9 parhaita temppeleitä Tirupatiin Tyylit elämässä

Tirupati Andhra Pradeshissa on monia kauniita rakenteita temppelien muodossa. Katsotaanpa 9 niistä.

1. Sri Venkateswara Swamy Temple Tirupati, Andhra Pradesh:

temppelit in tirupati

Tämä on maailman rikkain temppeli vastaanotettujen lahjoitusten suhteen, ja se on myös vierailullisin temppeli. Sri VenkateswaraSwamyn temppeli sijaitsee Tirupatissa Tirumalassa sijaitsevassa kukkulakaupungissa. Se on omistettu Herra Venkateswaralle, Vishnun inkarnaatiolle. Temppeli tunnetaan myös nimellä "seitsemän kukkulan temppeli", joka on rakennettu Dravidian-tyylistä arkkitehtuuria. Brahmotsavamin vuosittaisen festivaalin aikana 500 000 pyhiinvaeltajaa vierailee temppelissä.

2. Sri Padmavathi Ammavarin temppeli:

temppelit in Tirupati 2

Sri PadmavathiAmmavari-temppeli on omistettu Sri VenkateswaraSwamyn suvun Jumdess Padmavathille, joten uskotaan, että TirupatiDarshan on edelleen puutteellinen, jos jumalatar Padmavathin siunauksia ei löydy vierailemalla temppelissä. Temppelissä on rakkauden pyhäkkö myös Goddess Lakshmin ja Lord Mahavishun välillä. Temppeli johtaa festivaaleja, kuten Navaratri ja Theppotsavam tai venemuseo.

3. Sri Kalyana Venkateswara Swamy Temple:

temppelit in Tirupati 3

Sri KalyanaVenkateswaraSwamyn temppeli sijaitsee Tirupatin länsiosassa, ja sitä pidetään Lordi-määrättynä vaihtoehtona Tirumala Devastanalle. Temppelillä on suuri merkitys ja merkitys uusille aviopareille, jotka ovat perinteisesti kiellettyjä käymään vuorenhuipulla sijaitsevassa Tirupati-temppelissä. Temppeli juhlii KalyanaUtsavam joka päivä ja Brahmotsavam helmikuussa ja maaliskuussa.

4. Sri Govindaraja Swamy Temple:

temppelit in Tirupati 4

Sri GovindarajaSwamyn temppeli on ikivanha temppeli sijaitsee Tirupati rakennettiin vuonna 1130 A.D Saint Ramanujacharya, tunnettu Sri Vaishnavite. Temppeli on tällä hetkellä omistettu Lord Sri GovindrajaSwamylle, mutta aikaisemmin temppelin johtava jumaluusi on Sri ParthasarathiSwamy. Temppeli muistuttaa Etelä-Intian tyyliä.

5. ISKCON-temppeli:

temppelit in Tirupati 5

Myös Noidaan sijoitetaan Kansainvälinen Krishna-tietoisuusyhdistys tai ISKCON-temppeli. Se on omistettu Herra Krishnalle ja sillä on kauniita Radhadadin jumaluuksia. Temppeli suorittaa erilaisia ​​rituaaleja, rukouksia ja kirtanoja. Sunnuntaisin temppeli palvelee prasadamia yhdelle ja kaikille läsnä olevista. Temppeli on hyvin näkyvä festivaaleilla, kuten Sri Krishna Jamashtami, RadhaAshtami, Gaur Purnima tai Holi ja Ekadashi.

Katso lisää:  Kuuluisia temppeleitä Bhubaneswarissa

6. Sri Varaha Swamy Temple:

temppelit in Tirupati 6 (2)

Sri VarahaSwamyn temppeli sijaitsee Pushkarini-joen rannalla ja on omistautunut Varahalle, joka on Lord Vishnun inkarnaatio. Yleisen uskon mukaan on huhuttu, että Lord Venkateswara joutui pyytämään Sri AdiVarahaSwamyn lupaa oleskella Tirupatiin. Niinpä jumalanpalvelijoiden on käydä tätä temppeliä ja tarjottava "naivedyam" ennen kuin he vierailevat VenkateswaraSwamyn temppelissä.

7. Japali Teertham:

temppelit in Tirupati 7

JapaliTeertham sijaitsee tiheän metsän keskellä Tirumalassa ja pääsee temppeliin, joudutaan kävelemään hyvää kilometriä kauniilla teillä. Temppelissä on temppeli, joka on omistettu Herra Hanumanalle ja sen takana, siellä on pyhä kivi nimeltä Sita Mata Kund. Pilgrimien, jotka etsivät rauhallista tunnelmaa tyyneydestä ja puhtaudesta, täytyy käydä tässä temppelissä.

Katso lisää:  Temppelit Rameswaramissa

8. Sri Prasanna Venkateswara Swamy-temppeli:

temppelit in Tirupati 8

Sri PrasannaVenkateswaraSwamyn temppeli sijaitsee 14 kilometrin päässä pääkaupungista, ja se on omistettu VenkateswaraSwamylle "Abhaya Hasta": n asennossa, jota pidetään lopullisena siunauksellisen asenteena. On myös VayuBhagavanin idoli, jonka sanotaan olevan voimakas lähde kalyuga-kroonisen sairauden vapauttamiseksi. Vuotuinen Brahmotsavam vietetään täällä laajasti.

9. Sri Bedi Anjaneya Swamy-temppeli:

temppelit in Tirupati 9

Sri BediAnjaneyaSwamyn temppeli sijaitsee vastapäätä Sri VenkateswaraSwamyn temppeliä. Kaikki neivedyam tarjosi lordiin Sri Venkateswara ja Sri AadhiVarahaSwamy tuodaan tähän temppeliin. Pilgrimien on käydä tätä temppeliä, jos he haluavat täyttää TirupatiYatransa. Brahmotsavam on täällä tärkeä festivaali.

Katso lisää: Temppelit lähellä Punea

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 2 =