9 parasta kampausta ohut kasvot Tyylit elämässä

Ohut kasvot tarkoittavat pitkiä kasvoja, joilla on vähemmän leveyttä ja enemmän kasvojen pituutta. Ajoittain siksi on välttämätöntä saada asianmukainen hiustyyli sen varmistamiseksi, että kasvot eivät näytä erityisen pitkiä, mutta hyvin muotoisia.

Yksinkertaiset kampaukset ohut kasvot:

Tässä on muutamia kampauksen yksinkertaisia ​​vinkkejä, joita voit kokeilla ohuille ja pitkille kasvoille.

1. Ensimmäinen vinkki on, että sinun pitäisi hiukset leikata jonnekin alle leuan ja olkapäille. Lisää pitkät hiukset, pidemmät kasvot näyttävät, ellet yritä kampausta, joka voi kasvattaa kasvosi leveyttä.

kampaus for thin face

2. Voit myös kokeilla aaltoja tyylillesi niin, että kasvot näyttävät laajemmilta ja siten antavat tasapainoisen ulkoasun hiusten pituuteen. Äänenvoimakkuuden tulee olla sivuilla kuin juurista.

muotoilu for thin faces 2

3. Jos et ole ihastunut aaltoja, voit jopa kokeilla otsatukkaita. Keskiosat tai sivut pyyhkäisevät otsatukka näyttävät jopa täydellisiltä. Bangs auttaa peittämään suuria otteita ja myös tekemään kasvojasi katsomalla.

muotoilu for thin faces 3

Keskuspankki ei kuitenkaan ehkä ole kovin suositeltavaa verrattuna puoliin.

4. Voit myös tarkastella puoliosan ulkoasua avoimilla hiuksilla. Kuitenkin avoimille hiuksille ei pidä mennä pitkiksi suoriksi hiuksiksi lainkaan.

muotoilu for thin faces 4

5. Jos sinulla on pitkät ja suorat hiukset, sinun on otettava huomioon aallot tai otsat, sillä suorat pitkät hiukset tekevät kasvosi enää kauemmin.

176a49bd3bcc4191f26f3fe832c99360

Aallot tai otsat lisäävät kasvojen leveyttä ja auttavat sinua pitämään pitkät, mutta trendikkäät hiukset. Voit käyttää kiharaa rautametallia menemällä ulos ja tekemällä kaiken itse, sitten menemällä stylistiin, jos käytät vähän aikaa.

Katso lisää: Pixie Haircut pyöreälle kasvolle

6. Leveyden illuusion luomiseksi voit myös kokeilla leukojen hiusten leikkaamista. Hiusten leikkaus on lyhyt, mutta jos sinulla on äänenvoimakkuus ja mennään bob leikkaukseen, se auttaa kasvot näyttävät laajemmilta.

muotoilu for thin faces 6

7. Jotta et voi piiloutua, mutta omaksua pitkä otsa ja kasvosi, voit jopa kokeilla älä ylös tehdä, mikä on helppoa ja tyylikäs myös menossa puolueelle.

muotoilu for thin faces 7

Monet ihmiset eivät ehkä pidä sitä parempana, mutta tämä hiusvalo näyttää hyvältä pitkällä kasvolla. Voit jopa yrittää sotkuinen pulla molemmilla puolilla bangs for casual updo.

Katso lisää: Parhaan hairstyle for Round Face yli 50

8. Harjat ovat aina muodissa ja näyttävät hyvältä kaikissa tilanteissa. Voit pitää hiuksesi auki ja valita sitoa punokset sivuille tai jopa harkita sitomalla koko hiukset punos.

muotoilu for thin faces 8

9. Kruunupyyhkeellä olevat kiharat ovat niin täydellisiä pitkälle kasvolle.

muotoilu for thin faces 9

Jos sinulla on pitkät hiukset ja haluat omaksua otsaasi niin sinun pitäisi mennä kiharoihin, jotka antavat äänenvoimakkuutta sivuille, jolloin kasvot näyttävät laajemmilta ja myös yrittävät punos kruunualueelle, joka myös omistaa otsaasi.

Katso lisää: Paras Hairstyle Oval Faceille

Leave A Comment

27 − = 24