9 parasta kampausta miehille, joilla on ohut hiukset Tyylit elämässä

On hyvin yleistä, että on olemassa ohut hiukset miesten keskuudessa, sillä ei kaikilla miehillä ole paksuja ja tiheitä hiuksia. Niinpä miehet, joilla on ohut hius, saattavat ajattelemaan, ettei heidän hiuksista ole paljon tekemistä tai heillä ei ole paljon vaihtoehtoja kokeilla tyyliä. Tämä ajattelu ei ehkä ole totta. Alla löydät joitain parhaita tyylejä, joita voit kokeilla ohut hiukset.

Uusimmat ja tyylikkäät kampaukset miehille, joilla on ohut hiukset:

Meidän on tarkasteltava 9 parhaan kampauksen miesten raskaille hiuksille.

1. Lyhyt leikkaus,

kampaus for men with thin hair

Jos sinulla on ohut hiukset, voit valita lyhyen leikkauksen, jolla on ärsyttävä nuuska. Voit myös kokeilla toisen tempun tätä lyhyt leikkausta varten. Yritä vain valkaisemaan päät, jotka toimivat optisena harhakuvituksena. Tällä tavalla tummat juuret hiukset näyttävät paksummalta, joten hiukset näyttävät paksuilta.

2. Hiutalevyjen leikkaaminen:

men hairstyle with thin hair2

Jos hiuksessasi on normaali tiheys, mutta se on alkanut vetäytyä, voit yrittää keskipitkällä lyhyellä hiustenleikulla. Onko piste leikattu päät, jotka on muotoiltu kohti otsa hieman sivulle - aivan kuten Ewan McGregor's. Toinen vaihtoehto, jota saatat pitää harkita, on käyttää buzz-leikkausta. Tarvitset varmasti stylistin tähän. Voit myös harkita geelin käyttöä niin, että tyyli on paikallaan.

3. Lyhyt hauras:

men hairstyle with thin hair3

Razoroitu viimeistely toimii aina tyylikkäästi aina ja silmät kiinni välittömästi. Levitä geeliä ja kampa ja puhaltaa kuivat hiukset ylöspäin. Tyyli ja luottamus ovat tämän ilmeen kaksi ainesosaa.

4. Spiky Rock Star:

men hairstyle with thin hair4

Spiky hairstyle on loistava tapa lisätä hieman visuaalista tilavuutta hiuksillesi. Matthew Bellamy yhdistää luovan sotkun päälle ja sillä on tyylikkäät temppelit, joilla on lyhyt äänihälytys. Gel tämä kiiltävä ja puhdas ilme.

Katso lisää:  Uudet kampaukset mustille miehille

5. Tyylikäs preppy kampauksen sivuosassa:

men hairstyle with thin hair5

Jos sinulla on ohut hius, mutta myös ohut kasvot, voit kokeilla tätä. Tämä tyyli korostaa poskipyöriäsi ja myös voimakasta leukaa. Tämä näyttää erittäin miellyttävältä ja viralliselta. Voit käyttää hiusgeeliä, jotta se loistaa ja antaa sen paikoillaan.

6. Texturzed Top:

men hairstyle with thin hair6

Jos sinulla on täysiä ja hienoja hiuksia, tämä ulkonäkö sopii parhaiten, kun se käyttää hyväkseen tekstuuria.

Katso lisää:  Dreadlocks Hairstyle For Men

7. Slicked Back:

men hairstyle with thin hair7

Jos sinulla on pitkät hiukset, miksi et menisi takaisin harjaksi ja muotoile sitä geelillä tai kermalla, jotta saat tyylikäs ja tyylikäs ulkoasu. Tämä sopii hyvin myös sivuttain tai vain harjaamalla suoraan kruunun alueelta. Tämä on hyödyllisempi, kun sinulla on joitakin hiusten leikkauksia, koska se auttaa peittämään kaljuja.

8. Shag:

men hairstyle with thin hair8

Jos olet jo huomannut, että hiukset ovat harvennettuja, voit harkita kerroksia, joita kutsutaan myös sängynpääksi tai paksuiksi leikkauksiksi. Tällä on pitkät hiukset leikattu edessä, joka laskee otsalle ja keskipituus kaikki takana. Käytä muotoilua geeliä ja anna sille hauras ilme. Tämä häiritsee harvennuttavia hiuksia. Tämä on naamiointi ohuille hiuksille.

Katso lisää:  Miesten hyvin lyhyet kampaukset

9. Buzz Cut:

men hairstyle with thin hair9

Hairstyle on kaikille ikäryhmille, kasvot leikataan ja menee hyvin myös kaikissa tilanteissa. Tämä on alhainen huoltotyyli, sillä voit tehdä sen kotona myös ilman stylistia tai stylinggeeliä tai kermaa. Ovat leikkautuneet sivut ja selkä ja paksumpi sileä päällesi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 10 = 17