9 parasta ja ainutlaatuista lahjaideoita perheelle 2018 | Tyylit elämässä

Perhe-lahjat ovat tapa kiittää perheitä, jotka ovat aina auttaneet tai rakastavat sinua. Lahjat voivat olla käytännöllisiä sekä koristeellisia. Perhe-lahjat ovat erinomainen tapa kertoa perheenjäsenelle, kuinka paljon rakastat heitä ja hoidat heitä. Lahjat ovat yleensä harkittuja ja käytännöllisiä.

Paras perhe lahjat ja ideoita:

Tässä on 9 parasta perheen lahjaideoita. Joten, mennä eteenpäin ja valita täydellinen lahja rakkaille listalta.

1. Sanaristokehys:

Ristisanatehtävä Frame

Tässä on ainutlaatuinen ja käsintehty perhe lahja, jonka voit tehdä itse ja saada se kehystetty. Se koostuu ristisanatehtävien laatat, jotka on sijoitettu palapelin muodossa, jotta kaikki sukulaisten nimet. Voit myös lisätä sydämen tai kuvan kehykseen.

2. Indoor Marshmallow Roaster:

sisä- Marshmallow Roaster

Hieno lahja perheelle on tämä upea sisätilan vaahtokerassi, jota voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Paistinpannuissa on keksejä ja vaahtokarkkeja sekä suklaata. Tämä on hauskaa perhe-aikaa yhdessä.

3. Ice Cream Sundae laatikko:

jää Cream Sundae Box

Ihmeellinen perheen lahja-ajatus on tehdä laatikko kaikista asioista, joita tarvitaan jäätelön sundae. Sinun on lisättävä paperikoneisiin, kuppeihin ja lusikoihin. Tähän ruutuun lisätyt tärkeimmät kohteet ovat sprinklet ja kastikkeet, kuten suklaa, pikkukakku tai karamelli.

4. Sukupuuku:

Perhe Tree Frame

Tee ainutlaatuinen perhepuu lahja ja lahja tämä upea perhe joululahja äidillesi tai isälleen. Tällä on kaikki laajennetun perheen nimet puun muotoon. Voit tehdä sen lasilla tai paperilla ja saada sen kehystämään. Hanki tämä lahja perheesi tai perheesi kaikille tilaisuuksille, tämä on täydellinen lahja vanhemmille.

5. Kuvapidikkeet:

Kuva Holders

Aivan kuten perhepuun runko, tämä lahjaidea perheelle, jolla on puumainen jalusta. Puun oksilla voi olla jopa kymmenen valokuvakehystä. Kokeile tätä hienoa seistä ja lahjoita myös valokuvakehyksiä. Kuvan haltija on keskipiste kaikkiin kotiin.

6. Joulukuuha:

joulu Bucket

Hanki ihana joulu-aiheinen lumiukko-sarja, jossa on kauniita dekadentteja evästeitä, jotka sopivat kauden. Tämä perheen joululahja-idea on täydellinen paitsi lapset, myös aikuiset, jotka rakastavat lomakauden evästeitä.

Katso lisää: Perhe T -paidat

7. Perheluukku:

Perhe Doormat

Lahjoita joku ihastuttava henkilökohtainen perheen portti, joka voidaan sijoittaa koteihinsa. Ovenvarsi sopii juuri perheen lahjalle, kun se on henkilökohtaista. Perheen kuva voidaan tehdä siluetin muodossa. Saat muutamia versioita vaatimuksesi mukaan, tulet saamaan ison koon mittatilaa isommalle perheellesi.

8. Joulukoristeet:

joulu Ornaments

Tässä on viileä ja moderni joululahja, jonka voit lahjoittaa perheellesi. Nämä joululahjat perheelle tekevät erityisen lahjan. Koriste on tehty leikkaamalla paperilla tai lasilla pyöreää muotoa ja kaivertamalla sitten perheenjäsenten nimet nauhakuviin.

Katso lisää: Paras perhe tatuoinnit

9. Perhelahdet:

Perhe Coasters

Tee räätälöity perhelehtisarja, joka on kääritty lahjaksi rakkaille. Kaikkien parhaiden perheen lahja on erittäin arvostettu. Lisää ihastuttavia mustavalkoisia kuvia perheenjäsenistä.

Jokainen rakastaa perheensä enemmän kuin koskaan, jos haluat tehdä muistoja, kääri sitten perheen lahjoja kauniiseen perheeseesi. Kerro heille, että olet täällä juhlaa pieniä onnellisia hetkiä perheesi kanssa. Kokeile jotain näistä lahjoista, jotka sopivat kaikille perheille. Käytännölliset sekä koristeelliset ovat aivan oikeita ja näyttävät upealta.

Katso lisää: Parhaat hyvää lahjaa

Leave A Comment

12 − = 4