9 parasta Olay silmävoimaa Intiassa Tyylit elämässä

Merkki, Olay, joka on kuuluisa nimi ihonhoito ja hiustenhoitotuotteita, on oma monipuolinen valikoima silmienvoiteita. Katsotaanpa yhdeksää niistä.

Suosittu Olay silmävoiteet Intiassa:

1. Olay Regenerist Luminous Dark Circle Korjaava Hydraswirl Eye Cream:

Olay eye creams

Luminous Dark Circle Hydraswirl-silmänympärysvoide, joka korjaa Olayin Regenerist-valikoimaa, on valmistettu kaksivärinen kaava, joka on geeliin perustuva hydraatti ja sen kermainen rakenne heikentää tummien silmien ulkonäköä. Silmänympärysvoite on rikastettu glyseriinin, kiillon, B3-vitamiinin ja E-vitamiinin ja pro-vitamiinin B5 kaavan kanssa. Tämä geelipohjainen kerma loistaa kirkkaan silmät, vähentää tummia ympyröitä ja antaa iholle silmän ympärillä nuoremman näköisen.

2. Olay Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream:

Olay Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream

Olayin Anti-Wrinkle Eye Cream -voide yhdistyy ravintoaineisiin, kuten B3-vitamiini, Pro-Retinoli ja Beta Hydroxy, jotka vähentävät ryppyjen näkyvyyttä näkyvästi ja vähentävät myös hienoja viivoja, jotka näkyvät iän myötä herkän silmäalueen ympärillä. Se ei peitä huokoset ja hydrates ihon nuorempi näköinen, raikas ja kirkas iho.

3. Olay Bright-On aikataulu Eye Awakening Cream:

Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream

Tämä Eye Awakening kerma on erinomainen ratkaisu pehmeille aamulenkeille. Se tulee kolmitelalla, joka ihoa ihoa silmien alle ja sen kevyt, kermainen rakenne heikentää ulkonäöltään hienoja viivoja, ryppyjä ja turvotusta sekä tummia ympyröitä. Se on myös öljytön ja ei tukkia huokoset. Silmä herättävä kerma on rikastettu kukkauutteilla, lukuun ottamatta kuusamaa, kurkkua ja valkoisia uutteita, jotka antavat iholle kirkkaan ilmeen koko päivän.

4. Olay Regenerist Micro-Sculpting silmänympärysvoide ja lash-seerumin Duo:

Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye Cream and Lash Serum Duo

Tämä mikro-kuvanveentava silmänympärysvoide saa aikaan hiuspohjaisen seerumin kaksoishyvän. Sen ripsien seerumipitoisuus antaa ja näyttää paksummat ripset, pehmeämmät kannet, pehmentää hienojakoisia viivoja ja vähentää näkyvästi ryppyjä silmien ympärillä vain viikossa. Se yhdistetään aminopeptidiin ja hydra-kiinteyttävään kompleksiin, joka muotoilee ja nostaa silmän muotoa samalla, kun glyseriinin kaava ravitsee alustaan ​​kärkeen.

5. Olay Professional ProX Eye Restoration Complex:

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex on rikastettu anti-aging -kompleksilla, joka parantaa vartalojalkojen ulkoasua ja vähentää näkyvästi tummien piireiden ja ryppyjen merkkejä jatkuvaan käyttöön. Se yhdistetään glyseriiniin, kofeiiniin, maitohappoon ja sitruunahappoon, mikä vähentää turvotusta ja hienoja viivoja ja auttaa antamaan uudistuneen ja kirkkaan silmän.

6. Olay Regenerist Eye Lifting -serumi:

Olay Regenerist Eye Lifting Serum

Olayin Regenerist Eye Lifting seerumi vähentää variksenpäiden ulkonäköä. Se on rikastettu kehittyneen aminopeptidikompleksin samettisen kaavan avulla, joka uudistaa ihon pintakerrokset. Se myös pehmentää näkyvästi hienojen juovien ulkonäköä, ryppyjä ja parantaa ihon näkyvyyttä. Se myös hidastaa ihoa silmien ympärillä ja tekee siitä pehmeän. Se ei myöskään peitä huokoset.

Katso lisää:  Garnier-silmävoiteet

7. Olay Regenerist Anti-Aging Eye Roller:

Olay Regenerist Anti-ageing Eye Roller

Tämä Olayn Regenerist-valikoimassa oleva rullan muodossa oleva anti-aging kerma on ikääntymisen ihme iholle silmien ympärillä. Se vähentää herkästi hampaiden, hienojen juovien ja ryppyjen esiintymistä varovaisessa käytössä ajan myötä. Se on rikastettu kofeiinilla, joka auttaa vähentämään tummia ympyröitä irti ihovoidesta ja tekee siitä tasaisemman ja kirkkaamman.

Katso lisää: Paras Under Eye Cream

8. Olay Total Effects Anti-Aging Eye hoito:

Olay Total Effects Anti-ageing Eye Treatment

Olay Total Effects Anti-aging Silmähoito on all-in-one-kerma, joka on rikastettu vitamiinipitoisella monimutkaisella kompleksilla, joka taistelee kaikkiin seitsemään ikääntymisen oireisiin silmien ympärillä. Se vähentää hienojen viivojen, ryppyjen, variksen jalkoja ja tummia piirejä. Se myös vähentää tylsää, kirkastaa silmän ympärillä olevaa tilaa ja vähentää turvotusta. Se tasoittaa ihon sävy ja tasoittaa ihon koostumus. Se myös hidastaa ja kosteuttaa ihoa silmien ympärillä.

9. Olay Total Effects Eye Brightening CC Cream:

Olay Total Effects Eye Brightening CC Cream

Olay Total Effects Eye Brightening CC-kerma yhdistyy seitsemään edut jopa ihon sävyyn ja korjaa tarvittavat. Se auttaa myös vähentämään ryppyjä, tummia piirejä, hienoja viivoja ja variksen jalkoja. Se myös vähentää näkyvästi turvotusta ja kosteuttaa ihoa silmien ympärillä.

Katso lisää: Paras silmäkoko

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 12 = 21