii tyylikkäänä. Myöskään sen ei tarvitse katoa pään takaa, koska yksi on lyhyitä hiuksia. Kuuluisan Bardot-tyylin vihje on tämä sotkuinen bouffantti. Paljon selkä harjausta on mukana saadakseen tämän ilmeen. Jos et halua lisätä liikaa äänenvoimakkuutta, silloin vain otsa yli otsa on kaikki, mitä tarvitset lisätäksesi vihjeen draamasta tyyliisi.

2. Pulled Back Short Ponytail:

Poninhäntä Hairstyles for Short Hair2

Jos sinulla on todella lyhyet hiukset, jotka eivät kaikki kerää lonkeroihin ja lisää sitten hiuksiaan tekstuuria luodakseen liikkeen. Kun puhallus on kuivunut, vedä hiukset takaisin lantioon. Riippumatta siitä, mitä hiukset eivät pääse, he laskeutuvat. Nyt kaikki nämä löysät hiukset, kierrä ne rypäleterttuja ja varmista ne Bobby nastat. Sitten siististi viimeistellä kaikki lentää aina hiuslakalla. Se on söpö mutta täysin tyylikäs.

Katso lisää: Cool aasialaiset poninhäntäajat

3. Söpö Slick Ponytails:

9 Söpö Ponytail kampaukset lyhyitä hiuksia varten Tyylit elämässä

Rooney Maran kultainen maailma on tehnyt tätä ulkoasua vaivattomasti. Erittäin yksinkertainen, mutta äärimmäisen kiillotettu, tämä näyttää osoittavan, että yksi ei tarvitse pitkät hiukset, jotka näyttävät hienolta punaisella matolla. Tästä ulkoasusta yksinkertaisesti osittain hiukset ja kerätä se on lanttu. Jos hiuksesi eivät ole pokeria, käytä suoraan sileää rautaa keskilämmöllä.

4. Spiky Ponytails:

9 Söpö Ponytail kampaukset lyhyitä hiuksia varten Tyylit elämässä

Tyyli on kyse asenteesta. Tässä kuvassa Cameron Diaz lisää oomph ja reuna nöyrä poninna. Se on piikikäs lopussa ja edessä on kuvioitu lisätä lisää äänenvoimakkuutta. Tyylikäs ja siisti, tämä tyyli korostaa kaula- ja olkavarsia. Varmista, että etuosa näyttää pyöreältä eikä kireä.

5. Käännetyt ponytails:

käänteinen Ponytails

Ponytails voi olla tyylikäs töissä eikä vain merkki, että olet linjassa seuraavan kahvitauon. Joten sen pitäisi olla tasapainossa strukturoidun ja jäykän välillä. Kerää kaikki hiukset ripustukseen ja kääntäkää se keskelle. Parasta hometta lyhyille hiuksille, koska se pitää irti hiukset minimiin.

Katso lisää: Ponytail Hairstyle Pitkät hiukset

6. Ponytails Bangs:

Poninhäntä hairstyles for short hair 6

Jotkut stylistit sanovat, että ponytails ovat laiska tyttö vastaus söpö hairstyle. Tässä tapauksessa joudutaan tarkoituksellisesti tekemään sen näyttävän siltä, ​​että se vetäytyi viime hetkellä. Tässä kuvassa Reese Wither lusikka saavuttaa juuri tämän. Hänen vastustamaton charminsa tekee siitä vain sormen. Bangs huolehtii kaikesta kerroksesta ja teksturoinnista kruunuosassa. Anna ne huolimattomasti irti ja käyttää hiuslakkaa pitämään se niin.

Katso lisää: Eri Haircuts tytöille

7. Twisted Messy Crown Tails:

9 Söpö Ponytail kampaukset lyhyitä hiuksia varten Tyylit elämässä

Haluatko lisätä söpön osamääränne? Kokeile näitä kiertyneitä sotkuisia kruununpaloja. Se on hauskaa ottaa alkuperäiset pigtailit. Väännä ne ja varmista ne värikkäillä hiustarvikkeet. Sinun ei tarvitse olla siisti saada tämä hauska ilme.

8. High Afro:

Poninhäntä hairstyles for short hair 8

Tämä ulkoasu sopii niille, joilla on pysyvä tai luonnollisesti kiharat hiukset. Kerää hiuksesi vain korkealle lonkkalevylle. Se on söpö, hauska ja erittäin kätevä. Tämä voi olla täydellinen kampaamo.

Katso lisää: Ponytail kampaukset tytöille

9. Mini Ponytail:

Poninhäntä hairstyles for short hair 9

Tämä on toinen kuuma tarkastelu punaisella matolla. Se on tyylikäs ja käytännöllinen ja kestää viisi minuuttia aikaa vetää se pois. Se auttaa luomaan harhaanjohtavien jumittumien illuusion hiuslangalla, joka on ponin ulkopuolella. Se kehittää kasvot lisäämällä naisvaltaista armoa ja hienostuneisuutta.

Lyhyillä hiuksilla on paljon vaihtoehtoja kampauksissa. Aloita siis kokeilemalla ja ole tyylikäs.

Leave A Comment

− 4 = 3