9 Söpö Casual kampaus tytöille. Tyylit elämässä

9 Cute Casual Hairstyles for Girls

Rento hairstyle on mukava, nopea, vapaasti virtaava ja erittäin helppo tehdä. Se on enimmäkseen itsensä muotoilua, joten voit helposti luoda kotona. Tähän ryhmään kuuluvien tyttöjen parhaat kampaukset on jaettu seuraavissa kohdissa.

Söpö Casual Hairstyles for Girls:

Little Bun:

Söpö casual Hairstyles 1

Yksi yksinkertaisista kampauksista, joita voit saada, on pikku pulla. Se näyttää söpöltä, houkuttelevalta ja erittäin kaunis. Tämä sopii kuitenkin vain niille, joilla on pitkät ja paksut hiukset. Sinun tarvitsee vain hieroa hiukset hyvin ja sitoa se pieneen pullaan pään päällä. Jazz sitä yksinkertaisia ​​meikkiä ja hienoja lisävarusteita.

Suora sivu Fringe Cut:

9 Söpö Casual kampaus tytöille. Tyylit elämässä

Käydään illallinen tänä iltana ja et tiedä mitä hairstyle käyttää? No, tarjoamme sinulle rento puoli leikkaus, joka tekee sinusta näyttää tyylikäs ja lumoava. Tätä varten sinun on suoristettava hiuksesi ja sijoitettava siistin leikkaus vasemmalle puolelle. Käytä kirkkaan värinen huulipuna korostaaksesi huulesi.

Aaltoileva: Söpö casual Hairstyles 3

Tarvitset sekä suoremman että parranajon tämän kampauksen suhteen. Aiomme kokeilla mielenkiintoista yhdistelmää nyt. Yksinkertaisesti kampa hiuksiasi ja suorista se ensin. Tämän jälkeen ota ensimmäiset osat hiuksistasi ja kiristä se. Varmista, että et yli kaarna sitä, koska olemme keskittyneet aaltoileva ulkoasu täällä. Aiot rakastaa kuinka hiuksesi muuttuvat myöhemmin.

Katso lisää: Helppo loma hairstyles

Side Pony Tail Kauneus:

9 Söpö Casual kampaus tytöille. Tyylit elämässä

Tämän hairstyle, sinun täytyy sinun on harjata hiukset ja tehdä sivua poninhäntä ensin. Ota sitten hiukset, suorista se ja aseta se hiuksesi oikealle puolelle. Ota nyt houkutteleva näköinen leike, mahdollisesti jotain, joka muistuttaa kukkia ja sijoittaa vasemmalle puolelle. Olet varmasti näyttävä nukkeeksi.

Suloiset huulet:

9 Söpö Casual kampaus tytöille. Tyylit elämässä

Nuoremman ja sileämmän ulkonäön kohdalla voit kokeilla joitain henkäyksiä. Hiero hiuksiasi ja ota sitten reunasi taaksepäin ja kierrä päätesi. Nyt aseta pää pään päälle ja työnnä sitä ylös niin, että se antaa paisun. Liitä nyt liitin.

Katso lisää: Uusimmat kampaukset naisille

Ei Clip-kampausta:

9 Söpö Casual kampaus tytöille. Tyylit elämässä

Tämä kampaus on helppoa, koska ensiksi sinun ei tarvitse leikata ja toinen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se pysyy paikallaan. Käytä vain kiharrinta ja hiero varovasti useita hiusneuleita. Tee se älykkäästi niin, että se näyttää aaltoilevalta eikä kiharelta. Jälkeen, vain pelata ympärillä hiuksesi, jotta se näyttää pomppulinna.

Kiinan Fringe Hairstyle:

Söpö casual Hairstyles 7

Jos sinulla on kiinalainen leikkaus ja etsit edelleen tyylikästä kampausta, tämä sopii sinulle 100%. Just suorista ja kampa hiuksesi hyvin. Käytä mukavaa seerumia antamaan sille kiiltävä ja kiiltävä rakenne.

Bob Cut: Söpö casual Hairstyles 8

Voit kokeilla yksinkertaista bob leikattua kampausta, jos sinulla on lyhyet hiukset. Suorista hiukset ja leikkaa päät siten, että se näyttää muodoltaan. Tämä on erittäin tyylikäs ja varsin trendi julkkikset näinä päivinä. Tee raskas keppiä silmän ympärillä, jotta sen vetoomus lisääntyisi.

Katso lisää: Cute Beach hiustyylit

Lyhyt ja kihara kampaus: Söpö casual Hairstyles 9

Houkutteleva haastetta puolueelle voi olla lyhyt ja kihara. Se on helppo tehdä ja on ehdottomasti hämmästyttävä. Yksinkertaisesti hiero hiuksiasi ja jazz sen kanssa hyvän hiuslakka. Tämä varmasti tuo sinulle paljon kohteliaisuuksia.

Kuvat Lähde: shutterstock

Leave A Comment

45 − = 39