9 sopiva rengasvalikoima hääparille | Tyylit elämässä

Pari sormusetti on hyvin yleistä nyt-a-päivää, koska se merkitsee rakkauden symboli kumppanin. Se on pari kahdesta renkaasta joko täsmälleen samassa tai pienessä erossa. Pari rengasjoukkoja valitaan ja käytetään niitä pareja, jotka haluavat käyttää samaa pari renkaita.

Loverin lahja pari soittaa toisilleen. Se on erityinen tunne yllään samanlaista rengasta. Se tulee myös kulta, hopea, platinaa ja timantteja. Se auttaa luomaan erityiset sidokset näiden kahden välillä. On poikkeuksellista merkitystä ilmaista tunteitaan toisilleen.

Matching Couple Sormukset asetettu häät:

"Sormusarjat ovat aina parempia pysyä nykyisen muodin kanssa. täällä jaamme parhaan mallin renkaisiin, jotka on asetettu pariin

1. Matching Couple Sormusetti:

pari ring set

Tämä on sopiva pari rengasjoukkoa. Molemmat renkaat ovat samat. Mies- ja naarasrenkaat ovat samat, jotka osoittavat rakkautta toisilleen. Se on hopeametallissa. Se on hyvin harvinaista muotoilua, joka on muuten erilainen kuin epätavallinen.

2. Pari Sormusetti häät:

Pari Ring Set for Wedding

Tämä on kultainen pari rengasjoukkoa, ja se on kirjoitettu "oikeaksi rakkaudeksi". Morsian ja sulhanen vaativat tätä sormusta toisilleen häät. Kirjallisen alueen kummallakin puolella on kaksi pientä timanttia kohokuvioitu. Se on erikoinen.

3. Promise ring pariskunta:

Pari Promise Ring Set

Couple Promise Ring -settiä käytetään, kun kaveri ja tyttö antavat lupauksia toisilleen elinikäisen rakkauden tunteen. Tässä rengas piirtää sydämen lyöntiä, joka määrittelee, kuinka sydänlinjat tulevat näkemään toisiaan.

4. Pari Engagement Ring Setti:

Pari Engagement Ring Set

Tämä on erityinen kihara rengas pariskunnille. Kummassakin rengas on sydämen muotoilu. Naarasrenkaassa timantti on timantti. Mies rengas on merkitty ikuisesti rakkautta. Se on vain erinomainen.

Katso lisää: Platinum Rings pariskunnille

5. Classic pari rengas asetettu kulta:

Klassikko Couple Ring Set

Tämä on klassinen pari rengas asetettu valkoinen ja keltainen kulta. Se on yksinkertaisesti yksinkertainen ja kiillotettu rengas. Tämä rengas on varmasti hämmästyttävä sormilla. Tämä on poikkeuksellisen hyvä miellyttävä, joka kuuluu erityisesti tyylikkäisiin ystäviin.

6. Pari sormusetti musta ja hopea:

Pari Ring Set in Black & Silver

Tämä sormus on rakastaja, kun parit sitoutuvat toisiinsa viettämään elämää yhdessä. Sormus on kaunis musta ja hopea. Tämän renkaan erityinen vetovoima on sen selkeä ja huomattava ilmaisu tunteista.

Katso lisää: Pari kihlasormukset

7. Kiiltävä pari sormusetti:

Kiiltävä Couple Ring Set

Tämä pari rengas on erittäin kiiltävä ja loistava kuin upea. Tälle renkaalle annetaan erittäin hieno leikkaus ja pyöreä muoto. Molempien renkaiden päälle on kiinnitetty pieni timantti. Se on yksinkertaisesti tyylikäs ja muodikas. Naarasrenkaalla on osa ruusukulta.

8. Made For Each Other Pariskunta Sormusetti:

tehty For Each Other Couple Ring Set

Tämä rengas on erityisesti merkitty Made for Every Other -teeman teemalla. Kummassakin renkaassa on puoli sydämen muotoilu ja yksi timantti kullakin. Yhdessä se tekee täydellisen sydämen. Sama pätee pari. Yhdessä ne täydentävät toisiaan.

Katso lisää: Couples Promise Rings

9. Kontrastiparin sormusetti:

Kontrasti Couple Ring Set

Tämä molempiin rengas on kontrastimateriaalia. Yksi on hopeassa ja toinen on nousi kulta. Molemmat renkaat ovat tavallisia sokeassa reunassa. Vaikka erillinen, se näyttää paremmalta pari. Tämä näyttää upealta sormista. Se houkuttelee ihmisten huomion.

Pari sormusetti on trendikäs ja muodikas. Sormusarja pari vaatii erityistä muotoilua, ja se on myös erikoistunut. Se on erityinen laatu kiinni silmät julkisen. Se on upea ja henkeäsalpaava kuvio. Erityisesti naiset eivät voi ottaa pois hänen huomionsa pari rengas asettaa. Naisilla on erityinen tila heidän sydämensä pari rengas asettaa. Lovers haluavat aina olla pari rengas asetettu heidän häät ja sitoutuminen. Se antaa niin paljon onnea elämäsi kumppanille, kun yllättää heidät pari rengas asetettu.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

64 + = 74