9 parasta kannettavaa ilmastointilaitetta Intiassa hinnoilla

Kannettavat ilmastointilaitteet ovat hyödyllisiä kodin tai toimiston pienille alueille jäähdyttämiseen ja joskus kosteuden poistoon. Kannettavat ilmastointilaitteet voivat täydentää ikkunayksiköitä ja ne ovat usein ohjelmoitavissa käytettäväksi tiettyinä aikoina tai tietyissä lämpötiloissa. Kannettavat ilmastointilaitteet ovat erinomaisia ​​valintoja pienille huoneistoille, koska muut ilmastointilaitteet, kuten ikkunayksiköt, voivat olla kiellettyjä vuokranantajan muutoin yksityisillä asunnoilla.

Suositut kannettavat ilmastointilaitteet Intiassa:

Tänään tässä artikkelissa kirjoitamme ja kerromme sinulle parhaista Intiassa käytettävissä olevista kannettavista ilmastointilaitteista.

1. Honeywell MN10CESWW Kannettava ilmastointilaite:

kannettava air conditioners

Honeywell MN10CESWW ympäristöystävällinen Honeywell MN10CESWW siirrettävä ilmastointilaite jäähdyttää 400 neliömetriä. Tämä Honeywellin ilmastointilaite sisältää kolmen-in-one-järjestelmän jäähdytyksen, kosteudenpoiston ja tuulettimen valinnan. LED-säätimet ja ohjelmoitava ajastin luodaan yksikön avulla helppoa ja kätevää, sekä vaikuttava 174 CFM: n ilmavirtaus pitää ilmavirtauksen.

Hinta: INR 26550

2. Newair AC12000E Kannettava ilmastointilaite:

Uusi Air AC12000E Portable Air Conditioner

Newair AC12000E ei ole muuta kuin 12 000 BTU: n ilmastointilaite, joka vilunväristyksiä vastaa 425 neliöjalkaa tilaa. Se on monikäyttöinen ja hyödyntää osaavaa automaattista haihdutusteknologiaa, joka vähentää sähkökustannuksia. Kosteissa olosuhteissa asuville ihmisille on myös huuhteluaine, kun taas sen suorituskykyiset epäpuhtaudet ja hajusuodattimet ovat pestäviä ja kulutushyödykkeitä. Sen 24 tunnin ajastin on ohjelmoitavissa. Sen tiheä ja kannettava muotoilu toimii myös hyvin kaikissa kodissa, kun taas sen ergonominen pyörä on hyvin suunniteltu.

Hinta: INR 26444

Katso lisää: Mini ilmastointilaitteet

3. SHARP kunnostettu kannettava hoitoaine:

TERÄVÄ Refurbished

Tämä SHARP-ilmastointilaite hoitaa sen ohut, tiheä muotoilu, eikä se käynnistä suurta tilaa pienikokoisille huoneille. Vaikka sen jäähdytysnäytön korkea kyky jäähdyttää huonetta, joka on 410 neliömetriä. Toiminnassa kosteudenpoistona se voi poistaa 50 pinttiä kosteutta päivässä. Lisäksi on digitaalinen termostaatti ja kauko-ohjain.

Hinta: INR 10500

4. Soleus Air SG-PAC-08E4 Kannettava ilmastointilaite:

SoleusAir SG-PAC-08E4

Tämä haihduttava kannettava ilmastointilaite käsittää 24 tunnin ajastimen kolmella puhaltimen nopeudella. Kone viilentää tiloja, jotka ovat 200 neliömetriä, 8 000 BTU: lla, ja sammuu energian säästämiseksi varmassa lämpötilassa. Soleus Air -yksikkö on ovela purkaa ikkunoita vetämään kuumaa ilmaa ja muuta se jäähtymään.

Hinta: INR 25054

5. LG LP1213GXR Kannettava ilmastointilaite:

LG LP1213GXR

LG LP1213GXR Ohjaus kosteus ja pidä alueet, jotka ovat yhtä suuria kuin 400 neliöjalkaa, LG LP1213GXR kannettava ilmastointilaite. Kääntyvä ilmaventtiili kiertää ilmaa rauhallisesti koko tilan ja ohjelmoitavan ajastimen avulla lämpötila järjestetään 24 tuntia vuorokaudessa laskemalla automaattinen sammutusominaisuus.

Hinta: INR 12000

Katso lisää: Ilmastointilaite Split Ac

6. American Comfort ACW500C Kannettava ilmastointilaite:

amerikkalainen Comfort ACW500C

Yksilöt, jotka etsivät tiheää ilmastointilaitetta voimakkaalla kosteudenpoistimella, voivat ajatella American Comfort ACW500C: tä. Se voi kuljettaa helposti huoneesta toiseen ja tulee pestäviä suodattimia, kauko-ohjausta ja 13 000 BTU: ta. American Comfort ACW500C ei ole vaatimaton, joten sitä voidaan käyttää jatkuvasti. Tämä on paras ilmastointilaite Intiassa.

Hinta: INR 33161

7. Frigidaire FRA053PU1 Kannettava ilmastointilaite:

Frigidaire FRA053PU1

Frigidaire FRA053PU1 5 000 BTU kannettava ilmastointilaite sopii erinomaisesti pieniin huoneisiin keskimääräisen jäähdytystarpeen lisäksi, ja siinä on kolme puhaltimen nopeutta, jotka siistivät huoneen koon, joka on 216 neliöjalkaa. Raitisilman ionisaattori poistaa siitepölyn ja muut epäpuhtaudet ilmasta sekä 8,6-energiasuhteen auttaa säästämään rahaa sähkölaskuihin.

Hinta: INR 19271

8. Koldfront PAC701W Kannettava ilmastointilaite:

Koldfront PAC701W

Se on ihanteellinen makuuhuoneille muuten muille pienille huoneille, Koldfront PAC701W ohut muotoilu 7000 BTU kannettava ilmastointilaite hiljaa jäähtyy yhtä 250 neliömetriä tilaa. Automaattinen tyhjennysjärjestelmä poistaa kondensaation ja poistaa käsin tyhjennysvaatimuksen. Ilmastointilaitteessa on kuivausmahdollisuus, kolme puhaltimen nopeutta sekä pestävä suodatin.

Hinta: INR 23857

Katso lisää: Ilmastointilaite ikkunalle

9. Shinco 10,000 BTU kannettava ilmastointilaite:

Shinco 10,000BTU

Onnistunut jäähdytys, tämä Shinco kannettava ilmastointi AC voi jäähdyttää huoneet yhtä suuri kuin 300 neliömetriä nopeasti. Se sisältää Digital Control -sovelluksen, jonka avulla voit säädellä tarkkaa lämpötilaa, itse haihtuvassa järjestelmässä ei tarvitse täyttää säiliötä säännöllisesti, ja 4-suuntainen ilmasuuntainen hajonta ilmaa rauhallisesti koko huoneen läpi. Se on saatavilla myös Intiassa.

Hinta: INR 16547

Leave A Comment

58 + = 62