9 parasta naisten vyötärönaappaat parasta tuotemerkkiä Tyylit elämässä

Painetut pikkuhousut ovat jokaisen naisen vaatekaappi. He eivät vain näytä kauniilta, vaan myös sinusta tuntuu kauniilta. Sinulla on paljon vaihtoehtoja, kuten eläinten tulosteita tai kukkien painettuja. Lisäksi voit valita haluamasi kudoksen, jokaiseen tilanteeseen, kuten pitsiin, verkkoon, puuvillaan jne. Painetut pikkuhousut ovat täällä. Käsintehdyt suunnittelevat alushousut ovat tunnettuja markkinoilla nykyisin; se kiinnittää asianmukaisesti huomiota ostajan mukavuuteen.

Naisten parhaat ja tyylikkäät alushousut:

Sanoen näin, näemme yhdeksän sellaista mallia, jotka löytyvät painetuista pikkuhousuista,

1. Animal Printed Panty:

eläin Printed Panty

Tämä eläimen painettu sukkahousu näyttää tyylikkäältä ja on erittäin trendikäs. Sovitus on täydellinen ja imarteleva. Se on jotain, jota on tarkoitus käyttää naisille, jotta heistä tulisi itsevarmoja omaan ihoonsa. Kangas vain tekee siitä täydellisen valinnan panty. Tämä malli on hyödyllinen pienille tyttölapsille tai nuorille tytöille, jotka voivat myös kokeilla tätä tyyliä painettujen pikkuhousujen kokoelmana.

2. Leopard Printed Panty:

Leopardi Printed Panty

Tämä leopardi painettu sukkahousu on mitä naiset tarvitsevat takaisin kotona maustella asioita. Laceyn muotoilu rajalla tekee siitä näyttävän entistä houkuttelevammaksi. Hipsteri tyyli varmasti korostaisi käyräsi täydellisesti. Jos haluat yllättää aviomiehesi ensimmäisenä iltana, ota tämä muotoilu tuntemaan villin huomiota.

3. Seepra Pattern Painettu Panty:

Seepra Pattern Printed Panty

Kavereita käyristössäsi tässä röyhkeässä seeprapainetussa housussa ja aseta mielialaa kuin koskaan ennen. Suunnittelu on yksinkertaista, mutta tarpeeksi hyvä, jotta sinusta tuntuu itsevarmalta ja johtaisi. Nizzan kokoelma tämän mallin valinnan mukaan oman valinta kasvissyöjille eläimiä.

4. Floral Type Painettu Panty:

Kukka Type Printed Panty

Varmista naisellinen liukumalla tähän kauniisti suunniteltuun kukka-painettuun sukkahousuun. Se on täydellinen jokaisessa mielessä - se on mukava käyttää arkipäivää, koska se koostuu puuvillasta ja kukkakuvioista tekee siitä upeamman. Hyvä kokoelma naisille tarkoitettuja painettuja pikkuhousuja.

5. Cheetah Painettu Panty:

Gepardi Printed Panty

Tämä seksikäs gepardi, joka on painettu alushousuilla ja upealla lacey-mallilla, on kaiken mitä tarvitset, jotta sinusta tuntuu voima. Tanga-tyyli sopii sinun kaarteihisi ja antaa oikean muodon. Plus mukavuutta kerrotaan.

6. Mukautettu painettu housu:

asiakassuhde Printed Panty

Näin muokattu painettu sukkahousu näyttää. Sinun on valittava mitä haluat ja myös yksityiskohdat ja suunnittelu. Tästä pääset valitsemaan sopivan sukkahousun ja painetun muodon. Eikö olekin hienoa?

Katso lisää: Paras äitiysnauha naisille

7. Kukkalähetetty Panty:

Kukka Printed Panty

Yllä oleva kukka, joka on painettu alushousuilla ja pitsiä, on tyyli ja mukavuus. Se on tarkoitettu naisille, jotka haluavat hemmotella itseään ja tuntemaan naisellisempia. Tällaiset pikkuhousut ovat äärimmäisen mukava kumppani naisille.

8. Tiger Printed Panty:

Tiikeri Printed Panty

Tiger-painettu sukkahousu on niin seksikäs vaatekappale ja sinulla on oltava yksi näistä. Lisäksi kangas on sileä ja mukava tällaisten painettujen mallien kanssa. Tämä voisi olla sinun täydellinen sukkahousu, älä luulet?

Katso lisää: Naisten parhaat Tanga-pikkuhousut

9. Polka Dot Painettu Panty:

Polkka Dot Printed Panty

Tämä söpö painettu sukkahousu, joka on koristeltu polka-pisteillä, on jokaisen naisen alusvaatekaapin vaatekaappi. Se antaa aavistuksen miellyttävyyttä, joka tekee siitä pukeutuneena jokapäiväisiin tai erikoisiltoihin.

Jokaisella naisella on oltava suljettu ja seksikkäinen painettu sukkahousu vaatekaapissaan, koska se on välttämätön. Sillä sinusta tuntuu hyvältä sekä ulkopuolelta että sisälle. Lisäksi he asettivat tunnelman sinusta ja kumppanistasi. Joten nappaa pari ja nauti.

Katso lisää: Top silkkiset alushousut naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

31 − 25 =