9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Tanssi ei ole enää vain taidetta; se on yksi halutuimmista hauskoista kunto-ohjelmasta. Koska monet tanssin harjoitukset edellyttävät erittäin suurta energiatasoa, kuka tahansa, joka on todella innokas ja jolla on silmät seikkailuun ja jännitykseen, voi kirjautua tanssiluokkaan. Löytämätön, voimakkaasti korkea kardio-harjoitusmuoto, alla mainitut tanssitutkimukset auttavat sinua sopeutumaan ja terveellisemmiksi värittämällä sinua oikealla tavalla. Lue lisää ...

Top 9 tanssilomakkeet sinun pitäisi yrittää

1. Belly Dancing:

tanssi-harjoituksia

Eräs eroottisimmista tanssilomakkeista, naiset voivat omaksua tämän väristä hahmoa, joka huokuu aistillisuutta. Tunnustettuna myös taikana vatsa ravistelee, tämä tanssilomake sisältää melko paljon valikoima rinnassa pushes ja voimakas lonkka liikkeet. Koska painopiste on enemmän alemman vatsaan, se auttaa vahvistamaan ja hiljentämään lantiota, vatsaasi ja ydintä. Varmista, että harjoittelet itsesi ammatillisen vatsatanssijan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Katso lisää: Lattiaharjoitukset naisille

2. Zumba:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Tämä on korkean intensiteetin kardio-harjoitus, joka on myös jännittävä tanssilomake. Tämä tanssi helpottaa koko kehon värjäämistä ja sisältää hiljaisen ja nopean askeleen kauniin yhdistelmän upeasti koreografoituun rytmiin. Kun vauhti hidastuu hitaasti, voit todella tuntea lämpöä varpaissasi ja kehosi räätälöimättä rytmiin. Itse asiassa, mielenrauhan kokemus tanssin ystäville!

3. Flamenco:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Tanssin harjoitusten painopiste on taiteilijan vahvuuden, joustavuuden ja koordinaation suhteen. Espanjasta kotoisin olevat tyypilliset postimerkit harmonisella sirovalla rytmillä tekevät tästä jännittävän ja energisen liikuntamahdollisuuden. Erinomainen valinta niille, jotka rakastavat aerobisia harjoituksia, se antaa sinulle kadehdittavan lonkat, vatsan, jalkojen ja gluttien.

4. Salsa:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Lievä tanssilomake on tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia pehmeästä, mutta energisestä harjoituksesta. Sinusta tuntuu siltä, ​​että olet liukumassa lattialle, kun siirrät jalat musiikin rytmiin. Kun otetaan huomioon tarve tanssilla korkokenkiä, se on erittäin suositeltavaa naisille vain, jos heillä on äärimmäisen suuret tasapainotusvaatimukset, joilla on yhtä kestävät kestävyysvaatimukset. Suuri vyötärö liikuntavaihtoehto, on suositeltavaa niille, jotka haluavat omistaa tiimalasin muodon. Kuitenkin naisille, joilla on selkäkipu, pitäisi estää tanssilomakkeesta.

Katso lisää: Harjoitus vähentää painoa

5. Hip Hop:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Kävely Amerikan kaduilta tämä on enemmän kuin sydänkoulutus. Sydän saa nopeammin nopeammin ja tekee sinulle etuja, joita ansaitset aerobisesta harjoittelusta. Samalla tämä tanssilomake voidaan harjoittaa omistamaan voimakkaat, soinnut reidet, glutes, vasikat ja aseet. Jotta voitte hyödyntää tanssilomakkeen suurimmat mahdollisuudet, kokeile hiphop-tanssia kahdesti tai kolmesti joka viikko, yhdessä oikean ruokavalion ja levon kanssa..

6. Burlesque:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Tanssin harjoitukset voivat olla aloittelijoille hyvä alku. Tunnottoman aistillisen muodon tarkoituksena on tehdä erittäin suuresta luottamustasosta esiintyjälle, varsinkin kun pukeutuminen on ollut melko vähäistä joskus. Fyysiset hyödyt - sinulla on keinutuoli, pohja, kädet, selkä, ja unohtamatta jalat.

7. Baletti:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Mukana lukuisia tyylikkäitä, pitkiä liikkeitä, tämä tanssimalli on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia kestävyydestä ja vahvistaa lihaksiaan. Tarkoitus on tarkka. Ja koska tässä tanssimuodossa on tarkka tarkkuus, se tekee esittäjälle paremmat tasot, tasapaino ja joustavuus.

8. Swing Tanssi:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Haluatko työskennellä yhdessä kumppanin kanssa? Sitten swing-tanssi on oikea valinta. Erittäin energinen tanssin muoto on mahtava aerobinen harjoittelu. Yhdessä antaa sinulle paremman hengityksen, tämä tekee ihanteellisen valinnan koko kehon workout. Se on epäilemättä paras valinta veistämällä kehosi oikealla tavalla kumppanin kanssa.

Katso lisää: Zumba Harjoitus

9. Napauta Tanssia:

9 parasta tanssirenkeä lihakseen Tyylit elämässä

Tämä harjoituslomake hyödyttää yleistä kestävyyttäsi ja voimaa. Plus, voit tehdä yhden parhaista rasvanpolttoa harjoituksista fiksu, henkinen elin. Jokainen voi oppia sitä; se on niin yksinkertaista ja hauskasta. Koska tap-tanssi sisältää paljon aikaa ja rytmiä, se auttaa myös parantamaan kognitiivisia kykyjasi. Nauti heti polusta, lannasta ja nilkkoista.

Joten mikä edellä mainituista tanssin harjoituksista on valintasi? Aloita tanssia tiesi terveellisemmäksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 8 = 1