9 parasta piileskelevää akneharrastusta varten Tyylit elämässä

Kun hän tuijottaa hänen teini-iänsä kylpyhuoneen peiliin, jälleen kerran hänellä on sama ongelma kuin viime viikolla, mutta tällä kertaa uudessa paikassa. Pohditessaan, onko hänen pudottava tämä pää, hän kiroaa aknen kaltevan ihon pilaamaan hänen teini-ikäisensä.

9 Best Concealers for Acne Scars

Me kaikki olemme tehneet niin, että kun kyseessä on akne, jossa alkaen uusista hiustenleikkuista uusiin sävyihin, piilottaminen akne ulkopuolisesta maailmasta oli tärkein mottona. Vaikka vuodet on kulunut, myös aikuisten akne on ollut huolta. Tärkein mottona on jälleen piilottaa se.

Peitereitä akneharsolle:

Seuraavassa on 9 parasta concealer for acne arvet seuraavasti.

1. L'Oreal True Match Concealer Akne-arpoille:

Loreal true match concealer

Piilottajan todellinen tarkoitus on sekoittua hyvin ihosi kanssa, jotta ihosi lieviä puutteita ei enää näy toisille. Acnea kohden L'Oreal on johtava kosmeettinen tuotemerkki, joka esitteli todenmukaisen ottelun, joka on super-blendable, joka tulee yhdeksään eri sävyyn ja sopii täydellisesti kaikkiin ihosi pigmentteihin. Tärkeimmät aineosat ovat E-vitamiini, joka on orgaaninen lähestymistapa parempaan ihoon. Se on yksi aknen arvet parhaimmista peittäjistä.

2. Lancome Effacernes:

Lancome Effacernes

Tulossa 12 erilaista sävyä, tämä on nestemäinen peitevoide, joka ihoaa ihollaan ja tarjoaa perusteellisen kosteuden, toisin kuin muut kuivat ja raskaat peitevoidut. Voit sekoittaa sen päivittäisen päivävoide- tai aurinkosuojatuotteen kanssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ylimääräisestä öljyydestä päivällä. Se on paras kerma akne arvet.

3. Makeup Forever Concealer Akne-arvet:

Meikki Forever Concealer

Kun taistelet näitä itsepäisiä akneja vastaan ​​juuri ennen isoa tärkeää haastattelua, on aina parasta laittaa uskoasi trustable-lähteeseen. Makeup forever concealer tarjoaa tahraton peittävyyden aknea punnitsematta ihoa. Koska se on kevyt ja sekoitettavissa, tämä tulee myös erilaisiin matta-ihon sävyihin. Paras osa tätä peitevoide on sen vedenpitävä laatu, jonka avulla voit nauttia maksuttomasta virheettömästä kasvosta sateisena päivänä.

4. Rimmel Wake Me Up Concealer Akne-arpoille:

Rimmel Wake Me Up Concealer

Jos söpö oranssi kansipeite ei anna sinusta tuntua tarpeeksi kypsäksi, peitevoijan raskas viimeistely varmasti jättäisi aamun kasvosi virheettömäksi ja selkeiksi. Rimmel herättää minut peitevoide on jokainen aamu-rituaali, joka kestää sinut ennen iltakahvila päivämäärää. Raskas peittävyys sekoittuu anti-väsymisvaikutukseen, jotta kasvosi eivät paahda päivän aikana.

5. Cover FX Cream Concealer akneharsille:

Peite FX Cream Concealer

Tämä erityinen peitevoide tulee täynnä anti-aging teknologiaa, joka ei vain teidän irrationaalinen ihottuma, mutta myös välttää niitä kovia variksen jalat hitaasti muodostaa välillä kulmat. Yhdessä peittäessäsi pienet punaiset kiehumispisteet kasvoillasi, tämä peitevoide toimii myös voimakkaasti ryppyjen muodostumista vastaan, mikä tekee siitä täydellisen, kaksi-in-one-tuotteen kiireiselle työskentelylle.

Katso lisää:  Paras antibiootti aknea varten

6. Liian liian kauas peitevoidetta akneharsolle:

Liian faced concealer

Liian vastenmielinen virheetön peitevoide tulee eri mattaviin sävyihin ihosi pigmenttisi sopivaksi. Pientä putkea oleva peitevoide kestää hyvin vuodessa, koska peitevoide toimii parhaiten paikalla tapahtuvalla hoidolla. Vaikka neste on kermainen ja tahnamainen, huippuosaaminen on sen sekoituslaatu, joka ei jätä jälkiä jäljelle. Tämä on yksi parhaimmista peittäjistä akne arvet.

7. Clinique Acne Solutions korjaaja Akne arvet:

Clinique Acne Solutions Concealer

Kun ostat tämän tuotteen sana akne lääkitys olisi syövyttää kliinisen sininen kansi säiliö. Vaikka muut concealers valitsivat orgaanisia ja kemiallisia keinoja, tämä valitsi lääketieteellisen tekniikan, joka sisältää aknea yrittäessään piilottaa jo olemassa olevia kovia merkkejä ja ihottumaa.

Katso lisää:  Paras Face Wash For Pimples Intiassa

8. Exuviance Cover Blend Concealer Akne-arpoille:

Exuviance CoverBlend concealer

Tämä on sinun mustasi kukkarossa, joka välittää paitsi akneasi myös päivittäin nöyrät puutteet. Punaisten ihottumien lisäksi myös viime viikolla näkyvä silmänräpäys ja aknemerkki ovat taipuvaisia.

9. Neutrogena Skin Clearing Concealer Akne-arvet:

Neutrogena SkinClearing Concealer

Erityisen öljytön kaava ja salisyylihappo, pehmeä kosketus Neutrogena peitevoide jättää ihon tahratonta.

Katso lisää: Paras kasvojen akne arvet

Kuvat Lähde: suljinpakkaus, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 1 =