9 söpö hyönteiset ja bugs käsityöt lapsille ja pikkulapsille Tyylit elämässä

Sää lämpenee ja paljon vikoja ja hyönteisiä kyytiin. Anna lapsillesi mahdollisuus tehdä näitä väsyneitä käsityötaitoja, jotka olisivat hauskoja ja vähän koulutettuja. Sinun täytyy olla vähän raaka-aineita, jotta ne saadaan. Lapset haluaisivat tehdä niitä soimaisia ​​hyönteisiä.

Parhaat bugit ja hyönteiset käsityöt lapsille ja pikkulapsille:

Tässä on muutamia hyönteisiä ja vikoja käsitöitä, valitse alhaisimmista 9 vikoja ja hyönteisiä käsitöitä,

1. Lady Bug Paper Plate Craft:

Nainen Bug Paper Plate Craft

Tee söpö lady bug veneet paperilevyjä ja muutama väri. Se näyttää niin mukavalta. Anna heille mukavia punaisia ​​ja mustia värejä. Lapset haluaisivat tehdä niistä. Se on hyvin yksinkertainen vene. Lapset tekisivät nämä bugiset ääniä ja vaelivat talon ympärillä näillä suloisilla vikoilla.

2. Dragon Fly Craft:

Lohikäärme Fly Craft

Kiva hyönteishanki kaikenikäisille lapsille, kesäisin lapset haluaisivat tietää näistä olentoista. Voit myös selittää näiden hyönteisten anatomian. Hauska tapa kouluttaa lapsia. Sinun tarvitsee vain vähän värillisiä papereita ja helmiä tehdäkseni ne. Lapset kulkivat näiden kärpäsien kanssa.

3. Rainbow Butterfly Cork Craft:

Sateenkaari Butterfly Cork Craft

Se on mukava vektori. Se on hieno kesäkeino lapsille. Voit tehdä kirkkaanvärisiä perhosia tulevilla korkkeilla. Tämä korkki on erittäin helppoa. Tarvitset googly silmät ja siivet sitten perhosi ovat valmiita. Lapset haluaisivat juosta heidän kanssaan puutarhassa.

4. Snail Paper Craft:

Etana Paper Craft

Nämä pienet spiraalimaiset etanat antavat sinut hymyilemään. Lapset rakastavat näitä hitaasti liikkuvia etanoita. Tämä tekee rakastavan esikoulun vikoja käsityöt. Lapset haluaisivat tietää enemmän nilviäisistä. Kaikki mitä tarvitset on käsityöpapereita ja värejä sekä putkien puhdistusaineita. Pyöritä papereita ja taivuta sitä kierteiden tekemiseksi. Kiinnitä ne pienet silmät ja etanat ovat valmiita liikkumaan puutarhassa.

5. Bumblebee Bookmark Craft:

Kimalaiset Bookmark Craft

Tämä on hyvä idea tehdä kirjanmerkkejä. Nämä ovat hauskoja bug-käsityötapoja lapsille. Kirjanmerkki, jolla on bumblebee-pää, olisi niin hauska lapsille. Tarvitset vain joitain putkenpuhdistusaineita, maaleja liimaa jne. Voit tehdä tällaisia ​​kirjanmerkkejä. Nämä kirjanmerkit tekevät lapsista lukemaan kirjoja ja käyttämään niitä. Näin lapsesi lukutaito olisi niin hauskaa näiden kirjanmerkkien kanssa.

6. Spider Singer Puppet Craft:

Hämähäkki Finger Puppet Craft

Nämä hyönteiset käsityöt ovat niin hauskoja. Hämähäkki, hämähäkkimies, olisi kiva käsitys käsityötavoista. Hämähäkki-nuket tekevät lapset nauttimaan veneilystä. Kun Halloween on nurkan takana, se voi olla mukava aikuisille suunnattu idea. Nämä ovat hyviä hyönteiskäsineitä esikoululaisille. Yksinkertaisilla materiaaleilla voit tehdä hämähäkit näyttävät pelottavalta ja kammottavalta.

Katso lisää: Butterfly käsityöt lapsille

7. Bug Headband Craft:

vika Headband Craft

Voit tehdä nämä ihastuttavat ja ihastuttavat kuulokkeet. Nämä ovat kiva bug käsityöt pikkulapsille. Kaikki mitä tarvitset ovat putkenpuhdistimet ja paperipussit. Kierrä nauhat lapsesi päähän ja merkitse ne. Käytä putkien puhdistimia antennien tekemiseen. Kierrä heitä antamaan mukava buginen ulkoasu. Päänauhat ovat niin hauskoja lapsille. He leikkivät talon ympärillä näiden suloisten bändien kanssa.

8. Kudospaperin Bee Craft:

kudos Paper Bee Craft

Ihanteellinen veneet lapsille. Kudospaperit voidaan tehdä näiden ihanaisten mehiläisten tekemiseen. Hengittävät mehiläiset tekevät lapset hulluksi. Erittäin yksinkertainen vene, jossa voit käyttää pehmopapereita ja joitain liimakynää niiden luomiseen. Käytä suuria googly-silmiä näille mehiläisille. Tee spiraaleja niiden antenneille. Ne näyttävät ihanilta.

Katso lisää: Esikoulu käsityöt 2017

9. Egg Carton Caterpillar Craft:

Muna Carton Caterpillar Craft

Nämä makeat muna-kartonki-caterpilliset käsityöt ovat ihanteellisia hyönteisten käsitöitä lapsille ja pikkulapsille. Voit käyttää muna-laatikoita uudelleen, jotta ne voisivat tehdä näistä hauista. Väritä ne ja kiinnitä se antenneihin. Tee joitain googly silmät edessä. Nämä apukat tekevät söpöstä veneestä lapsille. Nämä varmasti muuttuvat ihaniksi perhiksi joskus.

Lapset voivat oppia lisää hyönteisistä ja vikoista. He voivat tarkistaa heidän anatomiansa. On hyvä oppia asioita samalla kun hauskaa. Lapset todella rakastavat näitä kammottavia hämähäkkejä, varpuksia jne. He leikkivät puutarhassa ikään kuin pelaavat todellisilla hyönteisillä.

Katso lisää: Kalojen käsityöideoita esikoululaisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 10 = 12