9 Parasta kasviksia hehkuvaa ihoa varten Tyylit elämässä

Suuri salaisuus kauniille iholle ei ole kalliita ja muodikkaita tuotteita ja kosmetiikkaa, vaan luonnon elementtejä kuten hedelmiä ja vihanneksia.

vegtables for glowing skin

Vihannekset ovat täynnä proteiineja, vitamiineja ja hiilihydraatteja, jotka ovat välttämättömiä terveelliselle ja sopivalle elämäntavalle. Ne tekevät ihastasi sävytön sileällä ja luonnollisella tavalla ja jos olet valmis tietämään, mitä vihannekset auttavat sinua tässä prosessissa, sinun on noudatettava alla annettuja ehdotuksia.

Vihannekset hehkuvalle iholle:

Seuraavassa on joitain vihanneksia, jotka hehkuvat ihon alla.

1. Kurkku:

Kurkku for gs

Kurkku ei ole vain kuuluisa luontainen ainesosa, jota on käytetty laihtuminen, mutta se on myös jotain sinun pitäisi sisällyttää ruokavalioon, jotta saataisiin kaunis ja hehkuva iho, jota kaikki haluamme. Hyödyllisiä ominaisuuksia on runsaasti, ja niiden tarjoaminen saladina päivittäin varmasti antaa sinulle hyviä tuloksia muutaman viikon ajan. Ne ovat myös hyviä poistamalla tummat paikat, akne ja pimples. Se on yksi parhaista vihanneksista hehkuvaa ihoa varten.

Katso lisää: Terveellinen ruokavalio hehkuvaan ihoon

2. Pinaatti:

pinaatti for gs

Pinaatti on tunnettu erilaisista terveysetuuksista ja ominaisuuksista. Se vahvistaa ihon kudoksia ja sopii erinomaisesti hienojen juonteiden ja ryppyjen poistamiseen. Se tekee iholta hehkun ja myös huuhdotaan kaikki myrkkyjä. Pinaatti on ehdottomasti lisättävä ruokavalioosi, koska se parantaa ihosi koostumusta. Se on paras kasvi hehkuvaan ihoon.

3. Bitter Gourd:

katkera melon

Jos etsit tuoretta vihreää kasviksia, joka korjaa kaikki ihosi ongelmat ja huuhtele kaikki toksiinit, Bitter Gourd on sinulle tarkoitettu. Se voidaan käyttää mehujen muodossa tai myös tehdä tahnaan ja levittää kasvot. Kummassakin tapauksessa tämän kasvin vaikutukset ovat aina olleet hyödyllisiä ja hämmästyttäviä. Se on parasta kasvismehua hehkuvaan ihoon.

4. Makeat perunat:

Makea potatoes

Makeat perunat ovat hyödyllisiä ominaisuuksia ja tunnetaan taistelevat bakteerien, joka aiheuttaa pimples ja akne. Sillä on myös C-vitamiini, joka parantaa ja poistaa punoituksia ja myös estää ihon olemasta iholla. Varmista, että lisäät bataatteja aterioihisi kolmesti viikossa, jotta saisit tuon charmin ja säteilyn. Tämä on hyvä kasvi hehkuvaan ihoon.

5. Porkkanat:

porkkanat gss

Porkkana ei ole vain hyvä muistiasi vaan myös taistelee ryppyjä, aknea ja kaikenlaisia ​​iho-ongelmia. Ne sisältävät A-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka tunnistetaan eräiksi tärkeimmiksi ravintoaineiksi, joita tarvitaan terveelliseen ja hehkuvaan ihoon. Ottaa kulho porkkanoita päivittäin varmasti tehdä kasvosi loistaa ja hehkua. Se on täydellinen kasvi ihoa hehkuvaan.

Katso lisää: Ruoka, joka tekee ihon hehkua

6. Beets:

Punajuuri

Monet lääkärit ja asiantuntijat ovat ehdottaneet sokerijuurikkaita niille, jotka haluavat ihonsa näyttävän täysin virheettömältä. Ne auttavat vähentämään tulehdusta ja ovat myös suuri vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, joita pidetään ihon kannalta välttämättömänä. Tämä on yksi parhaista vihanneksista hehkuvalle iholle.

7. Pumpkin-siemenet:

Kurpitsa seeds for gs

Kurpitsan siemenet ovat täynnä sinkkiä, joka on tärkeä uusien solujen tuottamiseksi iholla. Ne keventävät ja kirkastavat ihonväriä ja ohjaavat liiallista öljyvirtausta. Ne ovat joitakin parhaista vihanneksista, joita tarvitsemme hehkuvaan ja kauniiseen ihoon.

8. Pavut:

pavut for gs

Pidä kulho keitettyjä aterioita lounaalla ja katsele ihoa läpi absoluuttisen muutoksen. Ne ovat täynnä terveyttä ja ravitsemusta, ja monet ravitsemusterapeutit ovat neuvoineet niitä, jotka etsivät korjaustoimenpiteitä kaikille iho-ongelmilleen. Tämä on hyvä kasvi ihoa hehkuvaan.

Katso lisää: Hedelmäruokaa hehkuvalle iholle

9. Kaali:

Kaali

Erilaisten tutkimusten mukaan kaali on myös kasvi, joka on erittäin tärkeä hehkuvalle iholle. Ne poistavat kaikki mahdollisuudet tylsää ihoa ja auttavat myös maksan detoksifikaatiossa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voit vain kaataa kaalia veteen ja käyttää vettä, kun se jäähtyy pestäksesi ihon. Hyviä tuloksia on varmasti nähtävissä. Se on paras kasvi hehkuvaan ihoon.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

7 + 2 =