9 parhaan sävyt sininen Bangles in Fashion 2018 | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 parhaan sävyt sininen Bangles in Fashion 2018 | Tyylit elämässä

Bangles ovat olleet osa intialaista kulttuuria jo vuosisatojen ajan, mutta nyt uudet Bangles-mallit ovat monipuolisimpia ja yksinoikeutettuja kuin ennen. Väri sininen muistuttaa taivasta ja merestä ja edustaa jopa herkkyyttä, viisautta ja huolta tehtävistä. Se heijastaa jopa voimia, rakkautta ja luottaa samankaltaisiin ominaisuuksiin, joita maailman naiset omistavat. Väri sininen näkee nämä ominaisuudet naisen folk-adorea yllään eri sävyjä sininen rannerenkaita ja esiintyy upea ja mieli puhaltaa. Bangleilla on mahtava taiteellinen työ, joka on muotoiltu siihen, joten sinä ja kätesi eroavat muista.

Eri tyyppisiä Blue Color Bangles:

Katsotaanpa katsomaan Top 9 Sininen Bangles mallit naisille Intiassa:

1. Navy Blue Bridal Bangles Set:

sininen bangles

Tämäntyyppiset tummansiniset raskas morsiusnaulakorut ovat ainutlaatuisia ja upeita, koska se auttaa tekemään morsiasta erityisen ja erinomaisen yleisöltä. Bangles on kundan kohokuvioitu keskellä pieniä punaisia ​​ja sinisiä kiviä antaen näin ainutlaatuisen ja perinteisen ranteen sekä morsiamen.

2. kierre sininen rannerenkaita naisille:

Lanka Blue Bangles for Women

Ranneke on valmistettu metallista, ja sen yläpuolella siniset langat on kudottu ainutlaatuisella kuvioinnilla, mikä tekee siitä todella mahtavaa näyttää ja vaikeuttaa sinua vastustamaan sen omistamista. Nämä rannekkeet voidaan yhdistää farkuihin ja rentoihin ja saada tyylikäs ulkoasu.

3. Sininen ja kultainen helmi rannerengas:

Sininen and Golden Pearl Bangles

Kun helmet kiinnittyvät sinisiä rannerenkaita pitkin kultaisia ​​myös, antavat koko joukolle tyylikkään ja tyylikkään ulkonäön. Ranneke auttaa parantamaan ulkonäköäsi monilla taitteilla ja jättää sinut hämmästyneeksi kunniasta ja onnellisuudesta.

4. hopeanpunainen siniset rannerenkaat:

Hopea Dotted Blue Bangles

Tämäntyyppiset rannekkeet voidaan suunnitella sekä lasilla että metallilla, ja voit valita käsin haluamasi ja ulkonäön mukaan. Hopeapisteet kaikki sinisen rintaneulan yli jättävät sinut sanattomaksi ja näyttävät hyvin kauniilta ranteilta, kun ne kuluvat toimistoihin ostoksille tai hangouteille..

Katso lisää: Valkoinen rannerengas

5. Vaaleat ja tummansiniset irralliset rannerenkaat:

valo and Dark Blue Stripped Bangles

Valon ja tumman sinisen mahtavat väriyhdistelmät riistettyyn kuvioon heijastavat näissä Bangleissa modernia kosketusta. Rannekkeet ovat saatavilla useissa kuvioissa ja malleissa, ja se näyttää melko miellyttävältä minkä tahansa vaatekappaleen kanssa.

6. Akryyli Siniset Bangles:

Akryyli Blue Bangles

Tämäntyyppiset vaaleansiniset akryyliset rannekkeet ovat täydellisiä työtä tekeville naisille, koska ne ovat erittäin kevyitä ja eivät mene huonoon suuntaan myös pitkällä aikavälillä. Bangles näyttää yksinkertaiselta, mutta siinä on hieno eleganssia, joten sinusta näyttää erilainen kuin toiset.

Katso lisää: Punainen Intian Bangles

7. Kundan Work Royal Siniset Bangles:

Kundan Work Royal Blue Bangles

Tässä tulee rannerengas, joka tekee sinut näyttämään kuninkaalta ja tyylikkäältä. Kuninkaallinen rintaneula on shinning-kalkkeja, jotka kohokuvioituvat kukaan ja jättävät kuvioita ympäri ja lisäävät sen lisää viehättävyyttä. Kääpiön käyttäjää ei voi jättää huomiotta myöskään väkijoukkoon, jolloin sinusta tuntuu itsestäsi erityinen.

8. Muovi sininen kristalli rannerenkaita tytöille:

Suuri Plastic Crystal Bangle for Girls

Ranneke on valmistettu muovimateriaaleista, ja sen päällä on pieniä shinning-vesikiteitä, jotka on kohokuvioitu ja antavat rannerenkaille sizzling ja hot look. Nuorille tytöille suositellaan tällaisia ​​Bangles-tyyppejä, koska se kulkee minkä tahansa asun kanssa ja tekee sinusta ainutlaatuisen toisilta, kun se kuluu miltä tahansa osapuolta tai hangoutia.

Katso lisää: Green Bangles Images

9. Etniset siniset värilasi Bangles:

etninen Blue Colour Glass Bangles

Tämäntyyppiset yksinkertaiset siniset lasiset rannekkeet antavat ranteelle perinteisen ja etnisen ulkonäön, kun kuluvat. Bangles voidaan käyttää myös päivittäiseen käyttöön ja lisää hurmaa ulkonäköön ja antaa sinulle trendikkään ulkonäön.

Siniset rannekkeet ovat saatavilla useissa sinisillä sävyillä, kuten tummansininen, syvä, kevyt ja kuninkaallinen, ja voit tarttua vaatteesi kanssa sopivaan rannekkeeseen. Siniset rintaneulat tekevät sinusta näyttävän ainutlaatuisen ja hämmästyttävän kauniin, kun sitä kuluu milloin tahansa. Nämä rannekkeet sopivat kaikille naisille ikään ja väriin riippumatta. Näin saat sarjan sininen rintaneula ja saat ne perinteiset ja etniset ulkoasut.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Tallentaa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map