9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Kaikki kohtaavat pieniä asioita talossa ja varsinkin jos on olemassa hiiri, se voi tuhota ja kuljettaa monia vaivoja kotiisi. Nämä pienet jyrsijät voivat hyökätä missä tahansa talon osassa voi tehdä elämäsi kaoottisesti ja päästä eroon niistä ei ole helppo tehtävä myös. Ne toistuvat hyvin nopeasti, joten jos et kiinnitä huomiota niihin, olisi erittäin vaikeaa ohjata heitä ulos talosta. Nämä jyrsijöiden hampaat ovat hyvin teräviä ja myrkyllisiä ja voivat vaurioittaa taloa. Saat runsaasti myrkyllisiä kemikaaleja ja ansa markkinoilta, jotta ne tarttuvat kiinni, mutta ne ovat haitallisia myös ihmisille. Joten tässä tuodaan joitain luonnollisia korjaustoimenpiteitä, joiden avulla voit helposti päästä eroon näistä hiiristä tai jyrsijöistä ja elää rauhanomaista elämää.

Eri tapoja päästä eroon hiiristä:

Koska nämä luonnolliset korjaustoimenpiteet ovat turvallisia ja myrkyttömiä ja ovat jopa vaarattomia lapsille ja lemmikkeille, jos sinulla on ne omassa talossa ja tehokkaalla tavalla työntää nämä jyrsijät pois tiloista.

1. Puristetut perunat päästä eroon hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Tärkkelysperunat maistuvat erittäin herkullisiksi ja tärkeiksi aterioiksi, mutta perunat ovat hyvin vaarallisia näille jyrsijöille. Koska perunan hiutaleet laajentuvat vatsaan ja eivät hajoa ja tappaa ne, jolloin sinut eroon niistä. Joten ripottele kaksi tai kolme ruokalusikallista pinnalle, jossa epäilet hiirien saapuvan ja nähdä ihme tapahtumassa. Vain turvallisuuden vuoksi lapset tai lemmikit eivät syö niitä hajallaan.

2. Magical Cloves päästä eroon hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Kinkku on tärkeä mauste aasialaisessa keittiössä, sillä se parantaa ruoan makua, mutta tuoksu on erittäin epämiellyttävä hiirelle ja pakottaa heidät siirtymään toiseen paikkaan, mikä on helppo luonnonmukainen tapa siirtää ne ihastuttavasta suojatusta talosta. Voit asettaa terveellisiä kynsiä ja sijoittaa ne strategisesti talosi päälle ja mahdollisuuksien mukaan peittää ne puuvillaisilla vaatteilla. Sen sijaan voit kaataa 20-30 pisaroita kynsiöljyä puuvillapalloon ja aseta ne paikoilleen, joissa epäilet hiirien sisäänkäyntipisteitä. Vaihda pallo 2-3 päivän kuluessa, kun haju haihtuu.

3. Aseta Kitty Litter jotta päästä eroon hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Hiiri pelkää kissaa, joten jos he hajoavat kissa on siinä talossa, he nopeasti loppuivat tuosta talosta. Joten voit sijoittaa kissanhiekka talon tulopisteeseen tai paikkaan, jonka epäilet saapuvan ja näkevän heidät kauempaa talosi. Voit helposti saada nämä pentueet lemmikkikauppoilta tai verkosta ja helposti päästä eroon näistä ilkeistä jyrsijöistä.

4. Pepper Mint Oil päästä eroon hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Sinä olisit hieno minttu tuoksu, mutta tämä hiiri ajaa kilometrejä, kun he hajuavat, koska se on melko vaikeaa kestää tätä suurta tuoksua. Jos haluat, voit istuttaa senttimonikasvit puutarhavyöhykkeellä ja lähelle sisäänkäyntiä ja päästä helposti kotiisi. Voit myös laittaa piparminttuöljyä puuvillapalloon ja sijoittaa ne hiiren sisäänkäyntitiloihin ja helposti estää ne pois.

5. Käytä ihmisripsejä päästä eroon hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Nämä ovat toinen tapa, jolla voit tarttua hiiriin elossa ja heittää ne pois talosta. Näitä menetelmiä on käytetty vuosikymmeninä, koska ne ovat fantastisia. Markkinoilla ja verkossa saat monia ansoja, joissa voit lisätä suosikkielintarvikkeesi ja jättää sen, ja heti, kun hiiri tulee sisään, se sekoittuu siihen ja voit käyttää sitä myös tulevaisuudessa. Varmista, että sinun pitäisi pestä se ennen uudelleenkäyttöä ja jälleen piirtää kohtauksen kiinni näistä pienistä.

6. Ripottele ammoniakkia poistaaksesi hiiren:

Ammoniakin vahva haju hälyttää hiirtä ja he ajattelevat, että tämä haju on heidän saalistajan virtsasta ja jätä paikka hyvin nopeasti. Pienissä säiliöissä tehdään pieniä koteja niin, että kaasu vapautuu ja sijoitetaan ammoniakkia ja sijoitetaan säiliöt polulle, josta hiiri tulee. Kun tuoksu oli voimakas tuoksu, se ei koskaan tule taloon uudestaan. Ole varovainen lapsilla ja lemmikkeillä, että he eivät nosta näitä astioita.

7. Tehokkaat sipulit päästä eroon hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Sipulit ovat kuolettavaa pistävä haju, jota monet lemmikit eivät kestä, ja he juoksevat pois ja lähtevät tiloistaan. Kierrä sipulit kahteen osaan ja pidä niitä paikoissa, joissa epäilet hiirien sisääntulopisteitä. Vaihda sipulit viikossa, kun pistävä haju alkaa heikentää ja katsoa hiirtä poistumasta talosi.

8. Sekoitetaan kaakaojauhetta ja kipsiä Pariisista päästäkseen hiirestä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Kahden seoksen työ on erinomaista ja pitää nämä vaaralliset hiiret poissa talosi.
Ota yhtä paljon Pariisin kipsistä ja kaakaojauhetta tai suklaa jauhetta saatavuuteen saakka. Tee pieni pallo tai aseta seos paikalle, josta hiiri tulee. Hiiri saa houkuttelevan suklaatauhetta kohti ja heti kun he syövät, he lähtevät talolta etsimään vettä ja kuolevat pian myös.

9. Tabascon kastikkeen ja pyykinpesuaineen pesimä:

9 parasta luonnollista korjausta päästä eroon hiiristä kotona Tyylit elämässä

Tämä suihke toimii loistavasti ja auttaa eroon hiiristä helposti.

  • Sekoita kolme teelusikallista saippuaa pesuainetta yhteen ruokalusikallista Tabasco-kastiketta vettä ja sekoita se oikein ja kaada se suihkupulloon.
  • Spray lattialla, jossa epäilet hänen reittiä ja haisee sen, tuntuu mukavalta ja jättää talon helposti.

Näiden luonnollisten tapojen lisäksi sinun on myös pidettävä tiettyjä asioita mielessä. Kuten silloin, kun hiirtä on talossa, pidä kaikki ruoka-aineet sisällä tiukoissa säiliöissä niin, että yöllä ne eivät hyppää niihin ja tuhoavat niitä. Puhdista aina jäljellä olevat ruoat yöllä ja aseta raskaan kannen roskasäiliön päälle niin, että nämä jyrsijät eivät pääse taloon.

Nämä luonnolliset korjaustoimenpiteet ja pienet vinkit tekisivät ehdottomasti jyrsijöitä, jos talo ja voit elää rauhallisesti.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + = 7