9 parasta mallia miesten painetuista liivistä Intiassa Tyylit elämässä

Miehet käyttävät yleensä liiviä viileän ulkonäön antamiseksi. Aikaisemmat miehet eivät käytä sitä. Se on nuorten valinta. Kotona, yleensä rentouttavassa tuulella, he käyttävät sitä. Se tekee niistä mukavan. Vest on puuvillakangasta ja hengittävä materiaali. Miehet vain rentoutuvat heti, kun ne kuluvat. Jopa kuntosalissa pojat käyttävät sitä liikunnan aikana. Se on hihaton ja pyöreä kaula-aukko.

painettu vests

Liivit ovat tavallisia ja painettuja. Se antaa rennon näköisen pojille. He voivat käyttää sitä jopa rannalla. Jotkut pojat vain näyttävät kuin rock-tähti liivissä. Ihmiset seuraavat kaikkea näkemällä minkä tahansa julkkiksen tekemällä sitä. Vestistä tuli suosittuja elokuvia. Kun ihmiset näkevät minkä tahansa elokuvan tekijän tekemällä tai jolla on jotain erityistä, julkinen alkaa heti tehdä sen.

Mens Printed Vest Topit:

Katsokaamme on joitain moderni ja tyylikäs mens painettu liivit rento ja puolueen kulumista.

1. Mens Floral Print Vest:

Miesten Floral Print Vest1

Tässä liivissä on kukkainen tuloste. Useimmiten viihtyvät pojat käyttävät sitä. Se on nykyajan päivähoito pojille. Se tekee sinusta tuntuu viileältä kesällä. Myös väriyhdistelmä on mukava.

2. Hindi-fontti painettu liivi:

hindi Printed Vest

Hengen kieli on veistetty liiviin. Ihmiset toisinaan alkavat automaattisesti harkita itsensä "Macho", koska se on kohokuvioitu liivi. Jopa miesten kasvot tässä hetkessä osoittavat tunteen olevan "Macho".

3. Painettu American Flag Vest:

amerikkalainen Flag Vest

Tässä liivissä on amerikkalainen lippu kohokuvioitu. Amerikassa tämä malli on yleisempi. Se on kuin huippukuvio. Jopa Hip Hop -tanssija käyttää tällaista painettua liivitaskua.

4. Sanomalehtipainatus pennuille:

sanomalehti Print Vest

Tässä liivissä on sanomalehtipainatus. Se on ainutlaatuinen muotoilu ja erittäin harvinaista löytää. Suunnittelija on pitänyt suunnitella sen pitämällä mieleisesi sanomalehdet. Tämä kaveri näyttää hyvältä tässä lehdistössä.

Katso lisää: Urheiluhousu miehille

5. Miesten irrotettava liivi:

riisuttu Vest

Tämä liivi on hieman löysä ja mukava kangas. Se näyttää trendikkäältä. Nauhat ovat ohuet ja tatuointi kohokuvioitu kaverin käsiin sopii yhteen tämän liivin kanssa. Rento on näkyvissä kaverin kasvot.

6. 3D-painettu liivi:

3D Printed Vest

3D: t ovat suosittuja nyt-a-päivinä. Kuten 3D-lakanat, yläosat ja huopa. Jopa liivi on tulossa 3D-tulosteella. Se tarttuu huomion keskipisteeseen julkisesti. Kaikki käytetyt värit ovat kirkkaita. Ihmiset saattavat peloissaan, kun liivissä painetut kasvot ovat pelottavia.

Katso lisää: Kuntosali liivit miehille

7. Poikien kuntosali:

kuntosali Vest

Gym Vest käytetään poikien kun työskentelee kuntosalilla. Tämän tyyppisellä liivillä on löysä materiaali. Pojat yleensä käyttävät sitä joko shortseilla tai pyjamilla. Liivi on hyödyllinen kun harrastat liikuntaa kuntosalilla. Yleensä on tullut trendi käyttää liivi kuntosalilla.

8. Funky Vest Top miehille:

hieno Vest

Se on tyylikäs muotoilu, joka on painettu liiviin ihmisille, jotka pitävät funky-vaatteista. Liivitulostus näyttää todelliselta hetkeltä. Pojat voivat käyttää sitä jopa piknikillä ja rannalla.

Katso lisää: Mens Vest

9. Slogan Printed Vest:

Iskulause Printed Vest9

Joissakin liivissä on jonkinlainen iskulause, joka on joko hyvä tai huono. Se on ihmisten valinta, jonka iskulause he pitävät. Myös katselija voi lukea sen. Jotkut pitävät painetussa iskulauseessa, kun taas jotkut eivät. Joskus, siinä voi olla innostava iskulause.

Liivit ovat edullisempia kesällä tai kävellessä lähellä rantaa. Liivit ovat hienoja ihmisiä, jotka haluavat nauttia elämästään. Liivissä on runsaasti malleja ja tulosteita. Se on saatavana kaikenkokoisina. Se on yleensä pitkiä. Siinä määritellään viileä asenne. Liivissä miehet pääsevät rentoutumaan.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 4 = 13