9 parasta miesten nahkaa kolminkertainen lompakko Tyylit elämässä

Lompakko on paikka, johon laitat perusasiat mihin kohtaan lähdet kotiin. Kapasiteettinsa lisäksi lompakko todella osallistuu haltijan kuvan tekemiseen. Joko järjestö on hyvin perustavaa laatua oleva asia: tarvitset vain miesten kolmiulotteisen lompakon. Käyttämällä 3 kpl ääriviivaa, Trifold-lompakot ovat selvästi näkyvillä näkökulmilla kapasiteetin välittämään huomattavasti enemmän asioita verrattuna kaksinkertaiseen lompakkoon.

Eri tyyppiset nahkaiset Tri-kertaiset lompakot miehille:

Seuraavassa on 9 nahkatyyppistä kolmiulotteista lompakkamallia miehille.

1. Fossil Trifold Lompakko:

fossiilisia Trifold-lompakko

Fossil on tunnetuimpia tuotemerkkejä tuotemerkkien luettelossa. Jotta tahansa sen lisävarusteita pitkin näyttäisitte silmiltä ja alkoholijuomalta. Fossil Trifold-lompakko on paras Trifold-lompakko. Siinä on kaksi taskua, joissa on vetoketju ja ne kestävät jopa 10 korttia.

2. Carhartt Miesten Trifold-lompakko:

Carhartt-Miesten-kolmitaittoesitteitä-lompakko

Nahkaisen Trifold-lompakon ompelu on tehty erittäin hyvin ja lompakon kulmat on vahvistettu puuvillakuidulla pysyäkseen viulussa monissa olosuhteissa. Korttien aukot ovat hieman valtavia, jotta voimme nopeuttaa ja yksinkertaista käsitellä asioita.

3. Michael Kors Trifold Lompakko:

michael-kors-kolmitaittoesitteitä-lompakko

Korsin kolminkertainen kertymä sisältää lukuisia täydennyksiä sileästä maakunnalliseen ja mattapäisestä sparkiin. Ne ovat kaikki lehmännahkaa, jossa on polyesterisäiliöitä. Kastanjadon tai pimeän päätöksen jälkeen lompakon linja ei tarjoa paljon valikoiman menetelmää. Michael Kors tarjoaa seitsemän MasterCard-näyttelyaukkoa ja neljä erilaista tilaa laskuille, kuville ja ohita raaputuskortteja.

4. Trifold-lompakko lisäkapasiteetilla:

Kolmiosainen-lompakko-with-lisäkapasiteettiin

Lompakolla on tavallisesti huomattava varastotila luokassa. Perusmateriaali on nahkaa, joten se tuntuu todella herkalta ja sileältä, mutta erittäin kestäväksi, mikä tekee sen pysyvän pakottavana huomattavan kauan. Jos sinulla on tilaisuus säännöllisesti välittää lukemattomia ja asiaan liittyviä arkistoja, tämä nykyinen miesten nahkainen kolmikirja-lompakko on juuri sitä mitä tarvitset.

Katso lisää: Zip Around lompakko

5. Cambridge Trifold Lompakko:

Cambridge-Trifold-lompakko

Cambridgen kolmiulotteisuus korostaa ikkunoidun tilan nopean pääsyn kuljettajan lupaan tai mihin tahansa muuhun säännöllisesti käytettyyn korttiin. Kortilla on yhdeksän maksukorttitilaa ja neljä ylimääräistä kätkettyä taskua valokuville tai aika ajoin käytetyille kortteille. Cambridge antaa myös kaksi rahataskkua erottaakseen huomattavat ja pienet osat.

6. Kahdeksan osaston kolmiosainen lompakko:

kahdeksan-osasto-tri-prässi-lompakko

Tämä Trifold-lompakko miehille on hyvin valmis vastaamaan suurimman osan Trifold-lompakosta. Kahdella osastolla, joilla on samanlainen pieni profiili, voit tallentaa huomattavia määriä muotoja kortteja, rahaa raportteihin ja kuviin tai muihin tarpeisiin tarvittavista asioista. Kaikki sopivat vaivattomasti jokaisen lokeron avoimuuden vuoksi.

Katso lisää: Ranneke Kukkaro Lompakot

7. Guess Trifold Lompakko:

kai-Trifold-lompakko

GUESS Cruz hyödyntää lampaita ja lampaannahkaa ja pitää jopa kahdeksan korttia pystysuorassa järjestyksessä pitämään ohut ääriviivat. Se sisältää lisäksi valokuva-ikkunat henkilöille, jotka haluavat välittää paperi valokuvia.

8. Miesten nahkainen RFID-korttikotelo:

Mens-nahka-RFID-esto-lompakko-kolmitaittoesitteitä

Jopa 7 RFID-korttitilaa, 2 slip-muistia, 2 täysikokoista lokeroa ja ID-ikkunaa voit tallentaa paljon tavaroita ilman stressiä sen todennäköisyyden vuoksi, että he voisivat olla avuttomia vastaan ​​hyväksymättömiä suodatuksia vastaan.

Katso lisää: Miesten kaksiväriset lompakot

9. Levyn Miesten Trifold-lompakko:

levis-Miesten-Levis-kolmitaittoesitteitä-lompakko

Lompakko käyttää rehellistä hyvää lehmänharmaa. Kaikissa kolmessa aukossa on yksinkertainen ikkuna ID-paperille keskellä ja rahat taskussa, tehtaan toimintamalli, joka on varustettu kaikkien perusasioiden irrottamiseksi.

Lompakko on yksi niistä asioista, jotka voivat palkita tai olla usein ostajana usein. Vaikka se sopii hyvin ostamaan kaikkein ihanteellinen laatu, ostaessaan lompakkoa, joka puuttuu merkin missä tahansa alueella voi olla syy huomattavaan pettymykseen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Tallentaa

Leave A Comment

1 + 9 =