9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Kun olet päättänyt vähentää joitakin ylimääräisiä kiloja, niin kuivatut hedelmät ovat tärkeä osa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tavoitteesi. Ihmiset välttävät syömisen kuivattuja hedelmiä, koska monet ajattelevat, että ne sisältävät paljon kaloreita, mutta se sisältää kuitenkin paljon vitamiineja ja kivennäisaineita ja on ravitsevaa. Kourallinen kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä auttaa sinua pitämään sinut täynnä pidempään ja voi nauttia välipaloina, kun olet päättänyt pilkata joitakin kiloja. Kuivatut hedelmät ovat ihmeellinen antioksidanttien lähde ja joidenkin tutkimusten mukaan antioksidanttikäyttäytyminen vähentää ruumiinpainoa, kehon rasvaa ja jopa vähentää vatsa rasvaa.

Yksi tärkeimmistä seikoista, jos haluat laihtua paistettujen hedelmien kautta, on se, että sinun pitäisi kuluttaa pienempiä määriä kuin syödä niitä suuria määriä, se nostaisi painosi sen sijaan, että vähennät ja asettaa tietyn ajan ottaa ne myös. Katsotaanpa yhdeksän parasta erilaista kuivattua hedelmää, jotka auttavat sinua menettämään painoa ja samalla myös terveellistä sinulle.

Terveet kuivat hedelmät laihtumiseen:

Luettelo kuivatuista hedelmistä, jotka auttavat vähentämään painoa.

1. Brasilian pähkinät:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Tämä pieni pieni pähkinä on täynnä seleeniä, joka auttaa sinua parantamaan aineenvaihduntaa ja parantamaan immuunijärjestelmää, mikä auttaa sinua vähentämään painoa. Jos kulutat vain tämän pienen pähkinänpähkinän kaksoisosasta, mineraalien vaatimusten välttämättömyys täyttyy päivälle. Tämä pähkinä on myös runsaasti kuituja ja vähän hiilihydraatteja sisältää myös kalium-, sinkki-, magnesium- ja sydämen terveitä rasvoja. Näitä pähkinöitä voi käyttää raakoina, koska niissä on runsaasti kermamaista makua tai jopa leikata ne ja lisätä niiden kaurajauhoon. Voit jopa paistata ne ja koristella vähärasvaisen siirapin ja suolan kanssa.

Varmista, että käytät vain 5-6 Brasilian pähkinää päivittäin vain.

2. Pistaasipähkinät:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Toinen kuivattu hedelmä painon vähentämiseksi on pistaasipähkinöitä, koska ne ovat melko alhaisia ​​kaloreissa, runsaasti kuituja ja pieniä, pitävät sinut täynnä pidempään. Nämä ovat parhaita välipaloja, kun olet päättänyt mennä laihtuminen ohjelma, koska niillä on tyydyttymättömiä rasvoja (terveitä rasvoja). Terveet rasvat minimoivat tulehduksen ja jopa hillitsevät nälän.

Sitä voidaan käyttää yksinkertaisesti erottamalla sen kuori ja 40-60 grammaa pistaasipähkinät voivat riittää henkilölle, joka haluaa vähentää painoa.

3. Kuivatut aprikoosit:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Pienet kuivatut hedelmät ovat runsaasti kuituja ja sopivat parhaiten sellaiselle henkilölle, joka uskoo vähärasvaisiin ruokavalioihin. Kuivatut aprikoosit imeävät vettä ja voivat heikentää sinua kauemmin. Kuivatun hedelmän kuitupitoisuus lisää laihtumista, koska se pitää mahon täynnä, mikä hitaasti hidastaa saannin kulutusta ja parantaa ruoansulatusjärjestelmää ja lisää myös aineenvaihduntaa..

Sinulla voi olla kuivattuja aprikooseja niin paljon kuin liottaa ne yön yli veteen ja kuluttaa aamulla tai sekoita juotava jogurtti ja ravista terveellistä. 100 grammaa kuivattuja aprikooseja sisältää 220 kcal, joten kulutat ruokavaliosi hajoamisen mukaan.

