9 parasta ja uusinta hamea Tyylit elämässä

Hame on eräänlainen vaatekappale, joka peittää ruumiinosan alemman puolen. Se riippuu vyötäröstä ja voi olla minkä tahansa pituinen, lyhyt tai pitkä. Naisten hameet ovat monipuolisempia pukeutua; sitä voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa muodollista tai rentoa. Kun olet menossa muodolliseen tilaisuuteen, näytät konservatiiviselta, kuten musta, ruskea tai mahdollisesti valkoinen. Rentoon voit kokeilla minkä tahansa värin, joka sopii sinulle.

Designer-hameet voivat olla minkä tahansa naisten vaatekaappi. Hameiden valinnassa varmasti valitaan joitain neutraaleja värejä, jotta ne voivat sekoittaa ja sovittaa eri vaatteita. Hameet ovat saatavana useissa eri tyyleissä ja pituuksissa, joten tämä on nyt tullut suosituimmaksi vaatekappaleeksi minkä tahansa keskimmäisen vaatekaapin.

Yksinkertaiset ja tyylikkäät hameet naisille:

Minun lyhyiden hameiden ohella tässä on muutamia tyyliä muotoiltu pitkä hame kuvien kanssa,

1. Line Designer-hame:

9 parasta ja uusinta hamea Tyylit elämässä

Tämä A-line-hame on kapea vyötäröllä, koskettaa lantiota ja leveämpi helmaan, aivan kuten kirjaimen "A" tekeminen. Se voi olla polven, vasikan tai nilkan pituus. Tämä suunnittelija jacquard-hame kiinnittää huomion lantioon ja on suosittu suosituimmista naisista.

2. Epäsymmetrinen suunnittelija hame:

Epäsymmetrinen designer skirt

Se on suunniteltu siten, että helmassa on eripituisia. Näyttää siltä, ​​että pidät nenäliinaa kiinni. Nämä suunnittelija hameet tunnetaan yleisesti korkean alhaiset hameet. Se on paras vaihtoehto iltaisin ja täydellinen tanssille, koska ne ovat pystypaneeleja helmassa.

3. Bubble Designer Hame:

Kupla designer skirt

Se antaa kuplivaa vaikutusta, sillä on joustava kaistale helman alareunassa. Se näyttää pehmeältä ja hyvin niille, jotka haluavat laajaa ja leikkisä ulkoasua. Se on aina tehty pehmeällä materiaalilla, kuten satiinilla.

4. Wrap Designer Hame:

wrap designer skirt

Nämä suunnittelija hame voi kiertää vyötärö ja jalka osa. Tämä on yksiosainen hame, joka on päällekkäin toiselle osalle ja kiinnitetty sidoksen ja napin avulla. Nämä hameet valmistetaan yleensä puuvillakankaasta, joka on hyödyllinen sekä ohuemmille että curvierisille naisille.

5. Yoke Designer Hame:

ies designer skirt

Tämä hame on valmistettu kahdesta osasta, joista toinen on eteinen yläpuolella ja hame alla. Yoke voi olla eri tyyppisiä, kuten suorakulmio, epäsymmetrinen tai pyöreä. Hame kokoontui laskostettu. Tämä laskostunut ikeen halkaisee lantion ja pitkät laskokset antavat sille tyylikkään ilmeen.

6. Merenneito Style Suunnittelija Hame:

Merenneito style designer skirt

Suunnittelu on samanlainen kuin merenneito, joka sopii vyötäröltä polviin ja kohoaa polvilta lattialle. Tämä pitkä design-hame tunnetaan myös nimellä fishtail-hame. Lihaksikas ja raskas pohja naiset voivat käyttää tätä hameasti. Nämä hameet on valmistettu liinavaatteista ja georgetteistä, ja ne sopisivat parhaiten juhliin ja muodolliseen kulumiseen.

7. Broomstick Designer Hame:

Luudanvarsi designer skirt

Tämä pitkä design-hame voi olla nilkan tai polven pituus. Siinä on monia pystysuorat ryppyjä. Se antaa sinulle ohuemman ulkoasun ja yhdistää sadon, t-paidan ja parin korkokengät, saappaat ja asunnot.

8. Layered Designer Hame:

kerroksittainen designer skirt

Tämä naisten suunnittelija hame koostuu eri kerroksista kangasta. Yksi kerros on ommeltu toisen kerroksen yläpuolelle helmasta vyötäröön. Tämä lisää runsaasti tilavuutta asuun. Nämä design-hameet yhdistyvät halter tees, säiliö topit ja hatut. Se antaa tyylikkään ilmeen ohuemmille naisille.

9. Trouser Style Designer-hame:

housu- style designer skirt

Tämä viimeisin suunnittelija hame on täydellinen sekoitus housu ja hame. Siinä on laaja sävyjä ja jaettu kahteen jalkaan, kuten housut. Nämä design-hameet voivat yhdistää paitoja, tee-ja tasainen sandaaleja.

Naisten suunnittelija hameet ovat naisten muotin kulmakivi. Se on joustava vaatekappale ja se voidaan asentaa mihin tahansa muodolliseen tai epäviralliseen tilaisuuteen. Sitä voidaan käyttää niinä päivinä, jolloin tuntuu, että sinulla ei ole mitään kuluvia. Hameiden valinnassa muista, jos olet kehon muotoinen muoto, kuin vältä suurta hamea kuin tutua ja kerroksellista hamea ja jos olet ohuempi kuin voit mennä eri tyyleillä, kuten merenneito, tulppaani ja kuplahame. Suunnittelija pitkät hameet ovat myös muodissa, kuten kynsilakka ja suorat hameet.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 42 = 43