9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia | progressivenewsdaily.info

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Rangoli on intialainen kansanmusiikki, joka on valmistettu eri väreistä. Nämä värit ovat jauhemaissa ja ne on suunniteltu muissa tilanteissa. Eri kuvia, merkkejä ja symboleja piirretään rangolin malleja ja värejä käyttäen. Tänään puhumme itsenäisyyspäivän rangoli -malleista, jotka liittyvät Intian lippuun, 15. elokuuta ja kolmeen väreihin. Voit tehdä näistä isänmaallisista rangoli kuvioita kotona, toimistossa tai missä tahansa julkisessa paikassa näyttää isänmaallisuuttasi kohti Intiaa.

Amazing Independence Day Rangoli-mallit valokuvilla:

Täällä meillä on 9 parasta Independence Day Rangoli -mallia kuvia, jotka oli tehty kunniaksi riippumattomalle Intialle.

1. Itsenäisyyspäivä Rangoli Suunnittelu Intian lippu:

itsenäisyys day rangoli designs

Edellä olevassa kuvassa esitetyt rangolit on tehty kukan muotoiseksi ja kukan terälehdet on suunniteltu Intian lipuksi. Rangolin koko on pieni, mutta se näyttää erittäin kunnolliselta, koska se on siististi tehty. Ashok Chakran keinotekoisia sinisiä kukkia on käytetty, ja keskellä on toinen kukka.

2. Suuri kierroksen itsenäisyyspäivä Rangoli Design:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Tämä on söpö itsenäisyyspäivän erikoisvaroli design. Suuri kierros oli tehty kurkumainen keltainen väri ja se sisältää Intian lipun värit keskellä. Syy siihen, ettei keskellä ollut Ashok Chakraa, oli se, että lippua oli ympäröity sinisillä sävyillä ja valkoisilla kuvioilla. Koko rangoli on rajautunut käärmeen terälehdillä ja sitten hienonnettuilla puun lehdillä.

3. Paras itsenäisyyspäivä Rangoli kartta:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Suorakulmainen alue oli kalkittu ulos ja jaettu tasaisesti sahramin, valkoisen ja vihreän väreihin. Maan muoto oli tehty kolmella värillä ruskeilla rangolilla ja Ashok Chakra valmistettiin keskellä sinistä ja ruskeaa. Paras muoto näyttää itsenäisyyden käsitteen avoin häkki ja valkoinen kyyhky lentäen edellä, osoittaen, että nyt se on vapautettu. Rangoliin lisättiin myös armeijan miehiä, tietokoneita, abakoja ja tehtaita.

Katso lisää: Art Rangoli muotokuva

4. Muoto Flower Rangoli Independence Day:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Tämä on kaunis isänmaallinen rangoli-muotoilu ja on taas kukan muotoinen. Vihreä hallitsee muotoa, jota reunustavat mustat ja kultaiset, ja siinä on myös valkoisia malleja. Vihreiden terälehtien keskellä on 6 Intian lippua ja keskellä on pieni, punaisella, valkoisella ja kultaisella muotoilu.

5. Hibiscus Flower Rangoli Itsenäisyyspäivä:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Näemme kauniit rangolit, jotka on tehty maan 65. itsenäistymisestä. Rangolissa on kaksi avointa kättä suunniteltaessa punaisia ​​ja keltaisia ​​hibiscus-seuraajia. Käsi pätee myös intialaisen lippuun väreillä tehtyyn muotoon, ja siellä on lehtiä, jotka on tehty vain rangolin vieressä.

6. Yksinkertainen itsenäisyyspäivä Rangoli-mallit:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Rangolin värit näyttävät kiiltäviltä ja hohtavan. Kolam rangoli on valmistettu valkoisella värillä, joka on reunustettu sinisellä ulkopinnalla ja vihreä, valkoinen ja sahrami sisätiloissa. Vihreä ja sahrami on myös erilainen valkoinen piirustus.

Katso lisää: Joulu Rangoli Kolam

7. Lainaus Word "Proud To Be Intian" Rangoli:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Rangoli alkaa ympyrällä keskellä, joka on auringonkukan muotoilu ja on värjätty sahramilla, valkoinen ja vihreä terälehdille. Keskellä on perhonen muoto ja sen siivet on värjätty kuten Intian lippu, jossa on kontrastivärejä sisältäviä muotoja sisältä. "Ylpeä intialainen", joka on edellä mainittu, lisää kipinän muotoiluun. Tämä on yksi parhaista rangoli-malleista itsenäisyyspäivän kanssa Asokanakara ja riikinkukon höyhenet, jotka ovat hyödyllisiä koristeluun.

8. Intian lippu tehty kauppojen lattialle:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Rangolit oli tehty Chennain kauppakeskuksessa Ampa Skywalkissa. Se on tyylikäs ja puhdas muotoilu Intian lipun valmistettu lattia kauppakeskuksessa. Koko suunnitelma oli asetettu rangolin valkoiselle pohjalle. Tämä on yksi kauniista itsenäisyyspäivän rangoli-malleista Intian lipun kanssa.

9. Rangoli eri väreillä Itsenäisyyspäivä:

9 parasta itsenäisyyspäivää Rangoli suunnittelee kuvia

Suunnittelun käsite on samanlainen kuin yllä. Häkki on suunniteltu, kun lintu lentää korkealla ja häkki tuovat esiin Intian lipun, joka osoittaa, että se on nyt vapaa. Rangolin muotoilu on sisustettu kauniisti eri väreillä Itsenäisyyspäivällä ympäröivän viestin ympärillä.

Katso lisää: Rose Rangoli Kuvat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − 35 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map