4. Mantelit:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Tämä on maaginen kuivattu hedelmä, jonka iho on runsaasti kuituja ja joka voi parantaa ruoansulatuskanavaa ja suoliston liikettä, mikä auttaa vähentämään raskaasti painoa. Se sisältää E-vitamiinia ja magnesiumia, joka ylläpitää verensokeritasoja, mikä auttaa pitämään ruumiinpainon.

Sitä voidaan käyttää monin tavoin, kuten kaataa ne ja lisätä se salaatteihin tai viljoihin, joita sinulla on aamiaisella. Paahda ne ja pidä ne aina kätevästi ja laskeutuu kerran, koska niillä on jotain kulutusta 20-30 millimetriä päivässä, koska se hillitsee nälänhädän.

5. Päivämäärät:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Vaikka päivät s on täynnä hiilihydraatteja, mutta silti voit vähentää painoa, koska ne ovat hyviä proteiinilähteitä ja sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka vähentävät tulehdusta ja vähentävät siten painon saavuttamismahdollisuuksia. Päivämäärät ovat täynnä kuitua, mikä lisää aineenvaihduntaa, joka nopeuttaa painon laskua.

Voit saada päivämäärät maidon kanssa ja jopa leikata pieniä paloja ja lisätä sen suosikki salaattiin tai viljaan.

6. Cashewpähkinät:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Tämä on toinen hyvin tunnetuista kuivatuista hedelmistä, mikä on hyödyllistä ja voi auttaa vähentämään painoa, kun ne ovat täynnä proteiinia ja sillä on ravintokuitua, joka auttaa aineenvaihduntaa ja auttaa raivaamaan ylimääräisiä kiloja. Se kyllästytti vatsasi kauemmin myös.

Se voidaan kuluttaa monin tavoin, kuten välipala tai paistat niitä ja jopa lisätä suosikki salaatisi tai kaura ja laihtua.

7. Luumutuotteet:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Näillä kuivatuilla luumuilla on suuri merkitys painon pienentämisessä, kun ne ovat täynnä kuitua, mikä parantaa suolenliikkeitä ja kehosi pääsee eroon toksiinien vaikutuksista ja parantaa aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​auttaa vähentämään painoa tasaisemmalla tavalla.

Kynsi sisältää 240 kcal 10 grammassa, joten voit ruokailla ruokavaliokunnan ohjeiden mukaan ja saada hoikka.

8. Rusinat:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Nämä pienet kuivatut hedelmät ovat erittäin suosittuja painonpudotusohjelmassa, se sisältää jodia ja jopa parantaa ruoansulatusjärjestelmää. Ihmiset, joilla on hidas aineenvaihdunta, säätelevät sitä ja kuitu poistaa kaikki toksiinit kehosta, mikä tekee sinusta lievemmän.

100 grammaa rusinoita sisältää 200 kcal ja se kulutetaan säännöllisesti henkilö voi lopettaa sydämen vaivaa ja pitää kaikki vaivat pois sinusta.

9. Pähkinät:

9 parasta ja tehokasta kuivattua hedelmää laihtumiseen Tyylit elämässä

Tämä kova mutta maukkaita kuivattuja hedelmiä sisältää monityydyttymättömiä rasvoja, jotka vähentävät vatsan rasvaa ja nopeuttavat aineenvaihduntaa, joka puolestaan ​​auttaa vähentämään painoa. Siinä on muurahainen hapettumisominaisuudet ja hyödyllinen myös maksan terveydelle.

Voit käyttää säännöllisesti 13 grammaa saksanpähkinöitä, kuten omalla valinnalla, suihkuttamalla niitä salaateilla tai leipää, joka parantaa makua ja tekee siitä herkullisemman ja samalla auttaa vähentämään painoa.

Kun olette ruokavaliossa, aterioiden välillä on pieniä himoja, ja joskus se muuttuu vastustamattomaksi, ja päädyitte syömään epäterveitä välipaloja, jotka tekevät kaiken vaivannänne turhaan. Tuo aika, jolloin voit käyttää näitä kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä voi auttaa sinua, koska ne ovat runsaasti kasviproteiineja, runsaasti ruokavaliota ja monityydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja. Nämä kuivatut hedelmät voidaan käyttää terveellisen välipaloja tai lisättynä terveellisiin aterioihin, mikä auttaa huomattavasti vähentämään painoa.

Leave A Comment

4 + 1 =