9 Perinteiset ja modernit Mangalsutra Locket mallit Tyylit elämässä

Mangalsutra on jotain, jota jokainen naimisissa oleva nainen käyttää vähintään kerran naimisissaan. Ajatus mangalsutraalien vaihtamisesta tilaisuuden mukaan on nyt hyvin muodissa, koska naisille on tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja. Lukkumallit itse ovat nähneet valtavan muutoksen, ja voit valita perinteisiä, suoraviivaisia ​​ja omituisia malleja.

Uusimmat ja kauniit Mangalsutra Locket-mallit naimisissa.

Meidän on tarkasteltava neljää mallia mangalsutra-lukkoista naisille Trendissä.

1. Side Design Mangalsutra Locket:

puoli design mangalsutra locket

Tämä on yksi uusimmista nykyaikaisista malleista, jotka ovat saatavilla. Mangalsutra on lukko, joka on melko perinteinen, mutta kaulakoru on erittäin moderni. Lukko asetetaan kaulakorun puolelle, toisin kuin keskusta, joka on perinteinen menetelmä. Valitse tämä ainutlaatuinen tyyli moderniin ilmeeseen.

2. Gold Locket Mangalsutralla:

Kulta locket with mangalsutra

Tämä kultainen mangalsutra-lukko on yksi perinteisimmistä kuvioista. Se on herkkä kultainen työ keskellä lukkoa. Lukko-reunat on leikattu pienillä kultahelmillä, jotka on koottu yhteen. Lukkojen keskellä oleva musta helmi viimeistelee kuvion.

3. Diamond Mangalsutra Locket:

Timantti mangalsutra locket

Tässä on paras muoti ja perinne. Tämä timanttipehmustettu mangalsutra-lukko on muotoilussaan erittäin moderni. Käytetyt timantit ovat kooltaan hyviä ja ne tekevät oksan kuvion lehtiä. Valitse tämä hieno mangalsutra mukavaan tilaisuuteen ja myös juhliin.

4. Sparkling Locket Mangalsutra:

Helmeilevä locket mangalsutra

Valitse häikäisevä lukko tämän mangalsutran kanssa tämän kaarevan V-muotoisen lukon avulla. Tässä käytetty mangalsutra on melko yksinkertainen vain mustilla helmeillä, mutta hämmästyttävä silmäleikkaaja on kuohuviiniä, joka on valmistettu vehreästä muotoilusta ja jossa on kyynelpäällystetty kivi kärjessä.

Katso lisää: Gold Mangalsutra Pendant Design

5. Multi Stone Locket Mangalsutra:

Multi stone locket mangalsutra

Kulta-mangalsutra-lukitusta on runsaasti vaihtoehtoja. Mutta paras on se, jossa on useita värikkäitä kiviä. Tässä locketissa on punaisia ​​ja vihreitä kiteitä, jotka on asetettu valkoisilla kiteillä. Punaiset helmet ovat pyöreän muotoisia ja valkoiset kivet on asetettu väliin. Tämä tekee kauniin kukka-muodon, joka loistaa.

6. pyöreä pudotus Locket Mangalsutra:

Pyöristää drop locket mangalsutra

Yksi perinteisimmistä malleista käyttää näitä pyöreitä pudotuskiekkoja. Symbolinen luonne edellyttää, että kaksi kultalevyä asetetaan vierekkäin. Valitse tämä lukitussuunnittelu etenkin, jos olet Intian etelästä, jossa tämä perinne on olemassa. Pyöreät pisarat ovat kullasta valmistettuja ja levyn muoto valmistetaan levittämällä levy ulos.

Katso lisää: Fancy Mangalsutra Chain Designs

7. Temple Coin Locket Mangalsutra:

temppeli coin locket mangalsutra

Temppeli kolikon suunnittelu on jälleen yksi tunnetuimmista ja pyydetyt mallit mangalsutra. Temppeli kolikon suunnittelu on kolikot, joiden vaikutukset jumalat ja jumalattomat niistä. Kolikot liitetään yhteen muodostamaan lukko kahden tai useamman kuin kahden ryhmän ryhmissä.

8. Alkuperäinen Letter Locket Mangalsutra:

Alkukirjain letter locket mangalsutra

Valitse miehesi alku tai jopa oma osasi mangalsutran lukkoasi. Kultaketjulla on alkuperäinen paksu kulta ja se on koristeltu pienillä timanteilla. Sormet ovat perinteisempää modernia otetta. Valitse tämä, jos haluat pitää asiat yksinkertaisina ja viehättävinä.

Katso lisää: Neck Mangalsutra mallit

9. Crystal Studded Locket Mangalsutra:

Kristalli studded locket mangalsutra

Hanki tämä söpö sydämenmuotoinen kristallikiristetty lukko mangalsutrallesi ja katso pääsi kääntyy ihailemalla. Hienokas muotoilu on sydämenmuotoinen, joka on puoli pinnoitettu vaaleanpunaisella kristallilla ja puoliksi läpikuultamaton valkoinen. Tämä on moderni muotoilu, joka sopii nuorille naimisissa oleville naisille.

Säilytysastiat ovat hieno muoti. Ne ovat saatavilla kulta, timantteja tai jopa kiteitä. Ajatus siitä, että voit vaihtaa lukkorasiasi tilaisuuden mukaan, on se, mitä kutsuu nykyaikaisimpiin naimisiin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

58 − 56 =