9 Parhaat Megan Fox kampaukset kuvia Tyylit elämässä

Megan Fox on synonyymi tyyliä ja tyyliä kohtaan, hänen siirtymistään houkuttelevuuteen on ollut täysin sileä. Hänen osuutensa Wonder Woman ja hänen siirtyessään Transformer-sarjassa teki hänelle vakiintuneen tyylin. Mutta lukuun ottamatta näytön ulkonäköä, kaikki vain rakastaa häntä pois näytön läsnäolosta ja muodin mielessä. Ei pidä unohtaa hänen mahtavia kampauksiaan.

Kaunis ja upea Megan Fox kampaukset:

Miehet rakastavat häntä, naiset rakastavat häntä. Tässä on luettelo yhdeksästä upeasta Megan Fox-kampauksesta, jotka kaikki haluavat huudella. Mikä on sinun suosikkisi?

1. Pony-Up:

megan fox hairstyles

Siinä vaiheessa, kun tilaisuudet menevät Red Carpetiin, vetäminen vakavista aseista ei riitä; joten hän asettuu tyylikkääseen ulkoasuun. Eräässä tällaisessa tilanteessa hän päättänyt pakottaa hiuksensa takaisin sormiperäiseen sääriluuhun. Puhdas hiusten muotoilu, jossa ei ole hiusnauhoja hiukan paikoillaan, antaa Meganille tyylikkään ja rikkaan tyylin. Se myös korostaa hänen leuka linjaa, salaperäinen silmät ja että upea kurpitsa.

2. Tiukka pulla:

Tiukka Bun

Jotta viralliset kauneus-näyttelyt näyttäisivät, mikä sopii muuhun kuin tiukkaan siistattuun pullaan. Parasta kruunun istua hyvin, tämä hiusten leikkaus tekee siitä fiksuja ja hengittäviä ihmiselle, joka käyttää sitä. Huomattu yllään yksi oli Megan, joka välitti sen paljon suuruusluokalta ja näytti ilahduttavan upealta.

Katso lisää: Vanessa Hudgens kampaukset

3. Pitkät hiukset kaarella:

pitkä Hair With a Curl3

Megan Foxin kauniit pitkät hiukset eivät vaadi harjausta, mutta vain märkiä hiuksia, joiden sädeherkkyys on loistava, ja ne sopivat erinomaisesti juhla-iltoihin. Hän yksinkertaisesti antaa hänen hiukset kasaantuvat alas kehystää hänen määritelty leuat ja lisää hieman curl kohti alempia päitä. Yksinkertainen mutta upea!

4. Ateena:

Ateena

Yllään ihanteellinen Toga-puku, Megan havaittiin vedetyllä puoli-poni-hännällä. Kaulaliiton päätös ja prom-kuningatar leikkaus ovat olleet muodissa jo pitkään. Erittäin perustavanlaatuinen ulkonäkö vetää pois, se pakottaa puff edessä ja kiinnitetty hiukan hiukset takaisin jättäen loput on asia, joka tekee Megan näyttää täydelliseltä. Ei lisävarusteita, ei mitään ylimääräistä täyttämistä, jotta saisimme virheen hänelle kreikkalaiselle jumalattarelle.

Katso lisää: Kuvia Miley Cyrus Hairstyles

5. viktoriaaniset hiukset:

viktoriaaninen Hair

Ihana nainen ei ehkä ole ollut Oscar-mestari, vaikka hänen mustalla pitsisekoituksellaan; hän ei pysähdy muistuttamaan Victorian prinsessa. Megan Foxa napsautettiin, kun hän ryhtyi pitsipeittoiseen läpikuultavaan ulkoasuun, jossa hänen toisella puolen kiharat lepäävät hänen hämmästyttävälle kasvolleen ja toinen puoli vedettiin takaisin. Ei pidä unohtaa paksuja aaltoilevia otsatukkaita, joita hän todella leikattiin toiselle puolelle. Tämä Megan Fox -leikkaus lisäsi polttoainetta tehokkaasti kiehuvaan retrotyyliseen tulipaloon!

6. Flick Story:

Leffa Story

Jäljitelmät ja jäljet ​​ovat parhaita, kun ne jäävät yksin selvittämään niiden asettumista. Megan Fox auttoi häntä sumea, sotkuinen kiharat hiukset noin suoristus. Paljon samaa kuin tytön vieressä, Megan Fox näyttää täysin suloiselta ja viattomalta yksinkertaisesti täydellisellä reunaosuudella. Joskus näyttää voi todella pettää!

Katso lisää: Lady Gagan kampaukset

7. Side Braid:

puoli Braid

Megan Fox on täyttänyt lukuisten aikakauslehtien kannet, joista yksi on Jalouse, jossa hänet havaittiin uppopäällystetyllä uudella sivureunalla. Hän sopi täydelliseen Beverley Hillin uppopaikan naisosaan ja punos sopi hyvin muodolliseen ulkoasuun.

8. Bob Cut:

Bob Cut

Leikattu leikkaus oli uskomaton ulkonäkö, jota monet poliittiset naiset houkuttelivat; Megan päätti tämän etsiä ampua, jossa hän kuvaili hänen hotness toinen silmiinpistävä komponentti hänen hiustenleikkuu.

9. Suoraan eteenpäin:

9 Parhaat Megan Fox kampaukset kuvia Tyylit elämässä

Oletko nähnyt Megan Foxin kuvitteellisessa suorassa hiustenleikkauksessa? Se on ikään kuin se olisi tehty hänen kasvoilleen. Tyylikäs ja seksikäs, me kaikki tiedämme, mitä Foxilla on sanottavaa.

Leave A Comment

+ 12 = 22