9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Kun ajattelemme retro, ajattelemme kampauksen volyymia, tilavuutta ja enemmän tilavuutta. Tässä on valikoima yhdeksästä parasta kampausta vanhasta aikakaudesta.

retro hairstyles

Uusimmat ja tyylikkäät retrotyylit:

1. Klassinen Bouffant, jossa valssatut ponnahdusliinat:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä erityinen kampaus oli raivoa tyttöjen keskuudessa 1960-luvulla. Se oli taivas korkea pouf ja oli kätevä ponnahduslautana kanssa kihara pää. Retroviittaus ei koskaan voi olla täydellinen ilman tätä ikonista tyyliä. Voit lisätä draaman osamäärää, jonka voit varustaa nauhalla tai nauhalla.

2. Retro Fringe:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Zooey Deschanel toi tämän kuvitteellisen retro-tyylin rikkaisiin fringeseihin, jotka lähes kattavat silmänsä. Äänenvoimakkuus ja draama ovat synonyymi retro-aikakaudelle.

3. Retro-aallot:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Veronica Lake innoittanut kampauksen, jossa hiusten luonnollinen pituus ja virtaus on parhaimmillaan. Tämä on ihana kampaus niille, joilla on suoraan aallotettu hiukset. Avaa vain iso hiusrullasi ja isku kuivuu keskilämpöön. Käyrät liikkuvat ja putoavat luonnollisesti. Lisää hiusten seerumi maksimaalista kiilto-tekijää.

4. Pyyhkäistään takaisin Fringe ja aallot:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Kun lisäät retro-aallot pyyhkäisylle ranteelle, saat tämän tyylikkään numeron. Vapauta vain kruunun hiukset ja otsatukka pään takaosaan ja saat tämän vaivattoman tyylin. Pidä hiukset kiiltävänä ja lisää kierre kerättyihin hiuksiin tai luo pouf, vaihtelut ovat loputon.

5. Head Band Bouffant:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä on klassinen 1960-luvun inspiroima tyyli, joka on kulunut kaikkialla. Elokuvasta punaiseen mattohaalariin tämä tyyli on ajaton retro klisee. Usein tunnistettu Brigitte Bardot -tyylillä on kyse suurista pitkistä hiuksista ja korkeudesta. Se on enemmän pyyhkäistä ja epäterveellistä versiota, jota voidaan käyttää minkä tahansa asun kanssa. Tässä on tehtävä itsellesi tutoriaali saadaksesi bouffantin kotona.

Katso lisää: Söpö pikku tyttö kampaukset

6. Teeskennetty Double Bun:

kiusoitteli Double Bun

Tämä tyylikäs up-do on kiusattu kruunu ja ainutlaatuinen kierre. Tämän näkökulman avain on epätäydellisyydestä. Messier, sitä parempi, koska se lisää tarvittavan tilavuuden hiuksillesi. Aloita hiusten irtoaminen puolivälissä toisesta korvasta toiseen. Erota kaksi ja kiusaa alempaa osaa sotkuiseen pullaan. Luo pouf yläpään päähän ja aseta se pullaan ripustuksen jälkeen. Temppu ei ole vetää hiukset viimeisen silmukan poni häntä elastinen, koska se lisää äänenvoimakkuutta teidän pulla ja koko näyttää.

7. Äänenvoimakkuus:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Suuri volyymi pulla on toinen klassinen retrotyyli, joka oli ottajia kaikkialla. Se on siisti ja tyylikäs tyyli, joka sopii erinomaisesti iltaisin. Tähän kuuluu korkeat ponnahdusliitokset pikkupurtavaa kohti. Mitä korkeampi ponnahtaa ja enemmän selkä harjaus, sitä enemmän tämä tyyli on. Tämä ilme nähdään tässä näyttämöllä näyttelijä Marion Cotillard punaisella matolla gala kuin epitome retro grace.

8. Short Castle Bob:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Bob kotoisin 1920-luvulta ja oli tyylikäs kuuluisan tanssitanssijan nimeltään Irene Castle. Sittemmin sitä kutsutaan nimellä "Castle bob". Ajan myötä se tunnistettiin flapper-tyylillä, ja julkkikset ja yleiset ihmiset kutsuivat sitä. Nyt tämä tyyli herättää jälleen vaihteluita, kuten epäsymmetrinen bob.

Katso lisää: Söpö kampaukset mustille tytöille

9. Sivupystyttyt curls:

9 parasta Retro Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä tyyli on ansainnut legendaarisen statuksen ansiosta arvoitukselliselle Elizabeth Taylorille. Tämä on täydellinen retrotyyli luonnollisille kiharoille. Se kehittää kasvot ja tuo silmäsi aivan kuten Hollywoodin oma Cleopatra. Se on helppo ja vaivaton ulkonäkö, sitä parempi on parempi.

Kokeile ja leikkele hiustesi kanssa tekemällä retro taikaa.

Leave A Comment

+ 59 = 60