9 parasta pingviiniä kynsimuotit Tyylit elämässä

Nykymaailmassa monimuotoisuus on tärkeä rooli. Ihmiset ovat ylös ja puhuvat uusimmista strategioista ja uusimmista tekniikoista, he puhuvat uudesta merkkituotemerkistä, jotka voidaan yhdistää samalla uudella lisävarusteiden brändillä ja niin edelleen puhutaan. Uusi tekee leikkauksen uutisiksi ja toimii sen jälkeen, kun viimeisimmät trendit ovat vain jotain, jonka tiedämme ylläpitävät meitä. Nykypäivän uusi ilme on pelkästään kynsiisi, jossa ohittaa paikallisen kukka- ja viiniköynnöksen kynsivärikartan tänään. Meillä on hienoja pikkupuruja, jotka pistävät kynsiäsi.

Kaunis pingviini kynsien muotoilu kuvilla:

Meidän on tarkasteltava alkuun 9 pingviini-naulan kuvioita.

Söpö Little Penguins:

pingviini nail art

Aloita sitten mustalla pohjalla sitten kynnet. Tämä on yksi söpöistä pingviinin naula-artista, jossa pingviini, jossa on koko ruumis, istuu kaikki pehmeästi kynsilläsi, kun käydään päiväsi. Päälle musta takki piirtää hienovaraista valkoista kahta valkoista palloa silmille ja muille jaloille ja nokka oranssilla.

Blurry Eyed Penguins:

pingviini nail designs2

Tässä noudatetaan samaa menettelytapaa kuin ennen, mutta tällä kertaa pingviinit ovat entistä pehmeämpiä kuin koskaan. Taideteoksen toteuttaminen on tärkeää, että pingviinit voidaan tehdä söpöinä suuremmilla silmillä ja pienellä hinnalla hämmästyttää mustavalkoista valkoista. Loput ruumiista ja käsivarret on valmistettu kullankeltaisesta värisävystä.

Snowy Night Penguin:

pingviini nail designs3

Aloita kimalluksen sinisellä pohjalla naulaan ja käytä sitten valkoisia pisteitä saadaksesi lumen pudota tunne. Käytä nyt kynsien kärkiä osoittamaan lumisella pohjalla ja olet onnistunut tekemään lyhyen kohtauksen Antarktiksen. Nyt ainoa asia, joka puuttuu, on pingviini, joten sormi on tehty ihastuttavaksi pingviiniksi.

Penguin:

pingviini nail designs4

Saadaksesi tämän ulkoasun, aloita maalaamalla kynsien musta, kun kaikki pingviini-mallit tekevät, ja lisää sitten valkoinen kehon täydentämiseksi. Käytä nyt vähän valkoista silmää ja hieman mustaa, jotta oppilaat lisätään. Valkoisella osalla piirrä pieni keula ja käytä sitten oranssia nokan ja jalat.

Katso lisää:  Nail Art Butterfly Design

Tanssi Pingviinit:

pingviini nail designs5

Pingviinien koko keho on näytetty täällä, mutta paras osa tämän naulataiteen suhteen on, että pingviinit ovat kaikki tyytyväisiä hauskanpitoonsa ja loistaakseen pieniä pingviinejä tanssimalla heidän kunniansa. Paljon monta väriä on käytetty, jotta koko ulkoasu näyttäisi kuin mustavalkoinen. Lumena näkyvä tausta lisää ulkoasua.

Vauva Penguin Sparkle Edition:

pingviini nail designs6

Käyttämällä keppiä tai liimaa embellishments näihin ihastuttava pingviinit on parannettu. Tämän naulataiteen etsintä alkaa pehmeällä päällystyksellä taustaksi, joka automaattisesti poistaa hiutaleetekijän. Seuraavaksi valkoista käytetään kehon ja silmien ja nokka-oranssin voittamisen jälkeen.

Katso lisää:  Musta N Valkoinen Nail Art

Värilliset pingviinit:

pingviini nail designs7

Pohja on puhdasta sanatonta valkoista ja täällä luotuja pingviinit ovat tilapäisesti kiinni siitä, kun saat kynsien sarjan, joka näyttää samoilta, jotta taiteen tasapaino kaikkien kynsien kesken on täydellinen ja moitteeton. Erilaisten värien käyttö huiviin lisää lajikkeita.

Tuulen pingviinit:

pingviini nail designs8

Pohja on himmeä sininen pehmeillä loistoilla ja täällä piirretyt pingviinit näyttävät kauniilta, kun he räjähtävät huolta tuulessa.

Katso lisää:  Akryylikynsien muotoilu

Yllätys pingviinit:

pingviini nail designs9

Aloita tämä ulkoasu aluksi pehmeällä pohjalla sininen ja sitten käyttää valkoista taustasuunnittelua. Pingviinit houkuttelevat täältä ja sieltä lisää houkuttelevuutta ulkoasuun.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 + = 45