9 parasta suunnittelijan Hobo laukut naisille erilaisissa malleissa

Hobo-laukku on käsilaukun tyyli, joka on yleisesti suurikokoinen ja muodoltaan puolikuun muotoinen, jossa on liukas asento ja jolla on jopa pitkät hihnat, joita voidaan käyttää olkapään yli. Tahnan tyyli on nimeltään hobo, koska se pyrkii muistuttamaan sidon muotoa tikussa, jota hobot kulkivat yli olkapäänsä piirustuksessa tai sarjakuvissa.

kulkuri bags

Eri tyyppejä Hobo Käsilaukut Intiassa 2017:

Hobo-laukut näyttävät olevan erittäin tyylikkäitä kuljetettaessa. Laukku ei vaadi erityistä tilaisuutta sovittaa asuun. Tässä on luettelo 9 suunnittelija tyylikäs kangas hobo pussit mallit naisille ja tytöille.

1. Brodeeratut hobo-laukut naisille:    

kirjailtu-Hobo-laukku

Hobo-brodeeratut pussit, jotka eroavat toisistaan ​​poikkeavalla tavalla. Laukussa on kauniita kukkia, jotka on kirjoittanut hämmästyttävällä väreillä. Laukussa on pitkä hihna, joten se on helppo kuljettaa olkapäillä. Se muuttaa täysin naisen ulkonäköä, kun sitä pidetään kädessä.

2. Ruskea nahka Hobo laukku:

manteli-Hobo-laukku

Laukku on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista ja pussin mantelin väri tekee pussista erittäin trendikkään ja älykkäästi kuljetettuna. Laukussa on söpöjä ristipäällysteitä, jotka houkuttelevat hihnaa lisäämällä näin enemmän pussiin. Laukku on täydellinen päivittäiseen käyttöön sekä älykkään pussin kuljettamiseen myös toimistoihin.

3. Canvas Black Hobo Laukut Teens:

musta Hobo-laukku

Koska musta näyttää aina tyylikkäältä ja tyylikkäältä, tämä hobo-laukku näyttää olevan samanlainen. Pussin etuosassa on tyylikkäät laskokset, ja hihnoihin on tehty sama, jolloin pussi näyttää hyvin kylmältä kuljetettaessa. Laukku on loistava valinta illanviettoon tai ystävien tai perheen kanssa tapahtuviin hangouteihin.

4. Olkahihnat Hobo Bag:

nahka-Olkahihnojen-kulkuri-laukku

Laukku on suunniteltu korkealuokkaisella ja hienolla nahkateollisuudella, ja siinä on haastavat metalliset sulkimet edessä. Laukussa on upea kudottu hihna, mikä parantaa pussin ulkonäköä kuljetettaessa. Laukussa on tarpeeksi tilaa, jotta tärkeä säilytystila voidaan säilyttää turvallisesti.

Katso lisää: Fastrack Käsilaukut naisille

5. Tyylikkäät hobo-laukut tytöille:

Tyylikäs-Hobo-laukku

Tämäntyyppiset hobo-laukut ovat yleensä pitkiä kuvioissa ja niissä on tarpeeksi tilaa tilaa tarvitseville. Pussissa on tyylikäs pitkä värikäs nauha, jonka edessä on tyylikäs, vahva vetoketju, joten lisää tyyliä pussiin. Ihanteellinen laukku kollaasi tytöille, jotka kuljettavat geelejä kaikenlaisia ​​asuja.

6. Suunnittelija Branded Hobo Laukut naisille:

merkkituotteiden-Hobo-laukku

Jotkut naiset ovat brändi-tajuisia ja haluavat pitää pussin, jonka brändi on suunnitellut. Tämä hobo-pussi on täydellinen niille. Merkkipussi on suunniteltu pitämään mielessä pussin toimivuus, mikä tekee siitä mukavan ja helppokäyttöisen.

Katso lisää: Mulberry nahkakassi

7. Muodikkaat Canvas Hobo Bag:

söpö-Hobo-laukku

Tämä laukku näyttää erittäin söpöltä, koska pussin väriyhdistelmä on hämmästyttävä. Edessä kohokuvioitu söpö nauhatuloke lisää pussin ulkoasua. Laukun hihna on suunniteltu erittäin muodikas ja erilainen, joten pussi näyttää houkuttelevammalta.

8. Nahka Hobo Laukut pienikokoinen:

Pienten Hobo-laukku

Kuten nimi kuvaa, laukku on pienikokoinen, mutta näyttää upealta, kun nuoret tytöt kantavat olkapäitä. Laukussa on säädettävä pitkä hihna ja vaaleanpunainen väri lisää hiljaisempia ulkoasua pussiin. Pieni hobo laukku on saatavana monessa värissä ja voit valita haluamasi mukaan.

Katso lisää: Calvin Klein Laukut Intia

9. Villa Hobo Laukut:

villa-Hobo pussit

Tämä laukku on suunniteltu villalla, joka antaa esteettisen ilmeen laukkuun. Beige-värillinen laukku on neulottua villaa ja siinä on sileä vuori sisäpuolella, jotta pussi olisi vahva ja tilaa välttämättömälle varastoitavaksi. Laukku näyttää erittäin fiksu, kun sitä kuljetetaan mihin tahansa tilanteeseen.

Hobo-laukkuja löytyy monista lajikkeista, väreistä ja kuvioista, jotka sopivat muotiin ja käytännön tarpeisiin. Pussin avulla voit silti käyttää kukkaroa toiminnallisena ja merkitä muotitieto. Hobo-laukut on valmistettu pehmeistä joustavista materiaaleista ja yleensä heikkenevät, kun asetat alas. Hobo laukku on yksi suosituimmista ja erittäin vaativista lisävarusteista naisten keskuudessa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

85 − = 80