9 Perinteiset Kerala Mangalsutra mallit kuvilla Tyylit elämässä

Kerala kauneuden maa tunnetaan myös niiden jalokiviä, jotka morsiamen kuluttua häissä. Kerala-kristityt ovat erilaiset kuin ne, jotka käyttävät paksua ketjua, jossa on lehtiä muotoiltu thirumangalyam nimeltään minnu ja pohjoisesta Kerala-muslimeista ei tunneta thali-tapaan, mutta osassa Etelä-Keralaa noudatetaan thali-tapaa. Jotta saisit lyhyen tiedon eri uskontojen käyttämästä Mangalsutran parasta 9 mallista, on esitelty nimenomaan tässä artikkelissa.

Uusimmat ja kauniit Kerala Mangalsutra mallit häät:

Tässä ovat parhaat Kerala Mangalsutra-mallit naisten trendiin.

1. Plain Ela tai Leaf Mangalsutra:

tavallinen Ela or Leaf Mangalsutra

Tavallinen lehtimalli on perinteinen thirumangalyam-muotoilu, jota seuraavat Kerala Hindu -perheet. Tämän aikakauden taustalla on se, että koska banyan-puut tukevat ja ylläpitävät puuta, samaa ideologiaa ostetaan banyanlehti-muotoisen thirumangalyamin takana. Kerala mangalsutra -mallit ovat yksinkertaisia, mutta niiden hahmot ovat sopivasti muotoilunsa kautta.

2. Minnu Mangalsutra:

Minnu Mangalsutra

Hindu Kerala kutsuu sitä elaksi, Kerala Christian kutsuu thirumangalyamansa minnuksi, joka on myös lehtiä, jonka uskonnollinen symboli minnuin välillä. Tämä on kiinnitetty riipuksi paksuiseen kultaketjuun. Tämä on Keralan parhaita Kerala-mangalsutra-malleja Keralan morsiamelle, koska ne ovat uusimmat ja yksinkertaiset.

Katso lisää: Maharashtrian korut Mangalsutra

3. Kumbla Thali:

Kumbla Thali

Tämän tyyppinen Mangalsutra on perinteinen hindu-muoto, joka muistuttaa kapeaa lehteä, jolla on kapea reuna. Tämä on ketjun koukkuun kiinnitetty riipus, joka putoaa keskelle. Tämä on tavallinen kultainen riipus. Riipus riippuu tyylistä, kun ketju lisää charmin koko jalokiviin.

4. Minnu Cross -merkillä:

Minnu with cross symbol

Tässä tyypissä Kerala mangalsutra thirumangalyam, tyypillinen ristisymboli on kaiverrettu kiinteä kulta kappale kutsutaan minnu jonka Malayalis. Tämä painaa enemmän kuin toisen tyyppinen Mangalsutra sen erinomaisen sisäänrakennetun muotoilun ansiosta. Yläosassa on koukku, joka kulkee helposti paksun ketjun sisällä.

5. Cross Engraved Thali Design:

Ylittää engraved thali design

Tämä on toinen tyyppinen thali jota Kerala kristityt käyttävät. Thirumangalyamin muoto on erilainen kuin minnu. Tässä mallissa kulta muodostetaan neliön muotoiseksi ristisymbolilla, joka on palmutettu kolmikumangalammin keskelle, joka on kooltaan laajempi kuin minnu. Jalokivi on suunniteltu täydelliseksi.

Katso lisää: Nepali Mangalsutra mallit

6. Golden Cross helmet:

Kultainen cross beads

Tämäntyyppiset Kerala mangalsutra -muotoilua käyttävät Syyrian kristityt naiset Keralassa. Suunnittelu on erikoista ja taiteellista. Lehden muotoinen minnu on kultaiset helmet, jotka on suunniteltu ristiksi, joka on kiinnitetty kultaiseen ketjuun. Riipus kiinnittyy sarjan säikeisiin, jotka on otettu sarjasta, joka on otettu sulhaselta morsian, jota kutsutaan Mantra-koodiksi. 7 säiettä kuvaa morsiamen, sulhanen, vanhempiensa ja kirkonsa.

7. Ganeshan kivenivelet lehdessä:

Kivi Studded Ganesha in Leaf

Tämä on yksinkertainen, mutta tunnetuin ja enimmäkseen käytetty malli jokaisesta uskonnosta, jossa vain riipus muuttuu. Tämä kiiltävä viimeistely jättää hieman karkean viimeistelyn, joka antaa erilaisen näkymän kiiltävästä käsin veistetystä rakenteesta. Tämä on paras Kerala mangalsutra muotoilu, jota voit kokeilla. Tämä erityisesti valitaan hinduista ja näyttää rikkaalta.

8. Kiiltävä lehti Mangalsutra Suunnittelu:

Kiiltävä leaf Mangalsutra design

Tämä on yksinkertainen mutta tunnetuin ja enimmäkseen käytetty malli minkä tahansa uskonnon mukaan sinänsä. Tämä kiiltävä viimeistely jättää hieman karkean viimeistelyn, joka antaa erilaisen näkymän kiiltävästä käsin veistetystä rakenteesta. Lehden kokoa voidaan räätälöidä ja sen painon mukaan ketju valitaan.

Katso lisää: Telugu Mangalsutra mallit

9. Gold Locket Mangalsutra Suunnittelu:

Kulta Locket Mangalsutra design

Kultaketju Mangalsutraa käytetään yleisesti nuoren sukupolven tavoin ilmaisemaan rakkauttaan toisiaan kohtaan. Kultakyltti on suunniteltu yleensä sydämen muotoiseksi valokuvassa, joka on asetettu lukon sisäpuolelle. Tämä tulee riipusmuotoon. Entä antaa tämä Kerala mangalsutra muotoilu kokeilla?

Kerala korut on saanut nimensä ja suosionsa sen yksinkertaisuudesta ja tyylikkyydestä. Niiden ainutlaatuisen suunniteltu mangalsutra antaa käsityksen luovasta puolestasi. Ne on suunniteltu tekemään ärsytystä kaulaan, varmistaen, ettei se ole raskas. Heidän mallinsa on paljon yksinkertaisempi verrattuna muihin valtion thali-suunnitteluun.

Leave A Comment

+ 52 = 60