9 parasta ja modernia mustaa broweria miehille ja naisille Tyylit elämässä

Brogues on täydellinen valinta kenkien käytettäväksi tyylikkäillä pukuilla. Sopii kaikentyyppisiin mekkoihin. Voit erottua muista, jos käytät Bourgesia ja he tekevät ulkonäöltään muodikas. Monta mallia ja värejä brogues ovat saatavilla musta, ruskea ja rusketus. Monissa eri malleissa on myös mustaa brogues. Sinun täytyy tietää parhaita malleja ennen kuin valitset yhden.

Paras Black Brogues miehille ja naisille:

Joten olemme täällä auttamassa sinua. Alla on lueteltu yhdeksän parasta mustaa brogue-mallia,

1. Black Denim Brogues:

Musta Denim Brogues

Tämä musta brogue on uusi muunnelma perinteisestä Oxfordin. Tämä kenkä sisältää mustan denimin yläosan ja paksun pohjan, joka takaa mukavuuden ja kestävyyden. Tässä mallissa on kevyt painoinen välipohja ja raudoitettu ulkopohja, mikä lisää vetokykyä. Koska jalka on irrotettava. Se on paras vaihtoehto rento kulumista.

2. Musta nahka nahkavaljaat:

Musta Calf Leather Brogues

Nämä tyylikkäät miesten musta brogue kengät on valmistettu puhtaasta nahasta. Se on erinomainen muotoilu ja voit käyttää sitä muodollisena kulumisena. Se antaa sinulle mahdollisimman mukavan ja kestävän. Kokeile näitä miesten mustaa mokkanahkaa päivittäisen toimistosi asuineen.

3. Lace Ups Black Brogue:

Pitsi Ups Black Brogue

Lace up mens musta nahka brogues ovat käsityönä kenkiä. Tämä on valmistettu hienoimmista laadukkaista vasikannahista. Pohjat ovat nahkaa ja ne on vuorattu pehmeällä vasikka nahalla maksimoidaksesi mukavuuden. Tämä kenkä yllään antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Se on täydellinen valinta muodolliseen pukeutumistasi.

4. Black Brogue Cleat Boot:

Musta Brogue Cleat Boot

Tämä on kaunis musta mate musta saappaat. Tämä on valmistettu nahasta, joten sinun on oltava erityisen varovainen käsittelemällä sitä. Pohja on valmistettu kumista, jotta se saa mahdollisimman suuren otteen. Voit käyttää sitä casual pukea.

5. Musta Suede Nainen Bourges:

Musta Suede Woman’s Bourges

Tomin mustat mokkanahkat ovat naisten kenkiä. Ne sopivat rentoihin. Suunnittelu ei ole helppoa ja erittäin mukava. Siinä on pitsijärjestelmä, joka takaa parhaan mahdollisen sovituksen. Pehmeä tekstiilijalka on pehmustettu mukavuutta ja sitä käsitellään eroon bakteereista. Sole on valmistettu kumista hyvän otteen saavuttamiseksi.

6. Navy Black Brogue Boot:

Laivasto Black Brogue Boot

Nämä naisten mustat brogue-saappaat on varustettu keltaisella pohjalla. Ulkopohja on valmistettu pinosta valmistetusta puusta ja pitkästä kumipohjapinnasta saadaksesi ylimääräisen otteen. Se on pitsiä tyyppiä messinki silmäluomet. Tämä kenkä on valmistettu nahasta ja se on täydellinen rento kuluminen.

Katso lisää: Miesten kengät

7. Miehet Black Oxford Brogues:

Miesten Black Oxford Brogues

Nämä mustat Oxford-brogue-kengät on valmistettu korkealaatuisesta nahkamateriaalista. Tämä on myös pitkäkestoinen kenkä. Voit käyttää sitä muodollisena kulumisena. Tämä on mukava kenkä, jota voit käyttää koko päivän. Lace up -järjestelmä takaa täydellisen istuvuuden.

8. Naisten mustat Casual Brogue:

Naisten Black Casual Brogue

Tämä musta naisnilkki on valmistettu hienosta nahasta. Se on tavallinen tyyppi, jossa on viileä pad. Tämä viileä tyyny takaa sinulle maksimaalisen mukavuuden. Se on pelkkää pitsiä tyyppiä. Tämä muotoilu on yksinkertainen, ja se sopii sellaiselle, joka ei pidä koriste-kenkiä. Voit käyttää sitä muodollisena kulumisena sekä rento kulumista.

Katso lisää: Naisten kengät

9. Branded Men's Black Brogues:

Branded Black Brogue

Tämä miesten musta nahkainen brogue on valmistettu nahasta. Tämä älykäs nauhoituskenkä on nahkainen pohja ja nahkainen vuori. Voit käyttää sitä muodollisena kulumisena ja puhdistaa se pehmeällä kuivalla kankaalla. Se on pitkäkestoinen kenkä.

Nämä ovat yhdeksän parasta Black Broguesia saatavilla markkinoilla. Kun valitset kenkiä, yrität valita parhaan tuotemerkin, joka on pitkäikäinen. Voit ottaa kaiken huomion hyvään ulkonäköön, joten älä ole kuin muut; ole paras.

Katso lisää: Moderni musta kengät

Leave A Comment

86 + = 92