9 Perinteiset kullatut Mangalsutra-mallit trendinä

Mangalsutra on merkki avioliitosta. Jokainen naimisissa oleva nainen käyttää sitä kaulan ympärillä. Tämä avioliiton merkki nähdään koko Intiassa. Monet naiset käyttävät sitä päivittäin. Heidän täytyy mennä ulos päällään. Niinpä päivittäinen käyttö voi olla riskialtista. Koska ketjun tapauksia on paljon, se tarttuu kaikkialle Intiaan. Siksi monet naiset haluavat kuluttaa kullattu Mangalsutra yli todellinen kulta Mangalsutra. Kullattu Mangalsutra on vaaraton ja ei ollenkaan kallista. Se näyttää hyvin todelta ja siksi voit käyttää sitä päivittäin. Kullattu Mangalsutra on samanlaisia ​​malleja ja malleja kuin todellinen kulta Mangalsutra olisi.

Uusimmat ja kauniit Mangalsutra-mallit, joissa on kullattu naisille:

Tässä on muutamia kultapäällystettyjä Mangalsutra-mallistoja.

1. Kaksi kullalla päällystettyä ketjua Mangalsutra:

Kaksi stranded chain Gold Platted Mangalsutra

Normaalilla Mangalsutralla on yksi ketjunjalka, johon riipus on liitetty. Kaksisäikeinen kullattu Mangalsutra on kaksi ketjua, jotka yhdistävät riipus. Tämä on erilainen tyyli kuin tavallisesta Mangalsutrasta. Ne ovat kuluneet puolueiden ja toimintojen, koska se on vähän raskas ja hyvä tarkastella.

2. Vati Kullattu Mangalsutra:

kulta- plated mangalsutra

Vati-kullatulla Mangalsutralla on yksi tai kaksi pyöreää riipuksia. Jos on kaksi, heidän on tarkoitus tarkoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi Vati tarkoittaa kahden sielun liittoa. Tämä syvä merkityksellinen Mangalsutra on kulunut Maharashtran suurimpiin naisiin. Niitä voidaan käyttää päivittäin, koska ne ovat pehmeitä malleja.

3. Alkuperäinen Letter Gold Platted Mangalsutra:

Alkukirjain letter Gold Platted Mangalsutra

Jos olet kyllästynyt käyttämään samaa Mangalsutran tyyliä, niin tämä tyyli on sinulle. Alkuperäinen kirje Mangalsutra on kirjain kuin riipus. Yleensä naiset käyttävät aviopuolisonsa nimikirjoitusta. Tätä tyyliä pitävät uudet morsiamet, jotka ovat hyvin rakastettuja kyyhkyjä.

4. Studded kullattu Mangalsutra:

nastoitettu Gold Platted Mangalsutra

Kiinnitetty kultapäällysteinen sarja Mangalsutra on timantteja ja kiviä kaulakoru riipus. Ne ovat enimmäkseen keinotekoisia. Niiden on tarkoitus olla trendikkäitä ja muodikkaita. Se on enimmäkseen puolueen kulumista ja hauska tyyli kokeilla sitä. Se on enimmäkseen lyhytkestoinen.

Katso lisää: 22 Karat Gold Mangalsutra

5. Kullattu Crown Mangalsutra:

kruunu Gold Platted Mangalsutra

Crown-kullattu Mangalsutra on riipus kuin kruunu. Tämä tyyli on hyvin yleinen Mangalsutrassa. Se näkyy naisten enemmistöllä. Voit käyttää sitä päivittäiseen vapaa-ajan kulutukseen. Tätä muotoilua voidaan käyttää myös työtä varten. Se on yksinkertainen ja tyylikäs.

6. Viisi pyöreä kullattu riipus Mangalsutra:

Viisi circular pendant Gold Platted Mangalsutra

Normaalisti Mangalsutralla on yksi tai kaksi riipuksia. Jotkut mallit ovat enemmän riipuksia. Viisi pyöreä kaulakoru ajaa viisi riipuksia. Ne ovat yhtä varovainen riipus. Niitä käytetään pääasiassa kalastaville naisille. Se on perinteinen muotoilu. Se näyttää hyvältä niiltä.

Katso lisää: Yksi Gram Gold Mangalsutra

7. Gold Diamond Kullattu hopeaketju:

Kulta Diamond Gold platted Silver chain

Kulta timantti kullattu hopeaketju on kultainen pohja riipus timantti nastarilla siinä. Ketju on hopeametalli, jossa on kullatut kullat. Tämä antaa erittäin realistisen ilmeen. Niitä käytetään osapuolille ja toiminnoille. Niitä on huolehdittava, koska leikkaaminen saattaa irrota käyttämällä kovia kemikaaleja.

8. Kerroksellinen kullattu Mangalsutra:

kerroksittainen Gold Platted Mangalsutra

Layered Gold Platted Mangalsutra on ketjun kerroksia. Nämä ketjut ovat eri pituisia. Joten ne näyttävät kerroksilta, kun ne kuluvat. Heillä on mustat ja kultahelmet. Koska ne on kääritty, ne ovat erittäin halpoja. Jos menet ostamaan niitä oikealle kultaksi, se maksaa paljon. Se on täydellinen häät.

Katso lisää: Kevyempi Mangalsutra Design

9. Karugamani Chain Gold Platted Mangalsutra:

Karugamani chain Gold Platted Mangalsutra

Karugamani-kullatut ketjut Mangalsutran keskellä on erityinen lukko. Tämä muotoilu on Intian eteläpuolelta. Kaikki Etelä-Intian naiset käyttävät sitä. Lukko on valmistettu yhdestä metallista. Se ei yleensä sisällä timantteja ja kiveä. Tämä täydellinen kultainen muotoilu näyttää hyvältä puolueille ja pienille toiminnoille.

Kullattu Mangalsutra on edullinen vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön Mangalsutra. Mangalsutran vaihtoehtoja naimisissa oleville naisille ei ole, joten tämä on kätevä. Se on luotettava ja trendikäs. Ja koska se ei ole kallista, voit muuttaa säännöllisesti Mangalsutraa käyttämättä paljon.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 59 = 60