9 parasta pitkää kampausta keulalla Tyylit elämässä

Pitkät hiukset eivät välitä, tämä on hiljainen hymni tämän gen, mutta sitten taas muutamia lisävarusteita koskaan satuttaa ketään. Yleensä se olisi sängynpäällinen ilme, joka hallitsee näitä vuodenaikoja tai epäsymmetristä, joka on ottanut hiusten leikkausmaailman yllätyksenä, mutta klassinen ulkonäkö ympäröi aina muutama lisävarusteiden käyttö mahtuu ulkonäköön. Artikkeli koskee tänään kuinka pitkät hiukset menevät niin hyvin jousien käytön suhteen. Jouset kuin keulavuodat ovat hiuslisävaruste, joka lisää söpöä näkymää hiuksillesi ja siksi tämän päivän artikkeli on kaikille niille pitkäkarvaisille kauneuksille, jotka haluavat jousen ystävänsä.

Half Pony:

keula- with long hair1

Jouset tekevät kaiken kampauksen näyttävän hyvältä, jopa yksinkertaisimmilta. Tässä on klassinen esimerkki siitä, missä voit puolittaa poni ja antaa sille erityisen ilme vain lisäämällä keula siihen. Nyt tässä on kiinni siihen, laita puolet hiuksista ylös ja sitoa se puoliksi poniin ja loput alas. Lisää keula, jotta se näyttää hyvältä.

Glitter Look:

keula- with long hair2

Nyt promille on pukeutunut kaikki, mutta tärkein asia, jota tarvitsisit nyt, on vain oikea kampaus. Jos haluat valita pitkän vapaan haired näyttää miksi ei vain tyylikäs kampauksen kanssa iso kimalteleva keula takana. Lisää hieman kiharaa ulkoasuun.

Bowed Pony:

keula- with long hair3

Yksinkertainen poni voi olla paljon sileämpi ja yksinkertainen pieni keula lisätään sen takaosaan. Joka kerta, kun jokapäiväiset kampaukset tuovat mukanasi, sinulla on keula-apu kirjaimellisesti takaisin. Vain selkänauha hiukset kauemmas takaisin ja kiinnitä nauha jousi solmuun.

Kudottu jousi:

keula- with long hair4

Tämä ulkoasu alkaa ensin hiutaloittamalla hiuksiasi ja antamalla sen laskeutua. Aloita nyt etulukolla ja aloita palmikointi. Kun olet puoliksi tehty etupuolella, naputa se ja aloita toiselle puolelle. Voit jopa lisätä toisen kerroksen punos ja sen takana yksinkertaisesti käyttää solmio sitoa ne kaikki ylös. Nyt toinen osa käyttää keulaa kattamaan solmun.

Katso lisää:  Vintage kampaus pitkät hiukset

Under Bow:

keula- with long hair5

Tämän vuoksi sinun tarvitsee vain sitoa hiuksesi sekaisin pulla. Kampaus täällä käyttää jousia yksinkertaisesti lisävarusteena. Ensimmäinen harjaa takaisin ja kerää hiuksesi. Saat tarkan ulkoasun aloittamalla erottamalla hiukset kahteen osaan. Pallot molemmat ja nyt rullata ne pullaan. Lisää keula alla.

Hiusväri:

keula- with long hair6

Kaikki tämä aika olemme käyttäneet jouset yksinkertaisesti lisävarusteena, mutta täällä tässä artikkelissa näemme, että hiukset itsessään on muutettu jouseksi, joten voit nyt urheilla keula ilman tarvetta käyttää sitä lisävarusteena. Tätä ulkoasua varten sinun tulee tietää monimutkaiset solmut ja yksityiskohdat ja olette kaikki asetetut.

Katso lisää:  Funky Hairstyles pitkät hiukset

Bow Bun:

keula- with long hair7

Keulapuna on sama kuin ylemmän kampauksen, mutta täällä sijasta keulaa koko hiuksista, olemme käyttäneet pullaa ensisijaisena painopisteenä. Jotta saat tämän ilmeen, sinun tarvitsee vain sitoa pulla kunnolla, mutta muista jättää lukko vapaaksi. Käytä lukkoa nyt tehdä punos.

The Bow Band:

keula- with long hair8

Tämä ei ole paljon kampausta kuin yksinkertainen lisävaruste. Tämä on valmiiksi valmistettu tai tehty hiusnauha, jossa bändi päätyy retro-jousiin.

Katso lisää:  Pitkä Pixie Haircut

Side Bow:

keula- with long hair9

Tämä näyttää aluksi pudottaen sen sivua ja kun olet siinä, yritä sisällyttää hiusnauhan keula sekaan. Lopuksi kiinnitä punos solmioon ja sitota sen jälkeen nauha.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

81 − = 80