9 Pretty Brown Värihousut miehille ja naisille

Blazer on rento versio pukupukuista. Se on viileä ja älykäs. Se on osa kaikkien vaatekaappia. Monta kertaa olemme sekoittuneet leikkaukseen ja tyyppiin. Se on helppo vaihtoehto. Käytä sitä tilaisuuden mukaan. Yksi väri blazerissa, joka ei koskaan voi mennä pieleen, on ruskea. Se tulee vaaleimmasta vaaleasta beigen tai tumman tumman kahvin ruskeasta.

9 Pretty Brown Colour Blazers for Men & Women

Vaaleat ja tummanruskeat värit Blazers in Fashion:

Blazer on tyylikäs vaihtoehto. Kokeile tätä valikoimaa ruskeita blazer-takkeja ja niiden tyyppejä alla.

1. Puuvillaa ruskea Blazer:

Puuvilla Brown Blazer

Intialle ja sen kuumalle ja kostealle ilmastolle puuvilla on äärimmäinen valinnanvara kangasta, kun on kyse vaatteista. Puuvillasta valmistetut vaatteet ovat halutuin vaihtoehto, johon voi olla. Puuvilla ruskeat blazerit ovat unisex-vaihtoehto. Voit käyttää sitä vaarantamatta mukavuutta.

2. Villan ruskea Blazer:

Villa Brown Blazers for men

Villan ruskea blazer on perinteinen valinta blazerissa. Se on lämpimämpi ja murskaampi. On suositeltavaa käyttää talviaikoina. Useimmiten ne ovat kaksinkertaisia. Painikkeet on valmistettu kuparista erottumaan ruskeasta. Tämä valikoima lumihiutaleita on täydellinen lumi.

3. Corduroy Ruskea Blazer:

Vakosametti Brown Blazer

Corduroy ruskea blazer on vanha tyyli blazer. Se on nyt trendikäs. Voit käyttää sitä tummilla denimillä. Se on helppo tyyli. Mutta kyllä, vakosamettihousut tarvitsevat ylimääräistä hoitoa. Sinä olet pelastanut heidät pussista koko ajan.

4. Silk Brown Blazer Jacket Boys:

Silkki Brown Blazer

Blazers pidetään usein muodollisena asussa. Nyt päivä, monet käyttävät sitä perinteiseen Intian häät. Nämä häät blazers ovat valmistettu silkistä enimmäkseen. Ne antavat loistaa ja lisää glam faktori. Se ei välttämättä ole kovin mukava, mutta se näyttää varmasti älyltä.

Katso lisää: Kirkas keltainen Blazer

5. Miesten Ruskea Crepe Blazer:

Ruskea Crepe Blazer

Crepe ruskeat blazers ovat innoittamana crepe top. Se on lyhyempi kuin tavalliset blazers, se on tyylikäs ja sitä harrastavat useimmiten naiset. Voit kääriä hihat ja saada viileä, rento ulkonäkö. Se on puolikiinteä blazer. Voit pukeutua ostoksille tai illanviettoon poikaystävänne kanssa.

6. Slim Fit Brown Blazer Jacket:

Hoikka fit Brown Blazer

Tämän vuoden uusi suuntaus on ohut sopivuus. Housut, farkut ja blazers, kaikki on hoikka. Slim fit -housut on tarkoitettu antamaan sinulle vähärasvaisen ilmeen. Se on tyylikäs vaihtoehto. Se on hieno trendi. Sinun ei tarvitse panostaa etsimään älykkääksi. Voit käyttää suoria housuja tai laiha farkkuja.

Katso lisää: Kerma Blazer miesten

7. Solid Brown Blazer miehille:

vankka Brown Blazer

Vihreä ruskea Blazer on paras valikoima blazerit. Se on samanvärinen koko pituudeltaan. Siinä ei ole minimaalisia malleja. Se on yksinkertaisin blazerin muoto, mutta se on niin tyylikäs ja älykäs. Voit pukeutua mustilla housuilla tai denimillä. Kokeile tätä tyyliä, jos olet uusi lumihiutaleiden maailmaan.

8. Naisten lyhyt ruskea Blazer takki:

Lyhyt Brown Blazer

Lyhyt ruskea blazer on uusi blazerin tyyli. Se päättyy vyötärön yläpuolelle. Se on tyylikäs vaihtoehto. He tulevat jousilla ja helmilla. Useimmiten tällaiset blazerit ovat kuluneet lyijykynät hameilla tai laiha farkuilla. Voit kokeilla sitä skater hame, jos yrität hauskaa näyttää.

Katso lisää: Naisten harmaa Blazer

9. Pitkä ruskea Blazer naisille:

pitkä Brown Blazer

Pitkä ruskea blazer on samanlainen kuin perinteiset päällystakit. Ne ovat pitkät polvillesi asti. Heillä on ainutlaatuinen tyyli. Voit kääriä ne tai painaa ylös. Tämä tyyli ei ole koskaan väärässä. Voit käyttää sitä työsi puseroidasi tai käyttää sitä t-paidan ja farkkujen päälle. Se on tyylikäs ja tyylikäs tyyli.

Ruskeat blazerit ovat yleisimpiä blazereita. Se on älykäs, tyylikäs ja erittäin tyylikäs. Se voi antaa sinulle jyrkästi muodollisen ulkoasun ja antaa sinulle rusty karkea katsoa läpi sama blazer. Se on yksinkertainen tyyli ilman monimutkaisia ​​sääntöjä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 66 = 75