9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Nails määrittävät naisen. Se on yhtä tärkeä kuin mikä tahansa muu naisen kehon osa, joten sitä pitää aina pitää puhtaana ja hygieenisenä. Täysin hoidetut kynnet heijastavat viimeistelyä ja kiillotetaan. Nails ovat usein sisäisen itsensä ilmaisua. Kauniit kynnet eivät ole vain houkuttelevia ja tyylikkäitä, mutta ne ovat hyvää terveyttä. Useimmat naiset haluavat vahvoja, pitkiä kynsiä, mutta useimmiten ei ole vaikeuksia ylläpitää niitä. Alle 9 parasta vinkkejä kauniisiin kynsiin ja pidä kynnet terveinä:

Vinkkejä kauniisiin kynsiin:

1. Puhdas ja terve kynsi:

vihjeitä for beautiful nails

Kynsien pesu säännöllisesti pitää ne pehmeinä ja terveinä. On aina suositeltavaa käyttää hellävaraisia ​​puhdistusaineita sen sijaan, että rasvaton saippuat raivattaisivat luonnon öljyjen kädet.

2. Kynsien suojaus:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Yksikään nainen ei voi paeta kotitöistä, mikä on yksi vahingoittuneiden ja repäisyntyvien kynsien tärkeimmistä syistä. Ratkaisu tähän ongelmaan olisi käyttää kumikäsineiden paria kotitöissä, mikä estää käsien ja kynsien kulun loppuun.

Katso lisää: Miten saada kauniit kynnet

3. Arkistointi Kynnet:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Sinun ei tarvitse mennä kauneushoitoon saadakseen sileät, muotoillut kynnet. Kaikki kestää on kynsitiedosto ja oikea tekniikka antaa kynsi haluamallesi ilmeelle.

4. Käytä selkeä kynsilakka:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Mikään ei voi pahentaa kynsien ulkonäköä kuin leikattua kynsilakkaa, sillä me kaikki tiedämme, että manikyyri ei kestää. Kuitenkin selkeän kynsilakan ansiosta kynnet pehmeämmät ja viimeistelevät ja tekevät huomattavasti kätensä piilotetuista silmukoista siinä määrin, ettei kukaan pysty kertomaan erosta. Sopiva valinta on kynsien kovettuva kiillotus, joka päivittäin vahvistaa kynnet ja pitää ne rikkoutumatta.

5. Moisturize The Nails:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Nails aivan kuten iho on altis kuivumiselle, varsinkin liiallisen käytön kynsilakka poistin säännöllisesti. Joten on aina hyvä pitää sormet ja kynnet kosteana pitämään ne kuivumasta.

Katso lisää: Kynsienhoitovinkkejä kotona

6. Leikkaaminen naulat:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Kynnet on leikattava kylvyn jälkeen tai niiden liotuksen jälkeen jonkin aikaa, koska ne ovat joustavampia ja helpompia leikata. Kynsiä on myös työnnettävä varovasti ja koskaan leikattava.

7. Kynsilakkauksen käyttö:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Maalatut kynnet näyttävät kauniilta ja ovat hyödyllisiä kaikille naisille. Kynsilakan taidetta voidaan hallita kotona muutamalla yksinkertaisella askeleella, joka säästää paljon aikaa ja rahaa vierailevilta salongeilta ja par-loursilta. Sinun on vain varmistettava, että kynnet eivät ole jäljellä edellisestä kynsiväristä. Seuraavaksi levitetään pohjamaali kuivaan naulaan ja anna kuivua. Voit aloittaa keskeltä ja työskennellä matkalla ulkokulmiin. Kun olet kuiva, levitä toinen kerros kevyesti ja nopeasti pohjasta kärkeen. Levitä kolmas kerros tarpeen vaatiessa varvaskynsien varaan, sillä varvaskynnet on aina oltava sävy tummempia kuin sormen kynnet.

Katso lisää: Lävistykset Kynsivärit

8. Ranskalainen manikyyri:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Jos et ole kokeillut naulataiteen tai eri kynsilakan sävyjä, pidä se yksinkertaisena mutta trendikkänä ranskalaisella manikyyrillä. Ranskalaisia ​​manikurisarjoja on täynnä ja runsaasti, joten voit hemmotella itseäsi omalla kodin mukavuudella. Ranskalaisilla manikyyreillä pidetään tavanomaisen vaalean mutta vielä turmeltumattoman vaaleanpunaisen pohjan ja valkoisten vinkkejä tyylikkäimpänä tapana maalata kynnet.

9. Kynsien muotoilu:

9 parasta vinkkejä kauniille kynsille Tyylit elämässä

Lopuksi kynnet kynsien kanssa paljon rakastettu nail art. Runsaasti eri malleja ja värejä, jotka ovat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina, tilaisuuksina tai juhla-aikana, nail art on kuin kuorrutus kakkuun. Tytöt rakastavat sitä ja naiset kiehtovat sitä. Se vauhdittaa tahrattomasti hoidettuja kynsiä. Se tekee omasta tyyliteltystä lausunnosta. Joten niille, jotka haluavat mennä vastoin tapoja ja perinteitä, hemmottelevat itseäsi naulataiteen ihmeisiin.

Lähes jokainen naiset tykkää kynsiään. Tässä muutamia vinkkejä kauniisiin kynsiin! Oletteko samaa mieltä? anna mielipiteesi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

47 + = 48