9 parasta rannat Mumbaissa, joissa on kuvia. | Tyylit elämässä

Hyvin tapahtuva Mumbain kaupunki on todellakin kiireinen paikka. Se on tunnettu nopeista, kiireisistä ja kiireisistä aikatauluistaan. Kuitenkin se ei ole vain hälinästä, jota Mumbai on tunnettu. Se tunnetaan myös ostoskeskuksista, ostoskeskuksista, ihmisistä ja elintarvikkeista ja lähinnä tärkeistä rannoista. Kyllä, Mumbai on joitakin hienoimmista rannoista. Sijaitsee Maharashtrassa, tämä paikka on kauneus. Täällä olemme listanneet joitain ihmeellisiä rantoja Mumbai niin, että seuraavan kerran voit mennä ulos ystävien kanssa viikonloppua getaway; tiedät tarkalleen mihin rantaan pääsee.

Tässä ovat 9 kaunista rannat lähellä Mumbaia.

1. Juhu Beach:

rannat-in-mumbai_juhu-ranta

Juhu Beach on yksi hienoimmista ja kauniista rannoista, joita ikinä löydät Mumbaissa. Tämä paikka on hyvää ruokaa; loistavia tiloja ja se on paras paikka, jossa voit rentoutua ystäviesi kanssa. Auringonlaskut täällä ovat näkemisen arvoisia ja ruskeat hiekat, viileät vedet ja pehmeät aallot lisäävät tämän rannan kauneutta.

2. Chowpatty Beach:

rannat-in-mumbai_chowpatty-ranta

Chowpatty-ranta on ihme. Kaupungin sydämessä sijaitseva ranta on tunnettu näkymyksistään ja runsaasta ruoasta. Useimmat ihmiset, jotka ovat käyneet tällä rannalla, ovat aina sanoneet hienoja asioita siitä ja tämä paikka on varmasti keventää mielialaasi viikon kuluttua uuvuttavaa ja tylsiä työtä.

Katso lisää: Meren rannat Orissassa

3. Versova Beach:

rannat-in-mumbai_versova-ranta

Versova Beach on erittäin kiehtova ja kaunis. Ihmiset tuntuvat rakastavan tätä paikkaa. Se sijaitsee Versovan kylän lähellä, ja se on tunnettu kalamarkkinoistaan ​​ja joka pidetään päivittäin huutokaupoissa. Se on suosittu, tunnustettu ja yksi parhaista rannoista Mumbaissa.

4. Suuren saaren ranta:

rannat-in-mumbai_madh-saaren rannasta

Madh Islandin ranta on suosittu matkailukohde. Se tunnetaan pienistä kylistä, jotka löytyvät Mumbain länsirannikolta. Sitä ympäröivät myös mangrovit, jotka lisäävät sen luonnonkauneutta. Hotellit täällä ovat mukavia ja ylellisiä ja ruoka on varsin herkullista.

Katso lisää: Parhaat rannat Maharashtrassa

5. Marine Drive Beach:

rannat-in-mumbai_marine-drive-rannalla

Marine Drive Beach on noin kolme kilometriä pitkä ja sijaitsee Mumbain eteläosassa. Se on suosittu turistikohde ja tunnetaan sen kuohuviinien kauniista vesialueista, loistavasta säästä ja viileistä hiekkakivistä. Voit aina ottaa mukavan pitkän kävelyn täältä paljain jaloin ja nauttia itsestäsi kokonaan.

6. Aksa Beach:

rannat-in-mumbai_aksa-ranta

Aksa-ranta sijaitsee Mumbain pohjoisosassa. Se on erittäin romanttinen ranta ja ihanteellinen paikka ystäville. Sää täällä on kaunista ja illalla ilmasto paranee. Viileät vierintävedet ovat niin hämmästyttäviä katsomaan. Se on hyvä paikka lyhyelle kiertueelle perheen ja ystävien kanssa.

Katso lisää: Luettelo rantoja Pondicherry

7. Uttan Beach:

rannat-in-mumbai_uttan-ranta

Uttan-ranta sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Uttanin kylästä. Tämä paikka tunnetaan luonnonkauniista kauneudestaan ​​ja upeista näkymistä. Se on puhdas ja kaunis ja siinä on runsaasti ruokaa, jos etsit hyvää ateriaa. Tämä on parhaita rantoja Mumbaissa vierailla.

8. Manorin saaren ranta:

rannat-in-mumbai_manori-saaren rannasta

Manorin saaren ranta sijaitsee Gorain lähellä. Pääset helposti sinne pitämällä bussilinjaa Moladista. Tämä paikka on aivan lumoava. Sen luonnon kauneus on rauhoittava visuaalisille aisteille. Se luo hyvän tunnelman ja tekee lomastasi erittäin miellyttävän ja nautinnollisen.

9. Devka ja Jamporen uimaranta:

rannat-in-mumbai_devka-ja-jampore-ranta

Devka ja Jampore ranta sijaitsevat noin 180 kilometrin päässä Mumbaista. Sen valkoiset hiekkarannat, viileät kristallinvedet ja miellyttävä sää ovat kiehtoneet matkailijoitaan ja tänään se on yksi Mumbain tunnetuimmista rannoista. Käy tällä paikkakunnalla kerran, eikä koskaan tule katumaan!

Leave A Comment

34 − 24 =