9 perinteistä 22 k Gold Mangalsutra-mallia Trendissä

Hindujen avioliittojärjestelmän mukaan Mangalsutra kuvaa suhteiden vahvuutta. Se on lupaus, että aviomies ja vaimo antavat toisilleen koko eliniän. Se on merkki rakkaudesta ja sitoutumisesta toisiinsa. Mangalsutra sitoo aviomiehensä ja vaimonsa kauniissa suhteessa viimeiseen hengenvetoonsa. Mangalsutran musta helmi pidetään suojana pahoja olentoja vastaan. Se suojaa heidän avioliitonsa eräiltä huonoilta ihmisiltä. Se lisää gloryä naisten ilmeeseen.

22k Gold Mangalsutra

Viimeisimmät ja kauniit 22 Karat Gold Mangalsutra mallit naisille:

Meidän täytyy tarkastella 22 karaatin kultaisen mangalsutran 9 parasta kuvaa.

1. 22kt Gold Mangalsutra ja Jhumka Pendant:

22k Gold Mangalsutra with Jhumka Pendant

Tämä 22 k kultainen mangalsutra-ketju, joka on ripustettu jhumkan riipuksella, näyttää olevan upea. Toisin kuin korvakoru, mangalsutra ottaa jhumka näyttää ainutlaatuinen muotoilu. Se on myös kaksi jousia, jotka roikkuvat jhumkan puolella. Tämä perinteinen muotoilu näyttää mahtavaa.

2. Monikerroksiset 22 k Gold Mangalsutra:

Multi Layers 22k Gold Mangalsutra

Tämä 22 karaatin kultainen mangalsutra on vain ketju, joka koostuu kolmesta kerroksesta olevista mustista helmiä. Ketjut on järjestetty vaiheittain. Välillä on kultainen pallo ja koko näyttää kuninkaallista ja hienostunutta. Se täydentää perinteistä muotoilua.

3. 22 k kultaa Mangalsutra, jossa pyöreä muotoilu:

22k Gold Mangalsutra with Swirl Design

Tämä ketju on 22 karaatin kultaisen mangalsutran muunnelma, jossa mustat helmet ovat vain ketjun osassa. Riipus on kihara muotoilu ja kulta strings on ripustettu mustia helmiä. Tämä ei ole raskas, joten voit käyttää tätä upeaa mangalsutraa ilman mitään vaikeuksia.

4. 22kt Gold Mangalsutra auringonkukansiimalla:

22k Gold Mangalsutra with Sunflower Pendant

Tämä on joukko pyöreitä linkkejä kultaketjuihin 22 karat gold mangalsutra. Siinä on auringonkukan muotoinen riipus kulta. Riipuksen välissä ja sen yläpuolella on kukkasuunnittelu. Tämä mangalsutra voi korvata raskaan kaulakorun häät.

Katso lisää: 1 gramman kultainen koru Mangalsutra

5. Sydän riipus 22 karaatin kultaa Mangalsutra:

sydän Pendant 22k Gold Mangalsutra

Tämä kultainen mangalsutra on kahta sydämenmuotoa kultakvarmissa. Kaksi avointa sydäntä on liitetty toisiinsa timantti- ja päärynämuotoisella kulta. Kaksi kaarevaa muotoa yhdistää sydämen mangalsutra-ketjuun. Ketju on säännöllinen.

6. Classic 22 k Gold Mangalsutra:

Klassikko 22k Gold Mangalsutra

Tämä on klassinen riipus ja ketjun muoto 22k kulta mangalsutra, joka vallitsee aikakausilta. Äitimme on käyttänyt tällaista suunniteltua mangalsutraa. Se on raskas paljon teksturoitua riipus. Ketjulla on myös paljon kultaa. Se on hienosti suunniteltu rakkaudella.

Katso lisää: Kullattu Mangalsutra riipuksella

7. 22 k kultaa Mangalsutra riikinkukon pendant:

22k Gold Mangalsutra with Peacock Pendant

Se on 22 karaatin kultainen mangalsutra, jossa on yksinkertainen musta helmi-ketju. Mutta mangalsutran tarttuva asia on sen riikinkukon muotoinen riipus. Riipus on suunniteltu klassisen yhdistelmä punaista ja vihreää väriä ja joitakin timantteja sen yli. Tämä näyttää niin esteettiseltä.

8. Viimeinen muotoilu 22kt Gold Mangalsutra:

Uusin Design in 22k Gold Mangalsutra

Se on uusin muotoilu 22 k kultaa mangalsutra jossa on ainutlaatuisuus. Ketjussa on kaksoisjärjestelmä. Toisella puolella on ketju mustia helmiä ja toisella puolella se on yksinkertainen kultaketju. Riipuksessa myös puolet on valkoisia pieniä helmiä, ja toisella puolella on mustat kivet. Ole yksi tämän suunnittelun kanssa.

Katso lisää: Light Weight Mangalsutra In Gold

9. Divine 22 k Gold Mangalsutra:

Jumalallinen 22k Gold Mangalsutra9

Tämän mangalsutran riipus on jumalallinen. Kun katsot riipus, tuntuu, että auringon säteet virtaavat. Välillä on punainen kivi kohokuvioitu. Riipus on kytketty ketjuun. Riipuksen alla roikkuvat vaaleat ja vihreät värikivet. Se on aika mangalsutra.

Jokainen nainen haluaa, että Mangalsutra on erilainen kuin toiset. Paljon tunteita ja muistoja liittyy mangalsutraan. Se muistuttaa kaunista avioliittoa. Kun näet niin monia innovatiivisia muotoja mangalsutra, yksi varmasti sekaisin valinnassa. Koska vastaavia korvakoruja on myös saatavilla markkinoilla, se tulee täydellinen sarja. Tämä täydellinen sarja parantaa naisyrittäjien kauneutta Sareessa.

Kuvat Lähde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 64 = 72