9 Perinteiset Intian Bridal Bangles Set mallit 2018

Morsian's trousseau on oltava koruja, joka sisältää Bangles, korvakorut, renkaat, jne. Morsiamen pukea on täydellinen vain paljon värikkäitä Bangles ja myös kulta ja timantti Bangles. Rannekoru voi sisältää useita rannerenkaita tai rannekkeita sekä rannerenkaita, rannekkeja sekä kellot jne. Morsiamenbändejä voidaan nähdä useimmissa Intian osissa. Jokaisessa Intian osavaltiossa on ainutlaatuisuus heidän morsiamen kokoelmassaan ja jokainen näistä vain lisää upeutta morsiamen.

Bangles asetettu häät:

Katso nämä top 9 morsiusnauhan setit nähdäksesi, mikä koristelee kaunis morsian.

1. Bengali Tradition Bridal Bangles Set:

morsiamen Bangle Sets

Intian bengali-bride käyttää tätä kaunista hääpäivää. Valkoisen ja punaisen värit ovat symbolisia bengalilaisille. Punainen rannerengas on valmistettu punaisista koralleista ja valkoiset rannekkeet on valmistettu simpukankuorista.

2. Gujaratin ja Rajasthanin morsiamen rannerengas asetetaan:

gujarati and Rajasthani Bridal Bangle Sets

Gujarati ja Rajasthani Brides näyttävät hienoilta morsiamen pukuiltaan, ja ne on tehty täydellisiksi vain lisäämällä nämä kauniit rannekkeet, jotka kuluvat kädet täynnä mehendiä. Niitä kutsutaan "chudaksi" ja ne on valmistettu norsunluusta. Ne ovat valkoisia ja punaisia ​​ja koristeltu kivillä. Ne ovat yleensä nelinkertaisia, koska se on lupaava.

3. Punjabi morsiamen rannerengas asetetaan:

Punjabi Bridal Bangle Sets

Tämän alueen morsiamet pukeutuvat myös tyylikkäisiin ja ajattomisiin koruihin. Heidän rannerenkaan setti sisältää parin norsunluuveja. Nämä rannekkeet kiinnittyvät myös jotain erittäin tärkeää nimeltään "kalire", jotka ovat streamereita hopea ja kulta kelloja.

4. Täysi käsi morsiusnauha asetetaan kultaa:

morsiamen Bangle Sets in Gold

Monet morsiamet viimeistelevät ensemble kulta koruja ja rannerengas asettaa on yksi tärkeimmistä osista. Nämä voivat olla useita orkideja tai ne voivat olla erikokoisia ja kuvioita. Kulta pidetään erittäin lupaavana ja niin monet perheet ostavat nämä rintaneulat sarjat häät.

Katso lisää: Diy rannerengas laatikko

5. Platina rannerengas asettaa morsiamen:

Platina Bangle Sets for Bridal

Viime aikoina morsiamet ovat jännitystä ja rakastavat jotain ainutlaatuisempia. Platinum valinnaksi vetoaa monien Intian morsiamet, koska se on hienostunut. Monia eri malleja on saatavana täydellisen sarjan kaulakoru ja korvakorut.

6. Bridal Bangle sarjat kiteissä:

morsiamen Bangle Sets in Crystals

Paitsi perinteinen asu, brides tänään kuin jotkut oomph niiden pukea. Nämä majesteettiset kristallirannekkeet tuovat kirkkautta ja lisäävät paljon värejä häätpäivän tekemiseen.

Katso lisää: Punjabi Bridal Bangles

7. Bridal Polki Kada -sarjat:

morsiamen Polki Kada Sets

Nämä ovat hyvin perinteisiä morsiusnahkareita, joita intialaiset morsiot käyttävät. Vaikka he ovat raskaita, he antavat erittäin tyylikkään ilmeen morsiamelle. Jotkut morsiot haluavat käyttää vain yhtä näistä kadoista kuin paino on enemmän.

8. Marathi kulttuuri morsiamen rannerengas asetetaan:

marathi Bridal Bangle Sets

Häät rannerengas asetettu ei voi olla täydellinen ilman maininta "Patlya" ja "Tode" Maharashtra. Nämä on valmistettu puhtaasta kulta ja morsiot käyttävät näitä yhdessä vihreä Bangles täydentää häät pukea.

Katso lisää: Viimeisimmät Bangles For Girls

9. Kundan ja Meena Bridal Bangle Sets:

Kundan and Meena Bridal Bangle Sets

Nämä ovat perinteisimpiä ja värikkäitä Intian häätrinkkuja. Ne ovat hyvin monimutkaisia ​​ja näyttävät kauneimmilta. Nämä morsiuspuvut voivat käyttää hääpäivän jälkeen. Tässä on useita malleja, mutta riikinkukon muotoa käytetään eniten.

Intialaiset morsiusnauhat ovat tärkein osa morsiamesta. He täyttävät hänen elämänsä kauneimmasta päivästä. Jokainen näistä asetelmista tekee morsiamen kaunis, tyylikäs ja siro. On olemassa niin monia tyyppejä rannerengas sarjaa, että se vie morsiamen ja hänen perheensä paljon aikaa ja kärsivällisyyttä valita laaja valikoima.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

50 − 47 =