9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Naiset ovat kauniita olentoja, jotka aina pyrkivät täydellisyyteen. He haluavat, että kaikki näyttää hyvältä ja näyttää hyvältä. Päästä varpaisiin he haluavat näyttää siistinä, tyylikkäinä ja houkuttelevina. Siksi he tekevät kaikkensa, jotta he voivat näyttää hyvältä; mukaan lukien heidän arvokkaat kynnet. Löydät aina naiset saavat pedikyyriään ja manikyyriään päivittäin salissa. Ne leikkaavat ja muotoilevat ne aina ja maalovat niitä jännittävin värein, jotta ne voivat näyttää parhaimmiltaan riippumatta siitä, missä ne ovat. Puhuessaan naulanväristä ja naulataiteesta, naiset haluavat todella valita eri kynsien muotoiluista ja joistakin suosituimmista on hopeakynsi. Ne näyttävät kauniilta, houkuttelevilta ja häikäisevät auringon alla. Tässä on muutamia ideoita.

Yksinkertainen Nail Art:

hopea nail art

Yksinkertainen hopeakynsi on tyylikäs ja muodikas. Se on pinnoitettu joidenkin strassilla, jotka antavat sille vilkas ja kaunis ilme. Mutta ennen kuin saat tämän mallin itsellesi, varmista, että kynnet ovat siistit ja puhtaat. tai muuten se ei tuo haluttuja tuloksia.

Vaaleanpunainen ja hopea Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Yhdistelmä kirkas vaaleanpunainen ja loistava hopea on varmasti hämmästyttävä. Monimutkaiset mallit ja mallit ovat vain ihania ja tyyli on aika aito ja vaikuttava. Ne ovat joitakin parhaista hopeakynsien taideteoksista, joita nähtiin päivämääränä.

Katso lisää: Söpö vihreä kynsien muotoilu

Leopard Silver Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Leopardin hopeinen nailataide näyttää erittäin tyylikkäältä ja lumoavalta. Se on tehty lähinnä niille, jotka haluavat antaa itselleen rohkea ja seksikäs ulkonäkö. Voit käyttää eri tyyliä Leopard-tulosteita; kaikki riippuen valintasi.

Teenage Glam Hopea Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Teini-ikäiset pitävät kynsiään näyttämään hauskaa, kaunista ja samentavaa. He haluavat aina näyttää olevan ääneen ja eloon. Heille teini-ikäinen glam hopeinen naulataide on paras valinta. Tämä malli on pinnoitettu strassilla ja siinä on kauniita mustia ja hopeisia kukkia. Koko konsepti on erittäin houkutteleva.

Minttu ja hopea Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Voit tehdä hopeakynsiartistasi ainutlaatuiseksi käyttämällä mintia. Joko koristella kynsilakkaa ja sitten jazz se hopea tai ehkä lisätä joitakin mukavia kuvioita, kuten criss ristit, siksaket, kukat; mitä haluat käyttää kynsiisi.

Ihmeelliset mallit Silver Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Kullanvärinen kuvio hopean naulataiteelle näyttää eksoottiselta, villinä ja erilaiselta. Väri musta tunnetaan menevän hyvin tämän värin kanssa; mutta voit kokeilla myös erilaisia ​​värejä, kuten punaisia, vaaleanpunaisia ​​ja violetteja. Kynnet näyttävät todella jännittäviltä ja innovatiivisilta, kun olet tehnyt prosessin.

Katso lisää: Violetti kynsivieraat

Taiteellinen hopea kynsien taide:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Taiteellinen hopeinen naula-art sisältää paljon erilaisia ​​kuvioita. Voit käyttää värejä, kuten valkoinen ja musta, korostamaan kynsien kauneutta ja lisäämällä kultaisen värin pieniä viipaleita. Ne todella hämmästyttää kynsiäsi ja tekevät niistä näyttävät erittäin kiiltäviä.

Glittering Silver Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Voit saada kimaltelevan hopeakynnen, käytä melkoista väriä kuin taivaansininen ja harjaa hieno hopea kynnen alkuun. Ne näyttävät kiiltäviltä ja täydellisiltä.

Party Look Silver Nail Art:

9 parasta hopeakynää Tyylit elämässä

Jos olet menossa ulos juhliin ja etsit mukavaa hopeakynsien muotoilua; meillä on oikea sinulle. Tämä malli on niin naisellinen, kova ja ilmeikäs. Ne tuovat esiin puolueen tunnelman ja hehkuvat myös pimeässä.

Katso lisää: Nail Art With Gold

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

+ 29 = 38