9 parasta yllätyksellistä vuosipäivä lahjoja äidille ja isälle Tyylit elämässä

Näytä vanhempasi, kuinka paljon rakastat heitä ja heidän avioliitonsa yhdessä. Nämä vuosipäivä lahjat heille aina on vaalia, koska ne ovat rakkauden lahjoja.

Paras lahjaideoita äidille ja isälle vuosipäivä:

Katsokaa muutama äiti ja isä vuosipäivä lahjoja, jotka vanhemmat haluavat varmasti,

1. Kuvakehys:

Kuva Frame

Tämä on ihana ja tunteellinen vuosipäivä lahjaksi äidille ja isälle. Sinun täytyy saada selkeä kehys painettu kauniita sanoja niille, jotka osoittavat voimaa rakkautensa. Pari kuva voidaan sijoittaa myös kehykseen. Voit muokata lempikuvan avulla äiti ja isä.

2. Aikaväli:

Aika Frame

Tämä on toinen hieno ajatus äidin isän vuosipäivä lahjalle. Tällöin on laskettava vuosien, kuukausien, viikkojen, päivien, tuntien, minuuttien ja sekuntien lukumäärä, jotka he ovat viettäneet yhdessä parina ja saavat sen painettuna. Voit lisätä vanhempiesi nimeksi pohjaan pienellä sydämellä. Tämä on ainutlaatuinen idea lahjoittaa äitisi ja isäsi.

3. Spooning Gift:

spooning Gift

Tämä on helppo lahja tehdä itsesi vanhemmillesi. Sinun täytyy rakentaa kaksi lusikkaa yhteen ja kirjoittaa heidän nimeään lihavoituna. Tämä tulostetaan yhdessä heidän avioliitonsa kanssa. Se on hauska lahja äidin isän vuosipäivälle. Anna puukehys ja saat tarjouksen räätälöitynä, tämä on hyvä idea varma.

4. Lahjakortti lahja:

Kansi of Cards Gift

Kokeile tätä viileää DIY-lahjaa, jossa otat kortin kannen. Sinun on tehtävä 52 muistiota siitä, miksi rakastat vanhempasi ja pitäkää ne jokaiselle kortille. Tämä nipu on äiti ja isä vuosipäivä lahja, jonka voit antaa heidät vaalia. Ne varmasti hämmästelevät vanhempasi, kun he lukevat nämä setelit jokaiseen korttiin.

5. Kuva riippuvat:

Kuva Hanging

Hanki tämä DIY-lahja vanhemmille ja he rakastavat enemmän. Tässä on kolme levyä, jotka yhdistetään toisiinsa. Voit ripustaa useita perhekuvia levyistä, jotka osoittavat eri vuodet yhdessä. Kokeile tätä lahjaa äidin ja isän vuosipäivän tänä vuonna.

6. Sweet Treat:

Makea Treat

Tämä on makea kortti, jonka voit tehdä vanhemmille. Täältä sinun on kirjoitettava heille kirje, jonka jälkeen ne tarttuvat makeisiin, joiden nimet voidaan korvata sanoilla. Kokeile tätä ihania äitien isän vuosipäivä lahjaideaa. Hanki vanhempiesi suosikkikokolaatteja ja aja tätä ajatusta varmasti.

Katso lisää: Anniversary lahjat vanhemmille Intiaan

7. Kellotaulu:

Katsella Set

Yksi lahjakkaimmista tavaroista on kello. Tämä boxed lahja tulee samanlaisilla kelloilla mies ja nainen. Voit saada ne henkilökohtaisesti kaivertamalla niitä myös. Hanki tämä äidin isänpäivälahjaksi.

8. Puupaneeli kuvat:

Puinen Block Pictures

Tämä henkilökohtainen valokuvapalo on söpö pitämään talossa. Lohkot on painettu sanoilla "äiti" ja "isä". Sitten se painetaan myös lasten kuvia. Tämä voi olla paras lahja äidin ja isän vuosipäivälle.

Katso lisää: Vanhempien 25-vuotisjuhla

9. Hearts-merkkijono:

jono of Hearts

Tämä söpö lahja tekee niistä erittäin onnellisia. Tämä on merkkijono puukirjoista. Voit kaivertaa jokaisen niistä sentimentaalisilla rakkauden sanoilla. Lisää heidän nimensä myös tilaisuudessa.

Vanhemmille anniskelupäivälahjat voivat olla sentimentaalisia ja rakastettuja. Sinun täytyy antaa heille jotain, joka on muistoksi tai jota voidaan käyttää.

Katso lisää: Parhaat vuosipäivälahjat vuodelle 2018

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − = 66