9 Perinteiset Bharatanatyam temppelin korumuodot Tyylit elämässä

Intiassa on vaihteleva kulttuuri. Kaikilla eri kulttuureilla on erilainen tanssilomake. Bharatanatyam on yksi etelän tanssimuodoista. Tämä tanssilomake on maailmankuulu. Se on erilainen tyyli koruja ja puku. Bharatanatyamissa kuluneet korut ovat hyvin tunnettuja. Tämä koru ei ole rajoitettu tanssilomakkeeseen. Hänet kuluvat morsiamet ja naiset suurille toiminnoille. Koru on yksityiskohtainen muotoilu.

Viimeisimmät ja kauniit temppeliharrastussuunnitelmat Bharatanatyamiin Etelä-Intiassa:

Tässä on muutamia Bharatanatyamin temppelikorujen muotoja.

1. Aurinko ja kuu Bharatanatyam Temppeli Korut:

bharatanatyam temple jewellery

Aurinko ja kuu Bharatanatyam-temppelikoruilla on kaksi koristea naisen päällä. Yksi on kuu, joka on kuin kaareva kuu. Muu osa auringon tyyppisistä koruista on muodoltaan pyöreitä. Se on käytetty perinteisen palmun kanssa. Sen mukana seuraa enimmäkseen maang tikka setti.

2. Punainen ja vihreä Bharatanatyam Temppeli Korut:

Punainen and green Bharatanatyam Temple Jewellery

Punainen ja vihreä ovat kaksi värikiviä, joita käytetään useimpien temppelikorujen käyttämiseen. Punainen ja vihreä Bharatanatyam Temppeli Korut on koristeltu rubiinin ja smaragdin kivillä. Joskus päätyessä on pieniä helmiä. Ne ovat erittäin tyylikäs ja tyylikäs.

3. Choker Bharatanatyam Temppeli Korut:

Kaulanauha Bharatanatyam Temple Jewellery

Choker on kaula kaulakoru, joka kulkee tiukasti kaulassa. Choker Bharatanatyam Temple Korut on perinteinen muotoilu choker. Se on yksinkertainen ja silti erittäin houkutteleva. Se voidaan sekoittaa ja korjata muiden korujen kanssa. Sitä voidaan käyttää yksinkertaisiin toimintoihin. Siksi nuoret tytöt pitävät siitä.

4. Pitkä Bharatanatyam Temppeli Korut:

pitkä Bharatanatyam Temple Jewellery

Long Temple korut Bharatanatyamille on pitkä kaulakoru. Se on kunnes rintakehä. Suunnittelu on lähinnä perinteistä yksityiskohtaista kultapohjaa. Se on hyvin tarttuvaa. Se on vähän tilaa vievä. Sitä käytetään sarisin. Se on rakastanut morsiamet koska se on erittäin tyylikäs ja kiiltävä. Se on yksin tarpeeksi luomaan glamouria asustasi.

Katso lisää: Keinotekoinen temppelin koruvalikoima

5. Kemp Stone Temple Korut Bharatanatyamille:

kemp stone Bharatanatyam Temple Jewellery

Kemp kivi Bharatanatyam temppeli Korut on punainen kivi temppeli koruja. Punainen pidetään lupaavana värinä. Kempin kivi on kuin rubiini, mutta hieman vähemmän arvokas. Se on sileä ja erittäin houkutteleva. Kemp-kivi Bharatanatyam-temppelin koruja on paljon etelä-intialaisia ​​morsiamia.

6. 10 kpl Bharatanatyam Temppeli Korut:

10 piece Bharatanatyam Temple Jewellery

Perinteinen Bharatanatyam-mekko sisältää 10 kpl koruja. Se koostuu pää, käsivarsi, kaula, vyötärö ja ranne koruja. Tämä 10 kpl Bharatanatyam Temple Korut on kulunut tanssijoiden. Monet morsiamet pitävät siitä. Suunnittelu on ollut sama vuosien varrella. Tätä kutsutaan myös temppelikorujen sarjoiksi bharatanatyamille.

Katso lisää: Quilling Paper Jewellery

7. Antiikki Bharatanatyam Temppeli Korut:

AntiqueBharatanatyam Temple Jewellery

Antiikkisten temppelikorujen Bharatanatyamille on perinteisiä etelä-intialaisia ​​koruja. Se on valmistettu kulta kokonaan. Kiventyö on enimmäkseen punaista ja vaaleanpunaista. Se on musta sävy, koska se on antiikki. Suunnittelussa on kuvia jumalista ja mytologisista eläimistä. Morsialaiset käyttävät niitä, koska ne ovat perinteisiä.

8. Bharatanatyamin käsityönä valmistetut temppelikorut:

käsityönä Bharatanatyam Temple Jewellery

Perinteisesti Bharatanatyam Temppeli Korut ovat käsintehtyjä. Kiven ja kultaisen teoksen tekijä on taiteilija. Tämä käsityötaideteollisuus on erittäin vaativa ulkomailla. On tunnettua, että yksityiskohtaiset tiedot on tehty. Se on hieman kalliimpaa kuin muut tyylit.

Katso lisää: Intialainen morsiamen korut asetetaan

9. Perinteiset Gold Bharatanatyam temppelin korut:

perinteinen gold Bharatanatyam Temple Jewellery

Perinteinen kulta temppeli Korut Bharatanatyamille on Bharatanatyamin temppelikorujen alkuperäinen muoto. Kivenrakennus on vähäistä. Useimmat etelä-intiaanit haluavat täydellisiä kultakoruja. Se on täydellinen morsiamet, jotka haluavat keuliminen.

Bharatanatyam Temple Jewellery on perinteinen eteläinen intialainen koru. Miehensä käyvät kaikkialla maassa. Se on yksinkertainen, mutta se saa kaiken huomiota. Se koostuu monista paloista. Joskus sen kaulakoru kuluu erikseen. Monet näyttelijät nähdään yllään, koska se on korvaamatonta koruvalmistusta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 77 = 87