9 parhaan keinokuvioidut kampaukset kauniille hiuksille Tyylit elämässä

Monipuolisuuden valinnoissa muotilehti antaa sinulle, se on melko helppo pilaa itseäsi. Kuitenkin viime aikoina suuntaukset ovat keskittyneet enemmän keskikokoisiin hiuksiin, joissa ylläpito ja tyyli tulevat käsi kädessä. Nyt viimeisimmät kulut muotilla keskittyvät jatkuvasti kiharoihin ja juuri tämä inspiroi tämän artikkelin tänään. Usein yhteinen käsitys sanoo kiharat eivät vain sovi joustavaan väkijoukkoon, ja siksi täällä tässä artikkelissa näemme erilaiset kiharat karvat, joita voit urheilla.

Viimeisimmät Medium Curly Hairstyles with Images:

Meidän on tarkasteltava top 9 keskipitkä kihara kampaus.

1. Massive Curl:

keskikokoinen curly hairstyles

Klassiset kiharat ovat aina olleet valinnanvaraa paksuista maned kauneudesta. Näiden kampausten kiharat ovat ehdottomasti jäykkiä, koska ne ovat yleensä karkeita ja paksuisia, yleensä niiden muotoa tai tekstuuria pitkin. Toisaalta, nämä kiemurtelot tekisivät täydellisen duon lähes kaikesta ulkoasusta, olipa se vartalopuku tai muu kausaalinen farkku.

2. Soft Curls:

keskikokoinen curly hairstyles2

Haudut tässä ulkoasussa ovat paljon muodollisempia ja pehmennettyjä pehmeiden ranta-aaltojen muodostamiseksi. Nämä eivät välttämättä ole päävirran kovia kiharoita, mutta urheilu, jossa jotkut aallot kavereissasi saavat aina parhaat ulkoasut. Sen lisäksi, että se lisää persoonallisuutta hiuksillesi, se myös varmistaa, että tyyliosamääräsi säilyy ennallaan.

3. Poni:

keskikokoinen curly hairstyles3

Poni, jossa on kiharaiset lukot, on vain hauska hiusleikkaus kiireisille aamuisin. Joukottaminen tiedostojen ja kahvikupin välillä, nopein ja trendikkäin tapa hiusten muotoiluun on keräämällä niitä takana ja nipistämällä sorkasta yksinkertaisella solmulla. Voisi käyttää pony wrap temppu peittää hiusten solmio.

4. Half Bun:

keskikokoinen curly hairstyles4

Pullat ikuisesti ovat olleet suosituimpia trendikkäitä hairstoja. Punainen matto erityistä tai yksinkertaisesti saada tyhmät lukot pois otsaasi, pulla on suosikki kaikille ja täällä meillä on klassinen muutos sille. Ompelemalla hiukset puoliksi, sitota etupuolen pulla ja anna loput olla. Jättäen irralliset kiharat alas etuosaan lisäten ulkoasua.

5. Beach Look:

keskikokoinen curly hairstyles5

Kaarevat hiukset ovat aina parhaimmillaan, kun ne pyöreät ja pehmeät, ja siksi vaikka tässä kampauksessa kiharat ovat leviämpiä ja epätasaisempi, jos sinulla on ohut hiusongelma, kannattaa valita raikas kiharat. Paranna tämän kampauksen rungon tiukka leningit parantaa hiusten kaatamista.

Katso lisää: Kuinka tyylikäs keskipitkät hiukset

6. Pulla:

keskikokoinen curly hairstyles6

Korkea noki on kaikkien kesäongelmien loppu. Haalistumalla muotiin lämpöä hiukset on kerättävä kruunun ympärille ja pakattu ja sidottu kuumaan huippulukseen. Taipuisa keula tai fancy nauha tekisi ihmeitä tällä kertaa.

7. Braid Band:

keskikokoinen curly hairstyles7

Harjat ovat aina olleet hauskoja ja jännittäviä, mikä tuo elämään kaiken kampauksen. Jotta tämä yksinkertainen ulkoasu voisi alkaa, leikkaamalla osa lukosta sivusta ja punostamalla sitä aina toiselle päähän, kiinnittämällä se paikalleen.

Katso lisää:  Helppo muodollisia kampauksia keskikokoisille hiuksille

8. Low Bun:

keskikokoinen curly hairstyles8

Alhainen pullat yleensä menevät hyvin hienostuneisuuteen, ja siksi hääpäivällä tartu hiuksesi alaspäin roikkuvaksi ja varmista, että tarpeeksi lukkoja lisätään ulkonäköön. Pulla voi olla kiinnitetty paikalleen Bobby-nastoilla ja fancy-leikkeen jossain sisään upotettuna ei haittaa kukaan.

Katso lisää:  Keskipitkä Punaiset Kampaukset

9. Pehmeä vesiputous:

keskikokoinen curly hairstyles9

Tämä on prinsessa kiharat, joita olemme kaikki odottaneet. Nämä ovat tarkoituksellisesti tehty pehmeät kiharat liikkuvan pois pään ja klassinen vesiputous punos läpi hengenvetoon pään on vain täydellinen kumppani siihen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 4 =