9 parasta puuvillaa Tyylit elämässä

Olennaista jokaiselle naiselle ja silti vähäosaisen tiedon kohde, Bra tai rintaliivit tulevat usein erilaisiin kuvioihin, koot, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, mutta valitettavasti vielä monet naiset ovat edelleen tietämättömiä tiedon paremmasta osasta. Nykyisessä artikkelissa siirrymme keskittymään puuvillareihin, jotka ovat usein suosituin mieluummin naisille, jotka haluavat pitää sen luonnollisena.

Olipa sultry kesän keskipäivän retki tai viileä talvi ilta-iltana, puuvilla on siunaus, joka sopii kaikille kellareille ja kaikille ihotyypeille. Nyt syntyy kysymys siitä, ovatko kaikki naiset tietoisia eri tyypeistä, joita he voivat valita heidän mukavuustasojensa perusteella. Muuta kuin vilkkaan sävyjä, jotka ovat saatavilla puuvillasukat, tässä on luettelo kaikista tyypeistä naiset voivat valita.

Paras puuvillasukka:

Tässä on lueteltu 9 parasta puuvillaa bras ovat saatavilla Intiassa.

1. Täysin tukeva puuvillahihna:

Puuvilla Bras

Täydellinen tukipussi on laaja spektrinen rintaliivit, joka kattaa melkein koko rinnan rinnan, mahdollisesti 3 / 4th rintakehästäsi. Tämä on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tuki ja se on oikeastaan ​​jokapäiväinen kulutustuotteen edellyttäen, että et valitse vähäistä tai syvää leikkautua puseroa. Nämä rintaliivit peittävät jopa mahdollisen varren haaran, kun se alkaa oikealta alle kainaloiden nauhan alla ja poistaa mahdolliset ylimääräiset pilkkutapahtumat, vaikka sinä taivut.

2. Demi Cupped Cotton Bra:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 2

Demi-kuppi tavallisesti tarkoittaa "puoli" tai "puoliksi" kuppia. Käyttää tätä rintaliivit, sinun täytyy tietää niiden todellinen cup koko, joka eroaa sinun rintaliivit koko. Hihna tähän rintaliivitöön on kauempaa ja muovautuu käyriesi kanssa, kun kupit alkavat puolivälissä rintakehältäsi ja yleensä päätyvät lievään työntöön. Tämä sopii erinomaisesti kehystykseen ja sopii hyvin pienille leikkauksille.

3. T-paita puuvillahihna:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 3

T-paidan rintaliivit on erityisesti muotoiltu saumattomasti, ja mahdolliset ylimääräiset pehmusteet sopivat suoraan kupuihin, joten ylimääräinen tiukka t-paita voidaan pukea ilman, että ristikudosvaijerit rikkoavat sen ulkoasua. tämä rintaliivityypit sopivat kehykseen täydellisesti ja jälleen kerran käyttää tätä asianmukaista tietoa cup koko on parempi.

4. Putkipäällysteinen puuvillahihna:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 4

Yleensä rintaliivi säilyttää nimensä rakenteesta tai kuvion kulumista, joka ei ole muuta kuin yksinkertainen puuvillatangasta kankaalla, joka kulkee rintakehän ympärillä ja joka peittää rinnat yhdellä kohdistuksella. Tätä voi käyttää joko hihnoilla tai ilman, jotka perustuvat vaatteeseen, jonka päätät käyttää.

5. Korsetti Cotton Bra:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 5

Korsetin rintaliivit ovat kovaa ja muotoiltu paljon kuin tavalliset korsetit, jotka kehittävät vatsan tai vyötärön alueen. Kupit on valmiiksi sovitettu täydellisesti käyräänne. Sen lisäksi, että se on hieno runko, se tarjoaa myös loistavan tuen alivyöhykkeillä niin, että rinnat työntyvät ylös muodostaen mukavan pilkkomisen etukäteen.

Katso lisää: Silikoni Bras

6. Äitiyspuuvillahihna:

karamelli bra 6

Äitiysvaatetus on äitien siirtyessä varhaiseen äitiyteen, kun keho menee läpi vaikeita muutoksia, jotka ovat väistämättömiä mutta silti tervetulleita. Raskauden aikana rinnat vaelevat paljon, ja se on tänä aikana, äitiysrinta, mukava sekä sisään ja ulos muotteihin ja laajenee rinnalla.

7. Etu lukko puuvilla Bra:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 7

Käytä rintaliivitä ei ole helppoa, varsinkin yrittää koukkua selkänojista kääntymisen ja kääntämisen aikana. Siksi nämä puuvillasukat ovat etukoukkuja helpottamaan kulumista.

Katso lisää: Enamor Bra Intiassa

8. Olkaimeton pehmustettu puuvillahihna:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 8

Olkaimeton pehmustetut rintaliivit eivät ole hihnoja, ja ne ovat olennaisilta osiltaan hyödyllisiä, jos valitset olkavarren tai halkeaman. Niissä on valmiita puuvillaisia ​​tyynyjä, jotka sopivat ja muotoutuvat käyristesi mukaan.

9. Pehmeä valettu puuvillahihna:

Puuvilla Bra and Wearing Tips 9

Pehmeät valetut rintaliivit tukevat käyräsi ja kohdistuvat itse muotin mukaan. Ei vain mukava, vaan myös erinomainen valinta jokapäiväiseen kulutukseen.

Katso lisää: Uusi Hanes Bra

Toivon, että yllä oleva hämmästyttävä puuvillasukka artikkeli on hyödyllinen teille ja ne, jotka käyttävät helposti.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 2