9 Sileät naisten päälliset erikoisnäköisiksi Tyylit elämässä

Pehmeä pää tarkoittaa nähdä läpi ylhäältä. Se on täysin läpinäkyvä materiaali. Sinun täytyy pukeutua sisälle sisälle. Se on kaikissa väreissä ja kuvioissa. Se on suunniteltu rohkeille tytöille, jotka eivät halua käyttää päällisiä läpinäkyviä. Pehmeät topit antavat kuumaa vetoa miehen sydämeen. Tunne pehmeä kuningas herättää miehen sydämessä nähdessään tytönsä ylpeänä. Joko sisempää tai lyhytaikaista sisäistä samanväristä tai kontrastia voidaan käyttää sisäpeilen sisäpuolella. Runsaasti kangasta käytetään silkkipäässä, joka näyttää mukavalta käyttäjälle. Kangas on erittäin sileä iholla.

silkka Tops

Sheer Topit naisille hameet ja farkut:

Tässä ovat eri tyyppisiä malleja ja kolurioita silmiinpäissä tyttöjen muotia.

1. Valkoinen päällinen pää:

Valkoinen Sheer Top

Se on valkoinen, värikäs päällinen, joka on täysin läpinäkyvä ulkonäkö. Tyttö on päässyt sisäpuolelta. Pelkkä pää on polka dot kuvio sitä. Se on myös kaulus ja näyttää liian hyvältä vaaleanpunainen väri hame tai housun.

2. Musta Sheer Top:

Musta Sheer Top

Se on lyhythihainen sato tyylikkäässä mustana. Rouva on kulunut musta rintaliivit sisällä. Se on lyhyt hiha ja on sopusoinnussa samanvärisellä housulla. Koska se on sato, se on hieman yli vyötärö. Se näyttää hyvältä puolueelta. Tytöt näyttävät kuumilta ja seksikkäisiltä tässä.

3. Suunnittelija Sheer Top naisten:

silkka Top for Women

Tämä selkeä ylhäältä näyttää naurettavilta. Siinä on laskoksia yläosassa. Se on puoli hiha ommeltu kuin kerrokset. Sisällä on kontrastivärejä. Naiset näyttävät upealta tältä alalta. Tämä ylhäältä näyttää hyvältä ja miellyttävältä naisille.

4. Sheer Top keltaisella värillä:

Keltainen Sheer Top

Se on keltainen, värikäs päällinen ja hihaton. Yläosa on kerrottu lopussa. Lady on kuluneet vaaleanpunainen rintaliivit sisällä, joka on päinvastoin kuin keltainen päällinen, mutta silti houkutteleva. Plus se on yhdistetty valkoisella housulla, joka on ylellinen look.

Katso lisää: Tyttöjen säkit topit

5. Punainen Sheer Top naisille:

Punainen Sheer Top

Tämä punainen ohut pää on kuitenkin läpinäkyvä mutta hyväksyttävä standardi. Se on kunnioitettava naisille. Sisällä on täysi sisäpinta ja yläosa on hihaton, niskalla napitettu. Edessä painikkeet ovat laskostettuja kuin paita. Loppu on joustava, jotta se antaa ohuen istuvuuden.

6. Muodikas Sheer Tank Top:

silkka Tank Top

Tämä tavallinen säiliön yläosa on valkoisella värillä, jossa on rintaliivit. Se on löyhästi asennettu ja ilmava ylhäältä tarjoten viileän kuvan tytöistä. Tämän pelkistetyn yläosan avulla lyhyt keinuu. Säiliön yläosa on kuin manteli. Se on seksuaalisesti houkutteleva ja kiehtova persoonallisuus.

Katso lisää: Naisten rintaliivit

7. Hihaton Sheer Button ylös Top:

silkka Button up Top

Se on selkeä yläosassa etupuolen painikkeilla. Se on hihaton ja sydämen muotoilu painettu siihen. Siinä on myös kaksi taskua kummallakin puolella. Voit käyttää sitä rannalla, piknikillä, ostoksilla jne. Se on täydellinen milloin tahansa. Kangas on myös pehmeä ja sileä.

8. Sheer Lace Top puolihelmiin:

silkka Lace Top

Tämä selkeä pää on pitsikangasta, jossa on puoli hiha. Se on kunnollinen ja upea pysäyttää ihmisten silmät. Se on riittävän hyvä naisille, koska se on täynnä sisäistä. Tyttö on tehnyt hyvän parin valkoisilla farkuilla ja etsii vastustamatonta avoimissa hiuksissa.

Katso lisää: Tee Topit

9. Tyylikäs päällinen:

Tyylikäs Sheer Top

Se on söpö ja tyylikäs päällinen. Siinä on joitain malleja kohokuvioitua päälle. Se on hihaton ja hienoksi leikattu alareunassa. Tytöt näyttävät upealta ja kauniilta tässä selkeässä ylimmässä. Voit käyttää sitä myös puolueessa. Se on mukava väriyhdistelmä ja se sopii hyvin mustan farkun kanssa.

Paksu pää on myös läpinäkyvä. Siinä on ominaisuuksia, jotka luovat kiehtovan kuvan. Se on miellyttävä ja viehättävä. Vaikka kuvioissa on vähemmän, mutta silti se on hyvä muotoilu ja väri. Käytetty kangas on myös pehmeä iholle. Naiset näyttävät lumoavilta silmän päältä. Jokaisessa värissä on hyvä valinta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

34 − 24 =